Асоциацията на пострадалите при катастрофи със сигнал в прокуратурата срещу "Мис Силикон"

Наказанието за провинението й е до 3 години
13 фев 2024 11:15, Нели Христова
30
Асоциацията на пострадалите при катастрофи със сигнал в прокуратурата срещу "Мис Силикон"
Снимка: Instagram

Илия Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи заяви пред Нова телевизия, че днес ще внесат сигнал в прокуратурата срещу "Мис Силикон" Катрин Йорданова. Причината - публикуван от нея клип, в който се вижда управление на автомобил без ръце.

"Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на този клип", заяви Тодоров. По думите му наказанието за подобно провинение е до 3 години лишаване от свобода.

"Равностойността на автомобила ще бъде изплатена към държавата в случай, че има осъдителна присъда". Това заяви адвокат Силвия Петрова след ареста на "Мис Силикон" за шофиране след употреба на кокаин. Тя даде положителна проба на полеви тест, направен ѝ при проверка на пътя в София в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Аха! преди 2 месеца
Аз четейки коментарите виждам, има проблясъци в Чалгария да се оправят нещата. Хората май спиратмасово да подръжават на образи, като на тази и подобни. Долу силикона, долу долната чалга и ликетата, безполезни на обществото. Хората дълги години иначе издигаха на култ подобни ****муни. Е, времената явно се менят. И за добро!
27
2
 
7
 
! Отговори
Руя преди 2 месеца
Тая трябва да си получи ,заслуженото наказание за да си седне на *** и да се кротне.
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Двоен стандарт баце.... на простосмъртните и обикновенни граждани колите се отнемат веднага и се свалят номерата, а за разни долнопробни к.у.р.в.е.т.и.н.и и наркоманчета ще се чат експертизи и присъди с години.....щели да проверяват дали наистина тя е била на клипа.. то просто е смешно и трагично
25
1
 
20
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 месеца
Как си печели парите лично мен не ме интересува. Има балъци, дават и. Още дори и Ленин е писал, че всяка услуга следва да се заплаща. Интересува ме обаче 1 - Чий е автомобила? 2 Как стои въпросът със стикерчето на Народното Събрание? И защо доста автомобили на простосмърни или левовата им равностойност бяха почти веднага отнети, а тук ще се чака еветуална осъдителна присъда, и то потвърдена на последна инстанция?
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като гледам пушека, дето се вдига ,значи тая е била определена за валиде - султан. Да видим само кой е султана . Иначе валидето си е висок ранг шафран тия от харема.
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
АМА И ВИЕ МЕДИИТЕ ГИ ПРАВИТЕ ГЕРОИ.
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЗАРАДИ ТАКИВА ДОЛНИ НАРКОМАНИ ПОЛИЦИЯТА СЕ НАСР@ ДА ВДИГА САНКЦИИТЕ !СЕГА ТАЯ МАЙМУН@ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ ,А БАЙ ПЕШО ОТ СЕЛО ЩЕ РЕВЕ ЗА КОЛАТА СИ.
21
2
 
18
 
! Отговори
No justice преди 2 месеца
в нормалните страни тази вече щяха да се гарвят с нея съкилийничките Й;) ко стана със строгите мерки на КАТ... ? ;)
20
1
 
11
 
! Отговори
ЙОРДАНОВ МС преди 2 месеца
До 18 , преди малко бях написал какво предполагам , че работи нооо, ме шкартираха:)))) Абе за затвора си е .....
19
1
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 2 месеца
Абе вкарайте я таз момичка у МВР или у ГДБОП та да са усмири малко, па и да си имате и какво да правите, че като гледам досега нищо не сте направили по въпроса.
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Определено момичето е работливо щом на 23 си е купило такъв скъп Мерцедес.Сигурно до няколко години ще събере я за Бентли я за Ламборджини.Много бачка и с труд е успяла.Но да кажат какъв труд е положила че е такава богата от малка.Каква ли е тази работа?
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Габи............Габи Гъбясалата да не са обажда :Р
16
4
 
11
 
! Отговори
Абе преди 2 месеца
Верно ли е ,че има връзка с хазарта.тоя явно не е добре,щом ползва тая разпорена.тая кола или стикера той и е го дал.ице за една миризлива,разваляш семейство,приятели,близки а децата ти какво са виновни за твоите сексуални услуги.жалко за тях.падаш ми в очите.
15
1
 
19
 
! Отговори
Тъпчo-тъпчeв преди 2 месеца
Габи,и ти ли си на повикване,мойто момиче?
14
0
 
21
 
! Отговори
ЦСКА София преди 2 месеца
Алоуу Анонимен: Никой не иска да я наказва тази безсрамна бръмчалка за чужди прегрешения,а да си получи заслуженото за собственото си поведение и така да бъде пример,че има някакво правораздаване в тая територия.Иначе този Нойзи и готвача Токев,май се казваше, публично се извиниха и осъдиха постъпките си,като втория даже лежа ефективно.А при тия кифли няма срам,няма чувство за вина,а точно обратното.Това ли е примера за младите.
13
46
 
1
 
! Отговори
Габи преди 2 месеца
Оставете Катрин на мира бееее завистливи бeдняциии
12
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До ЦСКА София 9 Никой няма право да наказва 1 човек заради престъпленията на множество хора. Вашето е лов на вещици- всички злини ги приписвате на един човек. И за по- удобно ги приписвате на жена. Що не пишете така и под статиите за Нойзи или друг?
11
1
 
25
 
! Отговори
Липсва контрол преди 2 месеца
Перманентната липса на контрол по пътищата от години, води до точно до това чувство за безнаказаност у водачите. Дори и най - дисциплинираните и съвестни хора се разглезват и започват да нарушават правилата. Това е в природата на хората.
10
1
 
23
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Това тюленче е за Пулицър!! Дебелия депутат се е отказал от нея щом я сготвиха!! И най вероятно сега със брато ще връщат парите!! Хаха да стяга багажа и пали за Холандия да избива парите тарамбуките ще е се лепят Има няма година две и няколко хиляди клиента и ще маже да си разполага със собствени средства!! Хахаха
9
3
 
30
 
! Отговори
ЦСКА София преди 2 месеца
До 5:Точно такива нагли и безцеремонни индивиди причиняват касапницата по пътищата в България.И дори, когато ги хванат(рядко се случва)виждаме една циничност и липса на покаяние,даже напротив,брутална арогантност и чувство за неприкосновеност.Време един такъв пропаднал индивид да си получи заслуженото за да бъде пример за останалата част от опростаченото ни население.