Арест на служител на ГДБОП, шпионирал за Русия

Той е изнасял класифицирана информация
Обновена: 5 фев 2024 12:23 | 5 фев 2024 12:22, Нели Христова
198
Арест на служител на ГДБОП, шпионирал за Русия
Снимка: БГНЕС

Полицай от ГДБОП е задържан на работното си място в рамките на операция на Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР и прокуратурата, предаде БНТ.

За арестувания има данни, че е изнасял класифицирана информация към руска агентура.

По случая работи и Държавна агенция национална сигурност.

Действията на органите на реда се провеждат под ръководството на Софийска градска прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
0
 
! Отговори
Batman преди 2 месеца
Maliii kak taka
164
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЩИРЛИЦ РАЗСЕЯНО ОТПИВАШЕ ОТ 12-ГОДИШНОТО МАЛЦОВО ОЛЕЖАЛО УИСКИ И ПОЧТИ СЕ ЗАДАВИ, КОГАТО НЯКОЙ ГО ПОТУПА ПО РАМОТО. "О,СТИГА БЕ ДЖЕЙМС,НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА?!!" А БОНД ЕЛЕГАНТНО ГО ОБХОДИ,СЕДНА В КРЕСЛОТО ДО НЕГО И ПОДВИКНА -"КЕЛНЕР, БЛЪДИ МЕРИ С ЛИМОН И ЧЕР ПИПЕР!" "СМЕНИЛ СИ АМПЛОАТО"-ПОДХВЪРЛИ ЩИРИЛЦ. "ДА,СОФИЯ МИ ДЕЙСТВА СТРЕСИРАЩО С ТЕХНИТЕ АБОРИГЕНИ ОТ ГДБОП И ДАНС, ЧИЪРС!"
163
0
 
1
 
! Отговори
БИГ БРАДЪР преди 2 месеца
ИЗНАСЯЛ Е СТРАТЕГИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИТЕ И ТАРИФИТЕ НА МАРТИН БОЖАНОВ!!!...
162
0
 
0
 
! Отговори
Батман преди 2 месеца
Брей голяма заплаха за България..Добре мисли човека да си отърве кожата от силната и бойна държава.. знае че русия скоро ще превземе ТОВА КОЕТО ОСВОБОДЙ..ЗАЩОТО ТОВА СВОБОДНО НАСЕЛЕНИЕ СЕ ПРОТИВИ НА РУСИЯ ДЕТО ТЯ ПОДАДЕ РЪКА ИНАЧЕ ДО СЕГА ЩЯХ МЕ В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ САМО ТУРСКИ ЕЗИК ДА СИ ГОВОРИМ...
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички да шпиони ,изместват се проблемите с мнимия нотариус и съдебната система, имало клуб ,нямали камери и се вижда кой влизал кой излизал ,нищо не говорят ,мълчат
160
1
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 месеца
Карате ме да повярвам, че имаме прекрасни служби....браво !!!!!!
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди доста години гледах интервю на ген. Калугин от бившето КГБ. Питаха го за "българския чадър" и в тази връзка той каза, че в България руските шпиони са повече на брой от цялото българско контраразузнаване.
158
0
 
7
 
! Отговори
ДА ПОЗНАЯ ЛИ преди 2 месеца
Не е делил с шефовете? Соло играч?
157
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да бъдем бдителни . Защото врагът дебне и стените имат уши . Шпионин може да е всеки и да предава тайни . . Не споделяйте нищо с никого . Докладвайте шпионите на полицията.
156
3
 
8
 
! Отговори
ъ преди 2 месеца
Само да не стане след някоя година на този да му правят барелеф. А престаралите се контрашпиони да се чудят какви обяснения да дават. По принцип шпионите наистина трябва да се ловят и наказват. Но не виждам нещо такова да се случва с Тагаренко, примерно.
155
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 155 - Аз ще ти кажа как - всеки път, когато засекат нещо и го докладват, отгоре им се казва, че са се объркали ...
154
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Миналата седмица, едната шпионирала за "Нотариуса" на мутрите, тая седмица па оня шпионирал за Русия! По-ранно имахме полицаи, замесени с наркоразпространение ... За кво е изобщо тая служба? Срещи кого се воби Б-то, демек борбата? С престъпниците или за престъпниците?
153
3
 
0
 
! Отговори
Велински преди 2 месеца
Всеки втори е руски шпионин . Силна ръка трябва . Решителни мерки
152
2
 
1
 
! Отговори
Призив преди 2 месеца
Да минат и през Днес.бг
151
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цирк и нищо повече.Как така нашите служби за 34 години след демократичните промени не хванаха нито един чужд шпионин освен руски.Само руски шпиони ли има тук, другите къде са? Бай Тошо ли ги излови и остави само руските. Смешно и не говори добре за службите ни.
150
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бре като по време на комунизма стана. Народът беден и гладен обаче се бори срещу американското упадъчно влияние. Сега народът още по-беден, гладен и болен обаче бодро се бори срещу Русия и хващат всеки месец руски шпиони.То бива глупости, ама хваща ли се някой на тези глупости?А същевременно - политици, мутри, съдии и прокурори заедно грабят бедния народ. Но народа е доволен, щото се хващат шпиони :))Все едно сме 1974г.
149
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дайте му / и една раничка, ботуши и Масква да си го прибира. Забрана за прибиране тук и точка. Българина за пари майка си ще прецака, да не говорим за държавата
148
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички копейки марш. Да си русофил през 2024 е симптом на психическа болест и трябва да лежи поне 10 години в затвор
147
0
 
2
 
! Отговори
Бах мама му. преди 2 месеца
Ти да видиш...!
146
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
за какво и е на Русия да има шпиони тук, като действията на нелегитимното, нередовно правителство (на фона на ниската избирателна активност, на фона на излъганите избиратели на ГЕРБ и ПП и на фона на изтеклите записи) са предвидими за повечето обикновени граждани? Просто сядаш и мислис по какъв начин ще прецакат обикновения човечец, за да: обслужат дълбоката държава на САЩ и също така псевдо-прогресивните; как ние просяците да помагаме на Украйна (ако може и да се набием в войната) и познаваш!