Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация

Западът трябва да предостави много повече оръжия на Киев
27 мар 2024 15:33, Петър Бойчев
251
Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация
Снимка БГНЕС

Неприятен развой на бойните действия в Украйна предвижда германският вестник Die Welt.

"Войната в Украйна продължава и ако западните страни бързо не предоставят на Киев много повече оръжия, украинската държава ще се изправи пред "критична фаза“ до септември.

През 2024 г. страната няма изгледи да върне окупираните от руснаците територии, се казва в публикацията на Die Welt. "...Напротив, трябва да очакваме нови офанзиви на руснаците и ще има нови териториални загуби...“, се подчертава още в статията.

Според авторите войната едва ли ще продължи още няколко години при този развой на събитията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: войнаукрайнаDie Welt
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
35
 
! Отговори
ТЪп преди 1 месец
Това беше ясно още в началото. Другото е пропаганда и смърт за масите и далавера за някои "елити".
178
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е как бе, преди 1 месец бяха "вече бихме, айде да довършим работата", и изведнъж им е свършена работата. Да не би продажните политици и медии да са ни лъгАли всичкото това време? За собствена изгода? На цената на животи и мизерия... Браво на запАда, верно запада
177
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Англетата лично охраняват Зелю,но когато войната приключи,най-вероятно ще го изпратят в небето с диаманти, където коката я раздават без пари!
176
27
 
4
 
! Отговори
Бандерски триъгълник преди 1 месец
Учени откриха нова зона в Черно море където напълно изправни кораби мистериозно стават на подводници и нарекоха зоната Бандерски триъгълник
175
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дайте да дадем пари на Украйна, че да не свърши войната.
174
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен - Мумбай е изпреварил Пекин и по крайно мизерстващи с около 50 млн броя
173
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мумбай изпреварил Пекин по милиардери, благодарение на руските ресурси!
172
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Паметлив - така е, другаря Си е мъдър, знае историята и че в региона му никой не се еВаба със самураите, че са ги .... много пъти и само САЩ ги кротват с две бомби, ама северномонголците от Кремъл са забравили, че са имали и тихоокеански фронт, къде са яли як пердах и след като са турили знамето на Райхстага, а и лека подробност СССР/РФ няма подписан само с ЯПОНИЯ мирен договор за ВСВ и Курилските о-ви са японски
171
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крим за палестинците от Газа!
170
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това го знаем всички,само не разбирам защо продължават да наливат там парите на евр.данъкоплаци които потъват безвъзвратно.Да им спират кранчето и да се приключва
169
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Войната няма да продължи с години. Масовите убийци на мирни и безащитни хора в Москва ще получат възмездие по пълната програма.
168
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна никога, не до края на 2024, няма да си върне Крим, ДНР, ЛНР, Запорожка и Херсонска области. А скоро и Одеса и Харков и част от Молдова може да се присъединят. Русия не иска територии, тя е най- голямата в света по площ, но никога няма да си остави руснаците, където и са са, да бъдат подложени на геноцид. Зеленски и клика е здравословно да спрат с наркотиците и да го вдянат това най- накрая, преди да е станало късно.
167
30
 
3
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 месец
Никой днес не говори за Бермудския триъгалник,но скулите ни болят от смях когато се присетим за Бандеровския триъгалник! Попадне ли руски кораб там,преди да потъне лети,физиономиите на руските матроси в такъв момент ме карат да препиквам от смях;))))))
166
5
 
24
 
! Отговори
Паметлив преди 1 месец
Лани другарят Путин каза на другаря Си, че войната ще продължи още 4-5години.Да кажем още 3-4 смятано отсега. Тоест, докато Западът се изчерпи морално и финансово. Това вече е напълно възможно, за разлика отпреди 20 и повече години. Е, САЩ ще се запазят за сметка на Европа, но ЕС най-вероятно ще фалира заради Украйна. Има проста индикация за това-разплащанията в евро през СУИФТ намаляват и ще се сведат само до Еврозоната. Тоест всяко печатане на пари ще води до голяма инфлация. За разлика от САЩ
165
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Убеден - таваищ Улянов не е съгласен с тебе, ходи му го кажи. Мумията му е е още на Червения площад в гробницата.
164
2
 
22
 
! Отговори
емо преди 1 месец
неприятен за украина, но очакван развой на бойните действия, като руснаците досега атакуваха само военни обекти. в последно време атакуват и енергетическата инфраструктура, което наред с ежедневната загуба на жива сила ще доведе до предвиждания от вестника бърз край на войната, независимо дали украина ще получи военна помощ или не.
163
6
 
27
 
! Отговори
Предсказание преди 1 месец
Скоро целия Свят ще подгони подлите кравари обратно в обора!Само послушните евроджендъре и нашите прислужници ще сменят памперса на байДъна!На всички е омръзнала краварската агресия ,алчност и мазните им лъжи за демокрация.
162
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е войната да приключи! Крайно време е невинни хора от двете страни да престанат да гинат! Крайно време е курортисти-пара,зити да си отидат откъдето са дошли, стига сме ги хрантутили!
161
14
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 месец
Целта оправдава средствата! Естествено,че ще си платим,и украйнците ще получат всичко необходимо,та тея смелчаци ни забавляват,така както никой не е успявал.
160
6
 
24
 
! Отговори
Убеден преди 1 месец
Украйна не е държава