Арестуваха виден наркобос в Турция

Той е бил шеф на муждународен наркокартел
16 яну 2024 12:37, Александър Попов
11
Арестуваха виден наркобос в Турция
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Издирван от германските власти с червена бюлетина на Интерпол шеф на международен наркокартел Сами Али е бил заловен в Истанбул, съобщи турският министър на вътрешните работи Али Йерликая в акаунта си в мрежата Екс.

Наркотрафикантът е бил заловен в рамките на операцията “КАРТЕЛ-4”, провеждана съвместно от дирекциите за борба срещу наркопрестъпленията, разузнаване и нелегален трафик и за граничните пунктове към Генералната Дирекция по сигурността в района на Юскюдар, където се укривал.

Според бюлетината на Интерпол същият бил издирван от германските власти за нелегална търговия с наркотици, трансфер на наркотици, организиране на складове за наркотици, финансиране на наркотрафика.

Наркотрафикантът ще бъде предаден на германските власти, допълва турският вътрешен министър, който благодари на полицейските служители, провели операцията./БТА, Нахиде Дениз

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: арестнаркобостурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
У БеГето преди 3 месеца
Никога не са арестували такъв
10
1
 
5
 
! Отговори
Браво на Бойко! преди 3 месеца
И с тази хитра маневра, Домуза вече не дължи 500млн на картела. Тиквата е велик, някой ден след 20-30 години ще има сериал за него "Narcos Balkans" и хората ще го обявят за легенда, като дон Пабло.
9
4
 
4
 
! Отговори
Гина преди 3 месеца
а,бе !Ама този да не е от нашия парламент?От ДПС-то на Бойко,Кирчо и Асенчо?
8
0
 
8
 
! Отговори
Мафията ГЕРБ преди 3 месеца
Погнаха ги в Италия, Гърция и Турция но България мафия няма само дето МВР и Прокурори пият и ядат с Румен Николов Пашата и дебели роми свързани с дрога и бели жени!
7
8
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7212236860 преди 3 месеца
Този случай е следствие на случващото се на границата между Египет и Израел,където вчера израелските бойци изпоизтрепаха маса арабо-турски трафиканти на дрога. Ердоган може да бъде наречен и бос на световната нарко-мафия. Испания и Турция са арабски складове за дрога.Не мога да помогна на тези,които не знаят къде да намерят добри извори на информация. Нито мога да накарам някого насила да знае няколко езика като мен. Фейсбукът ми е Веселинъ Канъ Български. Да заповядат само Българи.Не турци.
6
0
 
8
 
! Отговори
Полицията са престъп преди 3 месеца
В България кога бе, например Старши инспектор Емил Димитров държащ депо за дрога и цигари или Румен Николов Пашата разпределя убийства и гонения!
5
0
 
4
 
! Отговори
А нашите са преди 3 месеца
добре облечени,в луксозни лимузини бизнесмени.
4
0
 
0
 
! Отговори
а е тоя е ударил преди 3 месеца
гръка вчера . деата сега му рови в папките . за 3 милйона евро 2 килъри професьонални се престараха . с 2 калашника и 2 зигзауер стреляхя 1 минута и нещо по незаключена врата и вероятно въоръжен също човек в кола, едвам не се изпозастреляха . гръцкия си вика аз съм номер 1 и хваща пистолета , ама с два автомата губи битката . не бяга, щото е на крег и кока . там не правят друг чек и се крият от изстрели както е навсякъде . хахаха
3
1
 
5
 
! Отговори
Муждународен преди 3 месеца
Ех тия ''муждународни'' картели
2
0
 
5
 
! Отговори
Highlander преди 3 месеца
Това да е е брата на шотландския премиер. Защото и него го арестуваха в Турция за нарко-дилърство. То само като му видите снимката на този Премиер ви става ясно, че е психо на наркотици..
1
0
 
12
 
! Отговори
Недоволен преди 3 месеца
А едни 240 човека кога?