Дъщерята на Нотариуса: Усещам само злобата на хората върху себе си

Като малка тя ходела в SS клуб
24 мар 2024 18:55, Нели Христова
135
Дъщерята на Нотариуса: Усещам само злобата на хората върху себе си
Снимка: NOVA

Месец преди убийството на баща ми се скарахме и целия януари не се бяхме чували. За последно се видяхме преди Нова година. Зная, че се занимаваше с търговска дейност. Това каза пред NOVA Мария Божанова, дъщеря на убития Мартин Божанов-Нотариуса.

За мен приказките за престъпната дейност на баща ми са медийни инсинуации, посочи тя. Това не е баща ми, аз го познавам в много друга светлина. Трагедията, която сполетя нашето семейство, е много по-голям шок от това, което се пише за него, посочи Мария Божанова.

Обясни, че баща й винаги въртял заведения. Самата тя ходела в SS клуб още от 12-годишна. Заради възрастта не можела да каже дали там е имало магистрати. "Честно казано, нямаше много хора. Бяхме си само ние", посочи тя. И обясни, че баща й бил естет, правел нещата красиви за себе си. Обясни, че не знае какво е значението на SS. Не познавала Пепи Еврото и Любена Павлова, не знаела тя да живее в апартамент на нейния баща.

Усещам само злобата на хората върху себе си, каза Божанова. И посочи, че имало репортажи, които спестявали истината. Например имало материал как взел апартамента на леля си. А тя починала в него.

Мои приятели ми звъннаха, така разбрах за убийството, посочи Мария Божанова. Обясни, че имала нормална комуникация с последната съпруга на баща си - Гергана, но до неговото убийство. Познавала я още от времето, когато работела в SS клуб. Сега тя опитвала да настрои децата едно срещу друго. Дори опитала да встъпи незаконно в дружество, което притежавало имот. Искала да контролира всичко.

Никога не съм виждала баща ми да притиска някого. В момента ние се чувстваме така, каза Мария Божанова. Това идвало дори от нейния чичо.

Мария дори била заплашвана. Единият път бил от служител в комплекса, който се представил за бивш полицай. Вторият път бил индиректно. Хора я предупредили за предприети действия от адвокати на последната съпруга на нейния баща. Непознати пък писали под нейните снимки, че се случило каквото трябва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
19
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Не е правилно да се съдят децата за делата на родителите си. Всеки каквото сам е надробил за него да си плаща сам. Оставете децата на мира, иначе също ставате престъпници
31
2
 
17
 
! Отговори
ВЕЧЕ НЕ ПОМНИ? преди 1 месец
БАЩА Й Е ИМАЛ ИМОТИ В ГЪРЦИЯ, ВЪВ ФРАНЦИЯ, В ДУБАЙ... МАЛКАТА ХОДИЛА ЛИ Е ТАМ? ЛИПСВА Й ПРЕДИШНИЯ ЖИВОТ НАВЯРНО?
30
2
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
така говори дъщерята не казва колко имота има кои къде живее с какво сеиздържа затова беше с адвокат да помага ако се наложи никои няма даповаярва на това изявление
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата носят карма на родителите. Нещо неясно?
28
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига, бе, хора, ще кажеш само светци пишат тук. Каква е тая злоба към дете? Ако вие сте стъпили накриво, децата ви ли да го отнасят до девето коляно? Ако има правосъдие, ще преценят какво е откраднато, какво придобито по нормален начин, ако има такова, и тогава ще делят. Интересно защо не са му запорирани сметки, имоти и т.н.? Щом последната му жена бърза да заграбва всичко, другите защо да не реагират и то децата?
27
1
 
3
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
У нас има близо пет пъти повече не на себе си от ЕС и не е най-умното да се показва по медиите,за да клъвне сегашната му жена основателни или не за кой да е управител на на на ако дружество.Сега остава и жена му да се изяви,да и отговори или пък чичото гласен за управител.Този от охраната пък и казал,че тя е следващата.Ба си възпитаната охрана.У той ли е с чене като този по времето на убийството,ако е вярно,че си нагласял ченето за вечеря.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да върне парите и тогава да рИве.
25
2
 
30
 
! Отговори
Какво да правим? преди 1 месец
Аз не мога да разбера каква е тази мания у нас да се дава трибуна на всякакви, независимо как са станали популярни. Онзи, който надрусан уби две момичета, онзи, който уби Милен, сега тази, чувствали злоба? Ама вие сте причинили смърт, болка на десетки. Баща й е отнел имотите на десетки, които сигурно са под земята, но докато не го гръмнаха не сме и чули за тези хора. Няма и да чуем. Сега за тази, както и за жена му, бореща престъпността в гдбоп, на която също давате трибуна, да скърбим ли?
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тате Марто за тях всичко е правил. Да имат, да не са гладни. Трудил се с бухалката и измамите, за да имат децата, да не са лишени от нищо. Мислят си, че парите и имотите на Тате са изпрани, защото някой негов приятел му е затворил устата.
23
2
 
23
 
! Отговори
И ТЪРСИ СЪЧУВСТВИЕ? преди 1 месец
МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ДОБРЕ Е ЖИВЯЛА С ПАРИТЕ НА ОГРАБЕНИТЕ ОТ БАЩА Й НЕЩАСТНИЦИ! КОЛКО ИМОТА Е ПРИСВОИЛ И ВКАРАЛ В ГРОБА СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ?
22
8
 
8
 
! Отговори
Нормално е преди 1 месец
да й е мъчно. И най-големият престъпник да е , на нея й е баща. А и начинът на разсъждение е чисто човешки - не ми пука за чуждата болка, яд ме е, че на другите не им пука за моята, важно е какво си мисля аз, а не какво показват фактите...400 човека са пострадали и казват, че баща ми е ***, ама аз го познавам, той беше добър човек... Не я нападайте толкова, почти всеки от нас на нейно място щеше да се държи по същия начин.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тати пръскал на четири нови, сега искат да берат урожая.Чак и по новините драми ми прави.Улево.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Усещаш злоба? Не думай! Такова готтино семейство, пък изведнъж - злоба! Да не би да е омраза? М?
19
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Делбата на окраденото от Нотариуса се е закучила. Пет гладни деца, баба, мащеха почват да се карат за ограбеното от техния Бащица. Защо не е запорирано имуществото и да се отнеме от облагодетелствалите се роднини на Марто Светеца.
18
2
 
15
 
! Отговори
Е Момиче преди 1 месец
ти какво очакваш? Затова се казва, че правиш карма и на децата си с постъпките си. Което е много гадно, но виждаш - е факт.
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малката Нотариуска ?
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моме, се не оплаквай, а носи кръста си.Децата плащат за греховете на родителите и предците си. А ти има да плащаш големи греховни дългове.
15
0
 
20
 
! Отговори
Злибар преди 1 месец
Крушата не пада по далече. Ако и тя в играта ще стане индийка.
14
1
 
33
 
! Отговори
жалната кифлица преди 1 месец
сега кой ли папа и харчи с кеф задигнатите парици от тати
13
2
 
25
 
! Отговори
И на теб преди 1 месец
Ти пожелавам същата съдба, га.Д мръ.Сна, с кви пари според теб живееш цял живот, а!?!? На други хора!!!?? Не твойте