Мъж и жена нападнаха полицайка, помагаща на деца да пресичат в кв. "Бояна"

Те спряли автомобила си върху пешеходната пътека
12 дек 2023 07:50, Нели Христова
71
Мъж и жена нападнаха полицайка, помагаща на деца да пресичат в кв. "Бояна"
Снимка: БГНЕС

Полицайка беше нападната от мъж и жена, докато регулира движението на пешеходна пътека в столичния квартал "Бояна".

Розита Милачкова изпълнява служебните си задължения, като помага на учениците от 52-ро училище спокойно да преминават през пешеходната пътека.

Това прави и в понеделник привечер, когато мъж и жена застават на пътя и започват да пречат на преминаващите автомобили.

Полицайката ги моли да се отдръпнат, но в отговор и двамата скочили върху нея.

"При моята молба да напуснат пешеходната пътека, използваха нецензурни думи и дори си позволиха да ударят служител на реда, което е изключително грозно от тяхна страна. Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама. Не знам може би това им е дало сила", обясни пред bTV Розита Милачкова.

Мъж става свидетел на случващото се, докато води детето си на тренировка в училището. Той се притича на помощ на полицайката.

"Видимо тя не можеше да се справи сама, спрях на пешеходната пътека, паркирах, и пресякох. Почнах да крещя, избутах мъжа, хванах жената, която удряше полицайката", каза Радослав.

Минути след това на място идват и екипи на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много долно племе сме Българите хаха..!
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво! Бекнът има нужда от бой!
53
0
 
14
 
! Отговори
Атмаджа преди 4 месеца
Обществото очаква полицията да действа твърдо точно срещу подобни агресори,а не срещу гражданите които не й оказват никаква съпротива.Да биеш и да риташ паднали на земята хора е лесно,но да се опълчиш на хулигани,вандали и престъпници е доста по-сложно.Полицията следва да бори мафията и престъпността,като се прочисти от всички корумпирани служители и началници в системата.Българските полицаи трябва масово да имат боди-камера и камера на патрулката,за своя сигурност и за да няма скрито-покрито.
52
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички вие, които коментирате, имали ли сте контакти с полицаи в нормалните европейски държави? Дали имат нещо общо с българските полицаи? Като визия, отношение към гражданите, интелект? Защото иначе е лесно да се обяснява какво щяло да се случи в Англия, Германия и т.н. А дали там щеше да се стигне до такава ситуация изобщо? Простотията гаранция е двустранна!
51
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да се разследва подробно полицайката и да бъде глобена задето е провокирала насилие! Този полицейски произвол трябва да спре веднъж завинаги! Не може на всяка пешеходна полицай да има! Ай стига вече!
50
1
 
11
 
! Отговори
те така... преди 4 месеца
Има много болни психично хора.Не си пият транквилантите няма достатъчно места в лудниците а и родителите им по принцип са ненормални.. И са избачкали ypодливи деца с психични отклонения.Например днес на идване за работа някаква ненормална с тъмни очила да не и свети слънцето което го няма се блъскаше в хората. Те и правеха път доколкото могат но просто си личеше че оная звездите и говорят много сериозно.Накрая ще се блъсне в неправилният човек оня ще и напука тиквата и тя ще реве по новините..
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мой познат разказва как в Германия бутнал полицай и после цяла вечер в участъка го спукали от бой.
48
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е нападение над полицай при изпълнение на служебни задължения, би трябвало да се третира по-строго от хулиганска проява.
47
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе днес защо няма новини за насилие над жени?
46
0
 
3
 
! Отговори
До Реалист преди 4 месеца
Прочети пак какво си написал ....
45
3
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 4 месеца
да дойдат в UK и да ударят полицай...И ще изгният в панделката...и ще съжаляват че са се родили... - то и тук беше така, ама на господата "демократи" не им хареса, и направиха полицията да е без никакви права.
44
0
 
8
 
! Отговори
Цеца преди 4 месеца
в Кочистан висчко е въпрос на наглост. Единственият коректор на обществото и на индивида са неговите лични убеждения относно колко може/трябва да изнаглее. Няма закони, няма и работещо общество, всичко е въпрос на желание отстрана на извършителя..
43
0
 
7
 
! Отговори
Терпентинов преди 4 месеца
Дошли са още полицаи и...?
42
23
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Въпросът е този полицайка всеки ден ли прави това и дали това е служебна дейност и в работно време?
41
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не разбирам защо се казва че е жена.Нали всички са равноправни.Има ли значение дали е жена или мъж.Тя сама си е избрала професията и ще си носи последствията.
40
2
 
8
 
! Отговори
хаха преди 4 месеца
София=психодиспансер. Затворени сте психопати, без лечение в 1.5-милионна лудница
39
3
 
33
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Затова в други държави,когато нападнеш полицай,полицаят вади пистолета,стреля и случаят приключва.Не чака помощ от случайни минувачи.
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ОРЪЖИЕТО НЕ ТРЯБВА САМО ДА СЕ НОСИ, НО И ДА СЕ ИЗПОЛЗВА. ЕФЕКТИВНО.
37
0
 
0
 
! Отговори
в бг е пълно с нарко преди 4 месеца
мани . като имаш гадже и искаш да насметеш регулировчик става смешна ситуация . гаджето бута регулировчика, а мъж и кряка . резултата е Пребита и онеправдана полицай-регулировчица и двама в районното . като зад колоните наскоро . при това управление градския транспорт и социалните работници искат като културните деятели по 40 милйона .
36
1
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
Ами в САЩ полицайката веднага да е стреляла...