Мъск отрича да е продавал терминали на Русия

Появи се информация, че SpaceX търгува Starlink
12 фев 2024 09:30, Петър Бойчев
42
Мъск отрича да е продавал терминали на Русия
Снимка БГНЕС

Илон Мъск, който е главен изпълнителен директор на Space Exploration Technologies Corp. (SpaceX), се противопостави на съобщения за продавани комуникационни терминали Starlink на Русия.

Различни информационни агенции съобщиха, че руските въоръжени сили са започнали да използват сателитни терминали Starlink, позовавайки се на изявления на украинската армия.

Мъск обаче нарече тези доклади "категорично неверни", съобщи БНР.

"Доколкото ни е известно, никакви Starlinks не са били продадени пряко или непряко на Русия“, подчерта Мъск в публикация в притежаваната от него социална медийна платформа "Х".

"Редица фалшиви новини твърдят, че SpaceX продава терминали Starlink на Русия. Това е категорично невярно", написа още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Русиятерминалимъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Киев преди 2 месеца
Не са продадени а предоставени. Днес Руски утре Украински техниката на бойното поле често сменя притежателите но под наем само на приятелИ.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Американските олигарси са назначени също както руските. Зависими са от властта.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоз па кво се обяснява като учченичка... това е бизнес - ще продава на който си иска!
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Редица фалшиви укропски новини твърдят, че SpaceX продава терминали Starlink на Русия. Така е. Няма нефалшиви укропски новини.
35
2
 
4
 
! Отговори
Мачкай Вова преди 2 месеца
Намачкай нацягите!! Мачкай и ти бат Илонка!! Мира не им давай!!
34
2
 
6
 
! Отговори
Костя преди 2 месеца
Укропитеците се чудят вече как да мрънкат и натопят въображеми врагове
33
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 месеца
До До Запознатне спори с радиоточка, тва е местния шизак дето за 20ка надник днеска взема отношение по въпроса. е, малко е с обща култура на шестокласник аутист, и се налага да му пращат реплики по скайпа, ама за тия пари, толко.
32
2
 
5
 
! Отговори
Вие пък преди 2 месеца
Що си мислите,че Русия няма терминали в космоса бе шма... ткии.ЖАЛКИ СТЕ ВСИЧКИ ОТ ЗАПАДА,ЧЕ ПОДЦЕНИХТЕ РУСНАЦИТЕ,МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ СТАВА ТРЕТА СВЕТОВНА!!!
31
4
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 месеца
До ЗАПОЗНАТне е чрез дебитната карта, шизоиден ***. картите на цифрови системи беха една друга работа. ама дядо ти като е бил активен борец за тебе е имало нет без пари и нема как да знаеш
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Запада не е ли разбрал , че политиката е подчинена на ИКОНОМИКАТА /БИЗНЕСА/ ?
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПОЛИТИКАТА няма нищо общо с бизнеса .. , не случайно , на времето капиталистическа Германия със столица Бон , имаше бизнес със СССР .
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Укрите са явно много малоуни, като отстъпват територии, отстъпват и терминалите, сега Мъск да ходи по *** им ли да ги изключва, полагат явно усилия да го вбесят
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Съвсем нормално е всички умни хора по света да застанат срещу укрофашизма на бандеровци,азовци и разна друга укро с*г*ан и да подкрепят Русия!!! Победа!!!
26
1
 
5
 
! Отговори
До Запознат преди 2 месеца
Явно не си запознат изобщо. Тук не става въпрос някой обикновен руснак да си купи чинията и да я ползва, защото няма как да стане, по простата причина, че в Русия няма сигнал от Старлинк. Използват ги на фронта където сигнала е пуснат заради украинците, и дроновете им. А че руснаците го ползват се знае много добре. Взимат ги от емирствата с вече пуснати акаунти.
25
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Страх и отричане. Ако се окаже, че наистина е продавал, край с него. Всички, които са имали досег до блатната империя се счиктат за прокaжени. Муахаххахаа
24
4
 
16
 
! Отговори
БАЙ 100ЯН преди 2 месеца
Урките сложиха в списък за убиване Тъкър Карлсън който преди това заяви че иска да направи интервю и със Зеленски в отговор на интервюто с Путин.Разбирасе Украйна вече не е безопасно място за Тъкър и той няма да стъпи там. Сега нападат и Мъск. Печелят си за врагове хора които са им помагали или можеха да им помогнат. Щеше да се чуе гледната точка и на Зеленски НО това вече е изключено.Скоро ще му писне и на Мъск. Ще му писне на целия свят !!!
23
7
 
4
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 2 месеца
Аз не вярвам някой в Русия да се бръкне с 880 лв за антена и още поне 95 лв месечна такса за интернет от едно време когато като дете взимах дебитната карта на бащата и през домашния телефон си пусках нет чрез който свалях една MP3-ка от дата . бг за 30 мин. Че те ако на фронта ползват такъв нет, те едно видео немогат да качат в телеграм !
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ко? Нееее..
21
2
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 2 месеца
Успокоих се, защото Мъск никога не лъже и не е давал невярна информация
20
4
 
16
 
! Отговори
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ преди 2 месеца
Тя пък щото Русие е умряла за неговия нет. В Русия нета е поне 5 пъти по добър от този в САЩ или западна Европа.Русия от 20 г си има сателитен интернет освен това все едно хората в Донбас нямат нет. Където по цял ден публикуват из телеграм каналите видеа и новини от фронта !