Украйна твърди: Русия има около 900 високоточни ракети

"Калибър" се използвали все по-рядко
28 яну 2024 16:35, Александър Попов
99
Украйна твърди: Русия има около 900 високоточни ракети
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна твърди: Русия има около 900 високоточни ракети

Говорителят на украинските ВВС Юрий Игнат каза, че на руснаците са останали около 900 високоточни ракети с голям обсег.

"Според последните данни това е приблизително същата цифра като в предходния период - около 900 високоточни ракети с голям обсег. Те останаха на същото ниво, защото противникът използва голям брой ракети по време на трите комбинирани големи атаки от 29 декември до 8 януари“, каза Игнат по време на телемарафона, цитиран от агенция УНИАН.

Той припомни, че на 29 декември противникът е използвал 158 средства за въздушно нападение. На 2 януари врагът използва около 100 безпилотни самолета и ракети. Според него въпреки това, което врагът произвежда, той също харчи. Ето защо цифрата сега остана на това ниво. Според него сега Руската федерация произвежда около 100 ракети на месец.

"Около 100 ракети, както беше през летните месеци. Тогава също направиха изчисления колко ракети произвеждат. Тогава Главното разузнавателно управление ни информира, че има около сто ракети. Е, те изстреляха горе-долу толкова срещу нашата държава. Вероятно действат приблизително по същия начин и сега", за да не останат без нищо. Не могат да си позволят да изхвърлят повече ракети. Виждате, че и с "Калибър" има проблем. "Калибър" се използват вече съвсем малко“, обясни представителят на ВВС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 2 месеца
Отличная работа! Наши мужики как всегда показывают уровень и освобождают русские земли
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вервайте им? Като помня как Кулеба изреждаше и изискваше наличностите в българската армия се преизпълвам с възмущение и още нешо.
80
3
 
0
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Големият въпрос, който вълнува всички руснаци в Русия и чужбина - Борис Надеждин истинска опозиция ли е, или само играе ролята си на такава в руската интрига? Вече повече от 100 хиляди руснаци са сложили подпис да го подкрепят за президентска кандидатура.
79
1
 
6
 
! Отговори
Смятайте,че преди 2 месеца
Може и да са повече!!
78
2
 
8
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 2 месеца
Украйна може да броят само колко ракети са паднали връз главата им. Изобщо си нямат на представа с какво разполага Русия !
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Oт написаното разбираме, че Русия винаги има запас от 900 ракети. Ако не стреля 1 месец, ще има 1,000. Т.е., не просто са й останали, а стреля постоянно и поддържа този минимум. Така, а колко ракети има Украйна?
76
1
 
18
 
! Отговори
Радой Ралин преди 2 месеца
Горят си сиромасите свещите, броят на богаташите ракетите. Хайде нашите, яжте люти чушки, стига сте си правили оглушки. - Люти чушки няма и за семе :( Нищо и това ще понесеме!
75
3
 
44
 
! Отговори
От две години преди 2 месеца
Украйна твърди, че руските ракети свършват, а консултантите от НАТО и наемниците пътуват на талази към Ада. Лек път на заблудените пътници
74
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия украинци все броят руските ракети, те все свършват, помле пак броят. Те нямат идея какво, къде произвежда и какви запаси има Русия, но броят.
73
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интересно,как Им ги " преброиха" Хохлите Руските ракети?-:) Голяма работа са Еййй! Ама Руснаците са още в Хохлия нали? А вече трябваше Хохлите да са в Москва! Ама Не! Украйна достатъчно е потънала в Руйни! И още продължава! Русия ще постигне целите си! Колкото и време да мине! Няма мърдане!!!
72
3
 
33
 
! Отговори
Тричам русофоби преди 2 месеца
Напразни надежди говежди, сред като изядоха потресаващ бой украинските фашисти се успокояват, че братушките останали без ракети. Някъде вече съм го чел това, няколко пъти и нито един път не излезе вярно :)
71
3
 
9
 
! Отговори
Братя русофили помощ преди 2 месеца
Аз съм русофил 4-то поколение, но от 2 години сънувам един и същи кошмар. Тумба хохли нахлуват в жилището ми отварят хладилника изяждат всичко, след това влизат в тоалетната оставят едни големи димящи мири3ливи торти и пишат с пръст по стените Слава украине! Отварят барчето изпиват ми пиенето, повръщат в хола, изнасилват жена ми и дъщеря ми, след което посягат и на мене като ми набиват дръжката на руското знаме отзад при което се събуждам треперещ от страх. Братя русофили моля помогнете ми.
70
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До смях в залата, гъдел Ами то Русия ни наду главите че в сваления Ил76 имало 65 украински пленници, ама се оказа че труповете им са изчезнали. Русия лъже 100 пъти повече от Украйна, но това никак не пречи на русофилите да вярват в руските лъжи и с голи гърди да се хвърлят срещу всеки който разобличава руските лъжи.
69
2
 
25
 
! Отговори
смях в залата, гъдел преди 2 месеца
Под мишниците! Е щом "твърди", трябва да повярваме веднага и да припаднем от възхищение! И защо трябва да ни информирате за всяка простотия, която изръси някой укр.!? Каквито и сметки да правят, силата и ресурсите са в ръцете на Русия.
68
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Украйна твърди че 900 високоточни ракети са останали на Русия, ама русофилите твърдят че Велика Русия има безкраен брой от най-високоточните ракети които могат да минат през ключалката на кабинета на Байдън.
67
1
 
21
 
! Отговори
Треньор по бокс преди 2 месеца
" Не всички са забравили за "404".... от ВКС НА РФ успокоили Зефюрера....!!! ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА....
66
4
 
36
 
! Отговори
Нещата са зле преди 2 месеца
Унгарците май си искат Прикарпатието. Румънците тяхното. Поляците ще си вземат Львов. Май някой трябва да целува ръка на Путин.
65
2
 
46
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 2 месеца
Изтъркахте се с тази Украйна!!!!! Напишете нещо за Народна Република Тексас!
64
39
 
8
 
! Отговори
Чудя се преди 2 месеца
До Превзета е Табаевка - русогутан гаварилов, не се ли сещаш "умнико" (ти и другите путинисти), каква е водещата тактика сега!??? Чети бре!!! Убити - съотношението е 1 украинец за 10 ватнясали блатни джуджаци! А честит да им е наступа с 1 км. Тук въпросът е - самогонците докога ще издържат? Колко ли кокаинче исмукват за да изпълняват убийстените за тях заповеди на джуджето от бункера! Хайде сега копейки смятайте!!!
63
6
 
39
 
! Отговори
Превзета е Табаевка преди 2 месеца
Руската армия превзе Табаевка в Харковска област. Източници, свързани с въоръжените сили на Украйна, потвърждават загубата на Табаевка: руската армия продължава офанзивата си в района на Харков.