Майка и пастрок пребиха 5-годишно, тормозът от месеци

Нараняванията на детето са били животозастрашаващи
24
Майка и пастрок пребиха 5-годишно, тормозът от месеци
Снимка: Pixabay

За случай на насилие над 5-годишно дете от неговата майка и пастрока му съобщиха от прокуратурата в Пловдив.

Двамата са в ареста.

Тя, заедно със своя приятел, упражнявала системно насилие над момченцето. Тормозът продължил близо два месеца.

Сигналът за агресията подала близка на детето, която на 8 януари забелязала голяма рана на главата му. Според държавното обвинение момченцето било обезобразено, а нараняванията му били животозастрашаващи.

От дома на обвиняемите са иззети предмети, с които се предполага че детето е било удряно. Двамата са задържани до 72 часа, като предстои прокуратурата да внесе искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо тях.









 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Пловдивдетеарест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
До 22 преди 3 месеца
Ми то нали имаше такъв случай преди години ( един от многото) . "Бащата" беше убил детето . Съседите (пенсионери предимно) разказваха по новините как са виждали тормоза и никой никога не е подавал сигнал... чак до смъртта на детето .
21
0
 
5
 
! Отговори
М преди 3 месеца
Лелчетата от социалните къде блеят ??? Това дете не ходи ли на детска градина , не прави ли впечатление на съседи или всеки в неговата кутийка ? Ами утре ще го убият , като знам как работи съдебната ни система , "майката" трябва веднага да и се отнемат родителските права и детето да отиде при роднина , ако съм баща на това дете ще ги стопяот бой и двамата , това минава всякакви граници , насилие над собсрвеното ти дете , трябват големи присъди за такива престъпления !!!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Думата морал вече нищо не означава. Не да се следи във всяко семейство каокво става, а да се възпитават поколенията. Бащата на детето и съпруг на тая хубостница работи в чужбина. развод няма, но тя живее на съпружески начала с някакъв с крими минало. Е, какво да се очаква от такива, да се изтрепят от грижи по детето?
19
0
 
0
 
! Отговори
fha преди 3 месеца
i men maika mi mnogo me bieshe kato malak plueshe kalneshe i kakvo li ne ejednevno po4ti vapreki 4e tq samata kazva 4e sam bil krotko dete tova kakvo e spored vas
18
3
 
6
 
! Отговори
Хмммм преди 3 месеца
И такива като госпожата по- долу да не прокрадват извратени скандинавски практики. Нормалните българи гледат децата си доста по- добре от тези в западните държави. В Бг все още се радваме на децата си, гушкаме ги, глезиме, готвиме, следиме дали са с шапка, когато зимата отиват на училище. На запад един сандвич в кутията за обяд и често зимата ги пускат по един суетшърт, толкоз им е грижата. *** от статията най- вероятно са друг етнос.
17
1
 
4
 
! Отговори
преди 3 месеца
Защо се раждат деца на такива ***?! Такива чудовища трябва да са бездетни, а не семейства които с години ходят по мъките за да се сдобият с дете.
16
2
 
6
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
Трябва редовно да се следи какво се случва във всеки дом:има ли пиянство,разврат,наркотици и други пороци,родителите добър пример ли са за детето и т.н.Никой не бива да счита,че със създаването на дете отговорността му е приключила и че едва ли не може да разполага с живота му,както намери за добре.
15
2
 
3
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
Във всеки дом,където живеят деца трябва да влизат колкото може по-често психолози и социални педагози,обаче с бодикамери и да разговарят поотделно с детето,майката и бащата.И ако се установи насилие,веднага да се търси отговорност и да има убежище за подобни деца.Същото трябва да бъде в детските градини,в училищата и навсякъде,за да се знае кой кого малтретира,удря и прочие.
14
0
 
2
 
! Отговори
Еввогей преди 3 месеца
БГ-тара са си азиатски бежанци , нелегално емигрирали от централна Азия преди 13 века .Садизма над деца и жени е част от мирогледа им.
13
1
 
4
 
! Отговори
Кравар преди 3 месеца
Азиатската ценностна система на българската популация.Не на евроатлантическите ценности !!
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ми като не слуша....
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво е пастрок?
10
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Със сигурност ги е изкарвало извън нерви! На тази възраст има отвратителни създания!
9
0
 
9
 
! Отговори
А затваряте домовете преди 3 месеца
Тази му съдба е по-добра от дом за сираци така ли?
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Горкото дете! До родната си майка да не получава защита и подкрепа. Потресаващо! Въпреки това в момента със сигурност то страда най-много, защото е отделено от майка си. Ей така се създават асоциални из ве рги.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тва хлапе ще да е въплъщение на злото щом и двамата родители са на едно мнение:)))
6
2
 
24
 
! Отговори
Anonim преди 3 месеца
Toва човешко подобие, не може да се нарича - майка..Не разбирам жени, заради един х..или пари, да позволяват ,търпят всичко.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От *** ли са ?
4
3
 
22
 
! Отговори
Възмутен преди 3 месеца
Хора-***! Сви ми се сърцето. Дано само детенцето се оправи!
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Садистични животни. Дано в ареста срещнат някой на техните години и техния размер.