13-годишен откраднал три коли в София, вече е в ареста

Поредната кражба извършил в "Люлин"
17
13-годишен откраднал три коли в София, вече е в ареста
Снимка: БГНЕС

13-годишен е задържан в ареста за кражба на кола от кв. "Люлин", съобщиха от МВР.

На 9 октомври столичанин се е обадил в полицията, след като установил липсата на колата си.

Полицаите са установили малолетния крадец.

Справка в полицейските регистри показала, че 13-годишният е съпричастен и към още две кражби на коли, които той привеждал в движение с помощта на отвертка.

В момента момчето се намира в ареста на Девето РУ, като събраните по случая материали са докладвани в прокуратурата с мнение за налагане на възпитателни мерки.












 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: арестсофиякражбаколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
8
 
! Отговори
Римлянин преди 6 месеца
Индо-пакистанско-бразилска работа!
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А пък един нашенски твърде млад бхаратец е изправен пред съда във Великобритания за изнасилване на няколко ученички. Бедата се състои в това, че го представят като българин. Други сайтове вече съобщиха това. Крайно време е да ги командироваме с еднопосочен билет към Майка Индия и да отнемем гражданството на всеки, който резили България. Международното право позволява това да бъде направено, ако друга държава им даде гражданство. Индия отдавна е обявила, че ги приема.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кои маали са в обхвата на Девето РПУ?
7
0
 
7
 
! Отговори
VladTepes преди 6 месеца
Не е крал, а се е возил - колите са му били нужни и ги е употребявал съгласно теорията на проф. Ал. Томов за ширпотребата. Преди години автокрадец от ол инклузив Кремиковци Хилтън обясни разликата между кражба и ширпотреба пред Миролюба Бенатова.
6
2
 
7
 
! Отговори
Anonimen преди 6 месеца
Има дарба хлапака. Дано в бъдеще я развие в правилната посока
5
0
 
7
 
! Отговори
До рррррт преди 6 месеца
А, правилно! Така и на нас, заетите в сферата на сигурноста, много ще ни помогнете! Съставът на престъпленията, които описахте, трябва да се преследва и при, айде не малолетни, но непълнолетни! В днешно време има акселерация. Много ОПГ от пълнолетни, ползват непълнолетни и малолетни за дилъри, крадци на коли, взломаджии, ударни бригади. Това трябва да се коригира в НК и НПК.
4
0
 
12
 
! Отговори
иво преди 6 месеца
Защо му е на дрисока да учи. Сега ще изкара някой лев, а след накоя годинка бай Ставри ще го ограмоти.
3
0
 
5
 
! Отговори
рррррт преди 6 месеца
Ами да запишат депутатите в закон за кои престъпления извършителя да отговаря за действията си като възрастен. Със сигурност това трябва да е убийство, дори извършено по непредпазливост,за средна и тежка телесна повреда, за кражба на автомобил, за взлом на чуждо жилище.
2
1
 
17
 
! Отговори
Да живее младежта! преди 6 месеца
Това е новият Женята, Лъвицата, Пуйката, Шумахера и т.н. И някой го е научил(това не са Ладите, Волгите и Москвичите. Не подлежи на наказателна отговорност, но от малък, ще се научи на слабостите в РУП. Слабостите на служебният му адвокат, или силата на Адвоката, който батковците ще му осигурят. И ще се оформи като личност - крадец на коли. :D
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Става за депутат от ОПГ пп-дб-дпс