Кралски експерт разкри какъв е ракът на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс може да страда от рак на дебелото черво
31 мар 2024 12:47, Красимир Ангелов
32
Кралски експерт разкри какъв е ракът на Кейт Мидълтън
Снимка: БГНЕС

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може да страда от рак на дебелото черво, твърди кралският експерт Марк Рош, позовавайки се на източници от Бъкингамския дворец.

Още по темата
Думите му са цитирани от dayFREURO.

Неочакваната коремна операция, която държеше Мидълтън далеч от публичното пространство седмици наред, може да е била хистеректомия.

"Според информиран източник всички индикации сочат, че тя (Кейт Мидълтън) е претърпяла хистеректомия и страда от рак на дебелото черво", казва Рош в интервю. Не бива да очакваме повече прессъобщения относно здравословното състояние на херцогинята на Кеймбридж, убеден е събеседникът на изданието.

По-рано стана известно, че поради заболяване Кейт Мидълтън ще пропусне Великденската служба в параклиса "Св. Георги" в двореца Уиндзор. Принц Уилям също няма да присъства на събитието.

Крал Чарлз III и кралица Камила ще участват в неделната Великденска служба, но ще седят отделно от съображения за безопасност, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от Общество
Лятното часово време е тук: Докога ще местим стрелките?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Много обичам така наречените експерти. Всичко знаят и не поемат отговорност за думите си. Тоя експерт не е ли чул, че току що китайците официално обявиха, че са направили лекарство за рака на дебелото черво?
21
1
 
7
 
! Отговори
Do 20 преди 4 седмици
Нека да ти припомня,че информацията за личното здравословно състояние не е неприкосновенна в нито една държава по света. Само преди 2 години всички бяхме задължени да декларираме публично лична информация отностно това дали сме ваксинирани или не.
20
1
 
8
 
! Отговори
Ненормална работа! преди 4 седмици
Няма ли лекарска тайна в тая държава? Само пациентът има право да разкрива, каквото реши за болестта си.
19
3
 
8
 
! Отговори
a преди 4 седмици
И какво става? Онова негърчето от америка отива към британския кралски трон. смех.
18
0
 
11
 
! Отговори
kk преди 4 седмици
Това, че изтрихте коментара, че основна причина за рака на дебелото черво са консервантите и оцветителите в храната, няма да промени фактите. Отдавна е доказано и се препоръчва да не се ядат колбаси. Явно, хранителната мафия е по-силна и от фарма мафията
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
с торбичка която извежда фекалиите и това се носи на корема,ужасно е,колко жалко
16
0
 
16
 
! Отговори
xoxo преди 4 седмици
Тук нещо не е добре обяснено-хистеректомия е премахване на матка,яйчници и тнт.Ако става дума за операция на дебело черно,то е колектоми .Което и да е,надявам се бързо възстановяване на жената и дано всичко бъде наред в бъдеще .
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
колко жалко..няма голяма преживяемост.
14
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Най много 5 годинки
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всичко си има цена на този свят. Ядем и пием като за последно, ето последствията.
12
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лошо! Като не яде българско кисело мляко така става. Има ферма до Лондон - да й купуват от българските магазини.
11
2
 
12
 
! Отговори
Вълканов преди 4 седмици
гмо ХРАНИТЕ НИ ДОВЕЖДАТ ДО ТОВА ЗАБОЛУЯВАНЕ. пЛЮС КОВИДА, който нанася много реди на организма. Дано алчните фармацефтични компании да сътворят лекарства, които да излекуват, а не да "лекуват". Да помислят и за себе си, че също са смъртни от всякакви заболявания.
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Рак на дебелото черво може да се излекува, ако бъде открит навреме. Дано оздравее напълно.
9
28
 
5
 
! Отговори
Принцесата преди 4 седмици
какво ли е Слагала или по-точно какво ли е Поемала в Дебелото Черво, че такава Ужастна Болест да Я Сполети - разбира се, не е от Факсините и 5Жи, от Практикуване на Вавилонският Талмуд е!
8
10
 
8
 
! Отговори
Факсинираните преди 4 седмици
ТреПерят от Здрах, вече Всичките са Наясно, че всеки Ден може да им е Последен! Обаче трият и слагат Минуси на нас НеФаксинираните Умни - Разберете, вече и Господ Не Може да Ви Помогне - ДНКто Ви, Божественият Ви Код е Променен - връщане НаЗад - Няма!!
7
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И какъв е извода, че всички хора на земята са еднакви, никой не е застрахован от нищо. Каквито и пари да имаш, постове, титли, звания, природата е най силна и не се влияе от нищо. Дано да са го хванали навреме този рак, а и със сигурност светила ще се заемат с нея за постигане на щастлив край.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Привнасяне на стволови клетки и нови необходими е ежедневие в сър. медицина. За който има тлъсти въьзможности, де.
5
3
 
30
 
! Отговори
Мъка преди 4 седмици
Това не е най лошия вариант. Ако се хване на време е добре , но до края на живота не си пълноценен човек.И аз има рак ,макар и на друго место и знам как се живее с тази диагноза. Ходещ смъртник.
4
24
 
5
 
! Отговори
Значи ако НЕ е преди 4 седмици
КОВИД-Факсината и не е 5Жи, то ще е от Факта, че Принса е Обрязат и за тва е Правил много Чист Кекс Според Вавилонският Талмуд, където единственият Свят и Чист Кекс е Дефиниран да не Описвам, сещате се!
3
2
 
37
 
! Отговори
Dim S. преди 4 седмици
Какво трябва да да се яде за да не се хване рак на дебелото черво? И какво не трябва да се яде? Все повече млади хора страдат от този вид рак за съжаление... Но дано Кейт е силна и се пребори с болестта!!!