Полицията в Париж обезвреди жена, крещяла "Аллах Акбар"

Тя отказала да се подчини и служителите на реда открили огън
Обновена: 31 окт 2023 12:39 | 31 окт 2023 12:35, Елка Василева
23
Полицията в Париж обезвреди жена, крещяла "Аллах Акбар"
Снимка: архив, БГНЕС

Полицията в Париж откри огън и рани жена, която според очевидци е отправяла заплахи и е крещяла "Аллаху Акбар" в крайградски влак, предаде Франс прес, като се позова на полицейски източник.

Полицията е получила сигнали от пътници за съмнителното поведение на жената, която била "напълно забулена" и "отправяла заплахи".

Силите на реда успели да "изолират" жената на гара "Бибилотека "Франсоа Митеран", съобщава полицейският източник. Тя отказала да се подчини на нарежданията на полицаите и те прибегнали до употребата на оръжия.
(БТА, Божидар Захариев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
авраам преди 5 месеца
Три грешки, допусна Малкият мустак.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 5 месеца
Ами в САЩ само защото не си вдигнал ръцете те гърмят в челото -така че тука е нищо,
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жена крещяла. Полицията в Париж я обезвреди като й върза езика на фльонга. Герой. Микрон да награди полицайте с ордена на жартиерата.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Обезоръжили ли са я?
16
10
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ОТКАЗВА ДА СЕ ПОДЧИНИ НЕЗНАЧИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗВАДИШ ПИСТОЛЕТ И ДА ГО ЗАСТРЕЛЯШ!!! УДАРИЛА ЛИ Е НЯКОЙ НЕ Е! *** КРЕЩЯЛА ТА ЧУДО ГОЛЕМО! УВОЛНЕНИЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ПОЛИЦАЙ СТРЕЛЯЛ ПО ЖЕНАТА !
15
3
 
13
 
! Отговори
правилно преди 5 месеца
Защо не се чува за нещо подобно и в мюсюлманските страни---Християнин да крещи в екстаз Исус е велик и да заплашва. Защото християните уважаваме законите , който са в тези страни. А мюсюлманите не ги уважават. ...Нима , има човек християнин, освен путинист, който да приеме,че това е нормално?
14
20
 
3
 
! Отговори
Исус Христос преди 5 месеца
Това са юдейо-християнските ценности на еврогеййския съюз - да убиват мюсулмани. Това го правят от повече от 40 години нон стоп. За този период юдейо-християните са избили над 12 милиона мюсулмани! От 1980 година насам. Това са варвари, способни да убият стотици хиляди невинни хора за секунди, както направиха в Хирошима и Нагазаки. Това са безбожни създания, които могат да изгорят живи десетки хиляди хора без да им мигне окото - вижте съдбата на Дрезден в края на 2СВ.
13
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колониалисти! Окупатори! Убийци на жени! Кръвожадни средновековни християни! Вън от Евро-шериата! Аллах Акбар!
12
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стрелят по невъоръжени жени!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До до 8 - Нали все пак ходят на пазар, в джамията, на лекар? Вероятно някои пътуват и с обществения транспорт. Пона това виждаме в някои репортажи по телевизията.
10
0
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 месеца
Ола я боду в бар :() - извикал пиян руснак и всички се ***
9
0
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 5 месеца
Няма такива държави в които е нормално забулени да посещават обществени места - в тези държави си стоят само вкъщи, съответно не отправят заплахи.Между другото в Афганистан се шофьора учудващо спокойно и с почти никакви катастрофи - статистика след талибаните.
8
4
 
4
 
! Отговори
bl преди 5 месеца
То навсякъде има едни улави дето крещят че бог е велик и че ще страдаме ама никой не ги стреля.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 5 - "Напълно забулена" - това не ти ли направи впечатление? В опасно и неспокойно време като днешното тя има избор - или да не се забулва, за да не предизвиква съмнения, или ако държи на булото, да живее в някоя от онези държави, в които е нормално напълно забулени жени да посещават обществени места.
6
8
 
0
 
! Отговори
в христянските възмо преди 5 месеца
жни , освен най-войнолюбци и лоши юдеистите - по правилно еврей-юдеистите , има и тихи и мноого миролюбиви Христяни . Ядат Просо и зрно . Това са Амишите . Те бягат от арабите и еврешките-юдеиски христяни , при команчите чак в америка . Там араби, източно-православни няма . В София нямаме радикали и амишки христяни .
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е може да се е маскирала за Хелоуин като терорист, кво!
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Демек обезвредили жена която само викала, като я застреляли...
3
9
 
9
 
! Отговори
разследващ журналист преди 5 месеца
Според украински канали в телеграм , Зелята е умрял - причина за смърта : свръхдоза .
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е това е баш в средата на Дефанс- бизнес квартала на Париж на линия 1 на метрото или РЕР! Не се живее много спокойно там.
1
3
 
5
 
! Отговори
скандирала е и е преди 5 месеца
показвала лошотията си към околните . просто са я простреляли . В Париж не може да се излагаш . културна столица . но за местното население е вярно 50 процента малцинствено и мигрантско . арабите сега готвят нещо . слава и велик са поздравите на вярващите . те са близки с изтока и арабите. в историята най стари са юдеистките христяни , а те раждат Католишките христяни , а от тях сме ние . най-младите източно-православни христяни . мохамеданите преписват библията - или обратно , и създават Корана