Заличиха жената, за която Семерджиев твърди, че е карала джипа му

Тя не се яви в съда
6 мар 2024 10:58, Нели Христова
46
Заличиха жената, за която Семерджиев твърди, че е карала джипа му
Снимка: БГНЕС

Мистериозната свидетелка по делото срещу подсъдимия за двойното убийство в катастрофата на бул. "Черни връх" Георги Семерджиев Елена Йорданова не се яви в съда на заседанието в Апелативния съд.

Бившият футболист твърди, че тя е управлявала автомобила във фаталния ден, в който помете и уби на тротоара Хариет Стоянович и Христина Дилeва.

"Уведомили сме я за днес", лаконично коментира един от адвокатите му. Йорданова не се явява на трето поредно заседание и е неоткриваема.

Съдът реши да я заличи от списъка на свидетелите.

На миналото заседание при закрити врата беше разпитана друга дама, за която Семерджиев твърди, че е била в джипа.

Той е осъден на 20 г. затвор на първа инстанция. Делото е на финал на втората инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този е вече опраскан.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази не се явява и точка.Ами ако тя е карала?И другата де даде показания срещу нея и на нея било плод на нейното въображение.ВКС пък не събира доказателства.Голям чадър имал,няма що.
37
0
 
0
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
"Гошо" още Рашков веднага съобщи,че до него е пътувала жена.После в"Труд" с гръмка статия се твърди,че Рашков е скрил истината,че това била полицайката Симона Радева и камери са заснели двама души да бягат.После тази полицайка се оказа,че само му е занесла стълба след като я помолил.После твърдения,че го била укрила в дома му,което е нямам думи.Никой не укрива никого в собствения му дом.Определено и журналисти се позоваха на хора,че не е бил сам,както е по делото.Дано съдът го върне за дораследв
36
1
 
0
 
! Отговори
Гошо гледа лошо преди 1 месец
Заличиха.... Несъществуващата... Сега да водят делото срещу неизвестен извършител и всичко е точно. Семерджиев да почерпи и пито-платено.
35
1
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Заличиха.... Несъществуващата... Сега да видят делото срещу неизвестен извършител и всичко е точно. Семерджиев да почерпи и пито-платено.
34
1
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 месец
До Нане Вуте 20 Как ще я намерят, като такъв човек не съществува ? Името е измислено.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не помня вече, нямаше ли кадри от камери? Или въпросната Елена трябва да бъде разпитана, а не зачеркната от списъка, щот не се явила, или Семката с още едно обвинение за лъжесвидетелсъване. Иначе за кво е целия цирк?
32
0
 
9
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
За убийството на две млади жени 20 г?? Той на 45 пак ще е по улиците ? Без книжка да е, пак ще намери начин. Убийците са така. Без мисъл за последствията? Че и търси на кой да прехвъли вината. Ni $щожество
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунисти
30
0
 
4
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Тази защо не я осъдиха за лъжесвидетелстване ,и да пътува за Сливенския?Тези престъпници само с бой ще бъдат тъпкани...
29
0
 
12
 
! Отговори
Адвокат на дявола преди 1 месец
Съболезнования на близките на загиналите момичета в разцвета на живота си. Искрения ми съвет е да не търсят справедливост в съдебната ни система, където няма да я намерят, а другаде.
28
0
 
7
 
! Отговори
Адвокат на дявола преди 1 месец
Няма убийство тук,а нещастен инцидент. Прегазените момичета всъщност са управлявали автомобила, но как да го кажат,след като са вече мъртви.И както се казва-няма ненаказано добро дело,а човекът само е искаш да помогне.Да,в България умрелият винаги е виновен, след него са тези с по-малко пари, но пък хубавото на липсата на смъртна присъда и адекватна съдебна система, е именно уличното и бързо прилагане.
27
0
 
10
 
! Отговори
Избирателно преди 1 месец
Правосъдие.Ореди години бях свидетел на побой на една жена във входа на кооперацията.За първото дело не ми беше връчена призовка,но за второто дело дойде полицай ,лично да ме заведе в съда.Защо в случая на Семерджиев не се процедира така?
26
1
 
6
 
! Отговори
Адвокат на дявола преди 1 месец
Ще ви кажа как е станало,Семерджиев,доказал се спортист и добър човек,решил да дари пари на болно дете.Затова обявил колата за продан.Две млади и подозрително превъзбудено изглеждащи момичета проявили интерес за тест драйв.Едната седнала зад волана,другата до нея,а той на задната седалка.Момичетата пуснали ретро чалга и точно на припева на-мини на червено,направи нещо откачено-едната настъпила газта,другата дръпнала ръчната и станала белята.Били без колан и изхвърчали през стъклото.
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не са могли да принудаят и да увещаят някой друг да поеме вината му. Как въобще се допускат в съда подобни малоумщини, при толкова много доказателства и видеозаписи. Това е подигравка с близките на загиналите и с цялото българско общество.
24
11
 
2
 
! Отговори
Съседката преди 1 месец
Очевидно е, че не е карал той колата.
23
0
 
25
 
! Отговори
До преди 1 месец
Тоя случай е толкова лесен за разрешаване! Има го на камерите как бяга с една обувка,втората е намерена в колата. Бяга и се укрива с помощта на полицайката ! Две невинни жертви ,Бог да ги прости и дано виновника си получи заслуженото!
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мевере да я намери веднага :)))
21
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя прави всички на амаци ,и съдят му вярва )кога че го осъдят ??
20
0
 
21
 
! Отговори
Нане Вуте преди 1 месец
Супер полиция щом една кифла не може/не иска/ да намери!!! Закривай тая псевдодържава!