Русия атакува за пореден път Одеса

Силни взривове отекват в града
25 мар 2024 18:45, Александър Попов
59
Русия атакува за пореден път Одеса
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Силни взривове отекнаха в Одеса няколко минути, след като бе съобщено за тревога днес в 17.23 ч.

Жителите на Одеса и на Одеска област са призовани да се укрият в бомбоубежища, защото Русия атакува с балистични ракети, съобщи областният управител на Одеска област Олег Кипер в Телеграм.

По предварителна  информация ракетите са поразили обекти в областта и има ранени.

Българите в Одеска област наброяват над 150 000 души и са трети по численост според официалното преброяване в Украйна през 2001 г.  В самия град Одеса живеят около 50-60 хиляди българи. Най-голямото компактно българско население е съсредоточено в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски район.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: одесаВойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
10
 
! Отговори
Бако преди 1 месец
Много загрижени станахте за българите в Украйна.Де да бяхте така и през 2014 когато бяха под прицела на украинското-фашистки правителство.Слава России!
53
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ссс
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Турист, ти искаш да го посетиш, а аз бях там. Молдованка, Пересси - разнебитени павирани улички с криви трамвайни релси по тях. В целия свят по-скапан от софийския трамвай е само одесския трамвай.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 51 Дак ми един пост вееееее, кравар жаааалъккк от кравар който е изразил съболезнованията си към загиналите руски мирни граждани. БЪРЗОООО ВЕЕЕЕ, КРАВАР!
50
11
 
2
 
! Отговори
Ясно е преди 1 месец
Ясно е , че ако не е путинк на власт нямаше да има убити руснаци нито на фронта нито в Москва ... Но т.н руски мир отнема животи всякакви. Руското освобождение се свежда до това да ти взривят къщата и всичко което си изградил я живота..
49
1
 
0
 
! Отговори
Наглец такъв! преди 1 месец
Ей мъpшo гнycна, аз лично съм изказал съболезнования, глyпaк cмoтaн... как ме дразниш, не е истина, с твоите непрестанни лъжи!
48
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АСВАБАДИТЕЛИ
47
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тука Русия настъпва НАТО яко, АМА ЯКО по мaзола. Усещам, че скоро Украйна ще си вземе обратно Крим.
46
3
 
9
 
! Отговори
До туриста преди 1 месец
Ще може да го посетиш скоро , но с руска виза
45
3
 
10
 
! Отговори
Мандо преди 1 месец
Една от версиите за атентата е че е подпомогнат от укрите и англетата за това интаджиките са бягали към Украйна , а там са щели да ги ликвидират самите украйнци , което е логично . Само дето по техните следи беше пуснат отряд от ахмат и ги заловиха и им отряза ушите преди да пресекат границата и да бъдат ликвидирани в Украйна и сега маматаситрака една от версиите казвам
44
14
 
5
 
! Отговори
Турист преди 1 месец
Одеса е красив европейски град. Дано сатрапа не го унищожи, защото искам да го посетя, когато Москва падне.
43
8
 
3
 
! Отговори
Виждате Разликата преди 1 месец
Вече може да видите разликата между путинофилите и нормалните хора с просто око - нормалните хора изказват съболезнования на убитите от терористи руснаци, а путинофилите се радват на убитите от терористи украинци, като мaйMyни. С извинение към МАймyните, които толкова си могат и никой не ги вини за поведението им.
42
2
 
12
 
! Отговори
емо преди 1 месец
защо поне веднъж не напишете истината - руснаците атакуват военни обекти в одеса, а не цивилното население, което е руско. ама платената българска журналистика не търси истината, а пише това, което й поръчват.
41
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия иска да превърне красивата Одеса в руска степ. Това е древен град, как може такова нещо...
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тривиална атака в Одесса. Виж сутринта в Киев беше ексклузив. Първото използване на руския "Циркон" по реална цел. И каква цел? Специална. Триетажната сграда на СБУ в центъра на Киев престана да съществува. Заедно със своите обитатели.
39
12
 
2
 
! Отговори
Папо преди 1 месец
Абе Германия и САЩ ако дадат на украинците далекобойни ракети , ще им се изпотят гащите на руските ***.
38
10
 
5
 
! Отговори
Offf преди 1 месец
Комплексираност русофил пак се радва на хорското нещастие.... В този живот всичко се връща, дребни душици
37
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тепърва чичо Вова ще ви мачка, украински фашисти. Допреди една година чувахме само една атака над Одеса и Киев за месец, сега всекидневно вече. Боооой до дупка по украинските фашаги , чичо Вова! Изпепели ги до крак!
36
13
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Ако всички хора на планетата ги събереш на някой остров като Исландия или Мадагаскар и оставиш всичката останала земя на планетата на московските блатници, те пак ще нападнат хората на острова. Те са болна нация ,която не може нито да съществува сама ,нито да живее с другите народи.
35
9
 
4
 
! Отговори
Русия няма да напред преди 1 месец
Русия намя да напредва. Минирала е 30 километра. Който минира по принцип няма за цел да навлиза в собственото си минно поле. Имат и километрична стена направена от товарен влак. Идеята на Путин явно е там да стане като Берлинската стена - границата между Запада и Русия. За това Украйна спокойно може да си насочи фойските към Одеса и Крим.