Поредно земетресение в Турция

То е било с магнитуд 4,2 по Рихтер
1 яну 2024 18:15, Нели Христова
13
Поредно земетресение в Турция
Снимка: БГНЕС

Земетресение с магнитуд 4,2 е регистрирано днес в източния турски окръг Тунджели, след като снощи два труса с магнитуд 4,4 и 4,5 в югоизточния окръг Хаккяри предизвикаха паника сред местните жители, предаде турската държавна телевизия ТРТ Хабер.

Трусът е станал в 16.28 ч. местнo време (15.28 ч. българско) на дълбочина 8,7 км под земната повърхност, съобщи на сайта си правителствената Дирекция за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД). Епицентърът е бил в района на град Пюлюмюр, предаде БТА.

Земетресения с магнитуд 4,4 и 4,5 разтърсиха вчера окръг Хаккяри, Югоизточна Турция, предизвиквайки страх и паника сред жителите.

Въпреки че АФАД и окръжната управа на Хаккяри обявиха, че не са регистрирани негативни последици от труса на територията на окръга, експерти изразиха своите опасения след земетресенията. Някои от тях заявиха, че регионът е податлив на земетресение с магнитуд 7, а други откроиха опасността от свлачища, посочва "Хюриет дейли нюз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: турцияземетресение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
0
 
! Отговори
И, който иска преди 4 месеца
Нека да знае, тая, която я търсеха от Израел, че се е родила, т. Е. Преродила и искаха да я предупредят за нещо си , се справи от втория път и ще види сметката на Сатаната и слугите му....Аз, знам, кой е преродения Антихрист, родени сме в година на шестиците, ....той е преродения Нерон....
4
4
 
6
 
! Отговори
Бой по турука преди 4 месеца
Докато феса стане на каскет!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И Турция и Бг и др покрай Бг ги полюшва. Земята няма граници, тя се люшва и намества. Дано да спре, защото е лошо завсички.
2
4
 
9
 
! Отговори
Гадна преди 4 месеца
Крайно време е да осъзнаят, от къде изгрява Слънцето т.е. Божия син, ако не го осъзнаят ,бой по манерките...
1
11
 
13
 
! Отговори
справедливост преди 4 месеца
Ще оскверняват църквата Св.София,а? Слабо е, трябва по-силно. Скоро. Амин.