ГДБОП разби модерно оборудвана наркооранжерия в София

Тя е била в къща в Бояна, арестувани са двама души
9
ГДБОП разби модерно оборудвана наркооранжерия в София
Снимка: БГНЕС, архив

При специализирана операция на Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) е разкрита модерно оборудвана наркооранжерия в София, съобщиха от МВР.

В хода на операцията антимафиотите разкрили наркооранжерия, обособена в къща в кв. „Бояна“. На място са задържани двама мъже, единият от които босненски гражданин, полагащи грижи за наркотичните растения.

Освен множеството саксии със засадени растения от рода на конопа, са иззети технически съоръжения, инсталирани в помещенията, пригодени за отглеждане на наркотичните растения.

Във връзка с разследването на шест адреса в София се извършват процесуално-следствени действия под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Миш-маш
Кои са най-взискателните знаци на зодиака?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 3 седмици
Печелите пари иначе от това трябва и по некоя акция от време на време
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Нищо не са разбили! Ще обясня! Разбили са плантациите на някакви мижатурки,които обаче поне в едно отношение са свестни и тоне защото не си купуват трета от турските шефове на ченгетата,които зареждат цяла Европа." - назад си с мат'риала пичага. Турците не са износител, а вносител от Испания. Преди седмица им удариха 110 кила от Андалусия. Това с ударените плантации на правителството са редовни номера на служебното правителство. Миналата година удариха оранжерии в Бяла, Кремиковци и Костинброд.
6
0
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 седмици
Нищо не са разбили! Ще обясня! Разбили са плантациите на някакви мижатурки,които обаче поне в едно отношение са свестни и тоне защото не си купуват трета от турските шефове на ченгетата,които зареждат цяла Европа. Нещо да не е разбрано? Мисля,че всичко е ясно. Тези акции са срещу някакви пубертети,които наистина са побадналинв клопката на дрогата,но поне не са роби на Мафията на Ч.е.н.г.е..т.а..т.а! На пазара се пробутва паранояшка трева ,а опонентите отглеждат читава .
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има ли някой в затвора, не нали? По зле сме от Сомалия, никога няма да се оправим.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
как да развиваш модерно земеделие
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Западно ориентирано общество." Който гласува за ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС е срамно да налича себе си атлантик докато партиите му контролират търговията с дрога и рекета над младежи пушещи трева. Паскал организира кампанията на ИТН преди години под шапката на ДПС, а Кирчо скришомълком сложи БАБХ под свой контрол за да взима процент от трафика. Сега пyмяритe се изпокараха кой да вкарва дрога. Нищо не разбиват от МВР, просто "атлантиците" от ППДБ искаха да делят пазара с ГЕРБ и ДПС, ама ги отрязаха
2
2
 
2
 
! Отговори
ГаДен БОБ преди 3 седмици
Оправиха цялата държава, залавяйки най-тежките престъпници с тая акция
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак с некви плевели се занимават само. В България е бъкано с кви ли не гнусни дроги. По училищата свободно се продават някви 'дизайнерски' наркотици ама няяя проблеми дай да гоним доказано безобидно растение и да оставим химията.