Още двама арестувани в спортното министерство

Димитър Илиев: Поздравявам службите, в ММС няма място за рекети
15 дек 2023 19:24, Красимир Ангелов
30
Още двама арестувани в спортното министерство
Снимка: БГНЕС

Още двама души са арестувани в Спортното министерство. Те бяха изведени с белезници и качени в патрулните коли, паркирани пред ведомството, съобщава Нова тв.

По-рано служител на Министерството на младежта и спорта бе задържан със сумата от 62 000 лв. в белязани банкноти. Акцията на Софийската градска прокуратура и Антикорупционната комисия е проведена в петък по обяд, съобщиха от държавното обвинение.

Още по темата
"Изключително се радвам и искам да използвам повода да поздравя службите, че са заловили лицето, тъй като в Министерството на младежта и спорта няма място за рекети", заяви спортният министър Димитър Илиев пред БНТ.

"Това, което аз имам като информация е същото, което има и в медиите. Днес е имало акция на КПКОНПИ и прокуратурата и е задържан служител на Министерството на младежта и спорта за огромна сума за подкуп. Ръководството на ММС е оказало пълно съдействие на разследващите органи", каза Илиев.

"Служителят е главен експерт в Министерството на младежта и спорта. Като на всеки друг експерт в министерството, обработва проекти, работи в услуга на федерациите", допълни министърът относно правомощията на задържания служител.

По непотвърдена информация става въпрос за Федерацията по вдигане на тежести и предстоящото Европейско първенство за мъже и жени в София, което ще се проведе през февруари, а изнудван е бил президентът на организацията Ариф Маджид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ММСДимитър Илиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
ИМА преди 4 месеца
ЛИ КРАЖБИ-НЕ
22
0
 
5
 
! Отговори
Иван Иванов преди 4 месеца
Така се казват тарикатите: синът е директор на дирекция в ММС и е рекетирал шефа на федерацията по вдигане на тежести.Другият задържан е треньорът Иван Иванов, баща на директор Иван Иванов. Семеен бизнес.
21
0
 
4
 
! Отговори
Поздравявал той... преди 4 месеца
Работа е бий самара, да се сеща магарето. Защо ти трябваше?
20
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 4 месеца
Не барайте басейна!
19
0
 
2
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
верно ли ?!
18
0
 
7
 
! Отговори
бобко с кечето преди 4 месеца
абе мое ли се излагате така бе , да ви фанат за неква дребна сума ? я ме глейте мен , никога нищо , аматьорииии .
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Верно ли, а как се казват тарикатите? Що пишете с недомлъвки, все едно четем Сигнално жълто??? Трите им имена, моля и кой ги е назначил на съответните позиции и срещу каква сума?
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не познавам нито един бьлгарин, който по време на соца да не е крал!И министри,началници,работници,селяни-всички крадяха!И понеже всички крадяха затова всички си мълчаха пък и пресата не го разгласяваше.Сега,при днешните условия не всички имат вьзможност да крадат и тия,които не могат силно завиждат на тия,които могат да крадат! Ако могат и те-ще си мьлчат.Така е в бг-кражбата е в гените им!
15
0
 
0
 
! Отговори
10 процента преди 4 месеца
доста скромно, през 90те борците вземаха повече..
14
1
 
5
 
! Отговори
Чичолина преди 4 месеца
Каква излагация -ниските заплати водят до ниски подкупи.Пълен резил - в министерство приличният подкуп трябва да е поне милион.С 20 000 колко вечери могат да бъдат на макс?
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шарлатаните нали за това драпаха да вземат властта? Денков веднага да подава оставка!
12
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
"Служителят е главен експерт в Министерството на младежта и спорта. Като на всеки друг експерт в министерството"Бушона гръмна, едва ли ще се стигне обаче до трансформатора.
11
2
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 4 месеца
Герберастко-депесарското наследство е страшно.Години наред са слагали свои хора,които са по местата си,и затова много трудно се върви напред.Тези мутренски крадци продължават да крадат народната пара.Докато вождовете им не бъдат вкарани в затвора,нищо няма да се оправи.
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Джендърчето почна да следва джендърските евро политики.... няма да се очудя ако абсолютно никаква вина нямат въпросните "задържани служители". Проблемът е в министъра!!
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всеки да краде спрямо ранга си,каза Влатко Бездомника и се оригна сладко...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А Боби Михайлов го изядохте горкия, дето само за уиски си взимаше човека и за бензин малко за джипа
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Интересно дали камо в спортното министерство вземат подкупи?
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Смятай щом обикновени експерти взимат по 60 000 рушвети ръководството на министерството какви суми прибира
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вие сте големи наивници.Възмущавате се на някакъв кокошкар,а забравяте за 700-те милиона,които държавата загуби по вина на Влади Горанов и получения подкуп от 60 милиона в тази връзка.Ама бяха изпрани нали?
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това са гербави кадри,работещи дълги години в министерството.Това едва ли им е първият случай,но да сте чули при управлението на ГЕРБ някой да е арестуван за подкуп?Напротив,дори сега най-големите им крадци бяха изпрани от прокуратурата.