Първи уволнен след катастрофата на НСО и Кирил Петков

Отстраниха директора на Областно пътно управление - Варна
21 май 2024 13:16, Нели Христова
88
Първи уволнен след катастрофата на НСО и Кирил Петков
Снимка: Facebook

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова разпореди незабавно да се образува дисциплинарно производство срещу директора на Областно пътно управление – Варна инж. Явор Пасев и началника на отдел "Инвестиционно-ремонтни дейности“ в ОПУ – Варна Севдалина Казълова.

Докато тече дисциплинарното производство служителите са отстранени от работа.

Служителите от ОПУ-Варна със своите действия или бездействия са допуснали асфалтирането на част от отсечка на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен инцидент, който завърши със загуба на човешки живот.

Министър Коритарова изпрати и сигнал до прокуратурата за действията на служителите и на фирмата извършила ремонта – ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което участват "ХИДРОСТРОЙ“ АД и "ТРАНСТРОЙ-ВАРНА“ АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Анатема преди 2 месеца
Канадската шo.poш.пия много злини причини на България и на българския народ.Сега и човешки живот тегне на съвестта му, доколкото има такава .
78
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Киро уби човек и се измъкна ей тъй а вие още гласувайте за тоя шарлатанин и шайката около него Като ги видя как са се наредила алчни нагли лъжат без морал без никаква свян се отвращавам от тези Лъжци незнам кои и как гласуват за КИРОАСЕН АТАНАСОВ ИЦО
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 71 ВАРНА Я УПРАВЛЯНАТ ШАРЛАТАНИТЕ КМЕТ Е ТЕХЕН СТИГА ПИШИ ЗАБЛУДИ КОГО ЗАБЛУЖДАВАШ ДОКОГА 3 ГОД УПРАВЛЯВАТ ШАРЛАТАНИТЕ А КАКВО КАТО ФИРМИТЕ СА НА ГЕРБ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СА ИМАТ ПРАВО ДА ИМАТ ФИРМИ САМО ОПРЕДЕЛЕНИ РИ ТПЯБВА ДА ИМАТ ФИРМИ71 САМО КОИТО КАЖЕШ ТИ 71
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 71, фирмите може да са на ГЕРБ и ДПС, но властите, които има дават обществени поръчки са на ПП-ДБ, и за катастрофата така каза един експерт, на пръв поглед вината е на шофьора, но ако не изпълни нарежданията на охранявания, на следващия ден вече няма да бъде шофьор на НСО, затова може би имало вече и голямо текучество в НСО, охрана имат почти всички началници на ПП_ДБ - атанасов, петков, минчев, нали щяха да бъдат промяната и нямаше да ползват охрана
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо в другите държави службите за сигурност не се блъскат редовно когато карат по пътя ?
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чувствам се унижен точно както по времето на социализма. Продължават да ни мачкат самочувствието, че така им е изгодно. А ние търпим ли търпим. Кога вулканът пак ще изригне и дали пак ще е във Варна.
73
0
 
10
 
! Отговори
Такова чудо преди 2 месеца
пред очите на цяла България говори само едно:,,Намирам се в държава от маймуни-ще правя каквото си искам".И най-загубеният народ не би търпяла такова унижение.
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо джипа е в насрещната лента за движение.
71
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 71, И откога медиите са на ГЕРБ и Бойко. Сами себе си ли надъхвате или си давате кураж. Не сме спряли да ви се смеем.
70
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това са фирми на ГЕРБ и ДПС. Правят манипулации на народа. Боже колко наивен народ живее в България. Вие осъзнавате ли колко сте лесни. Всичко което виждате и чувате от големите протести срещи Бойко и Пеевски е един голям сценарии, нищо друго. Целта е връщане на власт на Бойко и Пеевски или по-точно Доган. Медиите са на ГЕРБ и ДПС, нищо не се е променило. България няма бъдеще. ГЕРБ до сега нищо не Ви обещава, освен манипулация!
69
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е поредната медийна и Герба-джийска манипулация. Според Вас , колко дни са необходими да се направят замервания, освен това не са ли направени снимки? Ако там е имало дупка, по-добре да се ремонтира,защото може пак да има катастрофа.
68
1
 
14
 
! Отговори
?!? преди 2 месеца
Ето това е мафията! Убиваш и прикриваш следите си - нагло и безобразно. Вижда се, че тези хора натискат институцийте да влизат в техните престъпни схеми. Безпардона наглост в контраст с абсолутна немощ в павоохранителните органи Полиция и Прокуратура! Затова времето дойде, трябва да търсим справедливостта със собствените си ръце.
67
4
 
19
 
! Отговори
хе хе хе преди 2 месеца
Аз предлагам да уволним Просто Кире. Прекалено е просто горкото, даже за БГ управник:)
66
1
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 месеца
На Крива Ракета - Космоса й Крив.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
65
4
 
15
 
! Отговори
абе преди 2 месеца
Много нагли парчета са тези от ППДБ. Не е истина просто!
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Уволнени са защото някой им е наредил да прикрият нещо! Истината е че ние данъкоплатците явно нямаме никаква стойност и може да ни убиват и какво ли още не разни мАрши представящи се за елит!
63
1
 
10
 
! Отговори
Оня преди 2 месеца
Хидрострой не беше ли фирма на Пеевски?
62
1
 
19
 
! Отговори
Правилно! преди 2 месеца
Трябва да си абсолютно ***, или безкрайно верен, чак до фанатизъм на ПП, или и двете, за да направиш подобно нещо!
61
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е за прикриване на следи.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
и 5% са им много. Айде към реформаторския блок