Фучи с 260 км/ч по АМ "Хемус", за да си продаде колата и... успя

20-годишното момче искало да впечатли и момичетата
21 мар 2024 12:35, Нели Христова
32
Фучи с 260 км/ч по АМ "Хемус", за да си продаде колата и... успя
Снимка: Pixabay/Johnny_px

Полицията в Правец залови 20-годишен мъж, който е качил в социалните мрежи клипове, на които е заснел как шофира с превишена скорост. Целта била да впечатли момичетата и да продаде колата. В две от видеата се вижда как кара с 260 км/ч по АМ "Хемус", а в друго - с подобна скорост в село Разлив.

Пред разследващите обяснил, че заснел клиповете, за да впечатли момичетата в социалната мрежа и да намери купувач на автомобила. В крайна сметка успял да го продаде.

Вчера, след като младият мъж бил заловен, колата е спряна от движение заради технически проблем. В системата на МВР пък има информация за десетки фишове и актове, които водачът получил през последните 2 години, предаде Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
22
 
! Отговори
Това е системата преди 1 месец
Има n на брой актове и фишове но сигурно повече от половината изобщо не са му връчени. Няма механизъм да го задължат да си плати. Аз лично имам един фиш от 2 години, който още чакам да ми се връчи. Смених лична карта, регистрирах нов автомобил-никъде не ми го връчиха. Спрях при патрул на улицата и го помолих старшия да ми го връчи- момче карай че сме по друга работа. И после що има такива джигити...
8
0
 
14
 
! Отговори
Стамат преди 1 месец
На 18 и с "десетки фишове и актове, които водачът получил през последните 2 години" ... време е за наказание "отнемане правото да управлява МПС доживот".
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще го черпят едно кафе, като предния който заловиха и ще го пуснат. От телевизията ще отидат да го покажат да му направят реклама. След това купува друга кола и пак така...Всеки втори кара така, дори градско. Има хора които без книжка карат така, но на никого не му пука, само на опечалените, които нищо не могат да направят...
6
1
 
10
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 месец
Браво! Ето това е истинският българин! Патриот! Показа им на западняците, че само в България може да не се спазват законите щом имаш свои хора! Да гледат иония от Европата и да тъпеят! При тях такива неща няма и няма да има! България над всичко! Пардон! То отва беше някога "Дойчланд юбер алес" и беше лозунг на фашистите!
5
0
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
кой е Фучи? Фики го знам, тоя да му не е брачед?
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това че си взели колата няма да ги спре ,то такива богаташчета с лопата да ги ринеш ,че си купи друга
3
0
 
23
 
! Отговори
Пилотчето преди 1 месец
Сега да си плати всички глоби в едномесечен срок или да полежи малко в затвора!!! За част от сънародниците правилата не важат и трябват драгоновски мерки!!! Затвори и солени глоби и до няколко години всички ще карат с ограниченията!
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Класическо комплексарче!
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не можа ли да си снима онова нещо и да го прати на момичетата, ами с 260 ще ми шофира ?