16-годишнo момче е в болница, жестоко пребито от баща си

Детето е с комоцио, предстои му операция
26 май 2024 17:55, Петър Бойчев
51
16-годишнo момче е в болница, жестоко пребито от баща си
Снимка Пиксабей

Баща е пребил толкова жестоко 16-годишния си син във Враца, че го пратил в болница в тежко състояние, пише 24 часа. Малко преди полунощ на 24 май в полицията бил получен сигнал от майката на момчето.

Жената разказала, че 41-годишният й съпруг след скандал се нахвърлил върху сина си и го пребил.

Вследствие на побоя момчето е било откарано във врачанската болница и настанено в хирургичното отделение с комоцио, оставено е за лечение.

Агресивният баща е бил задържан в ареста за срок до 24 часа. Случаят е докладван на дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: момчебащапребито
Още от За да се разбираме
Шестте женски поведения, които отблъскват всеки мъж
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този родител е ненормален. Не ударил,бил, а пребил сина си. Майката няма ли *** вкъщи или телефон. Ясно досега тя е била боксовата круша. Можеше да слага нещо на буйния си мъж всеки ден.
42
0
 
7
 
! Отговори
Предсказател преди 3 седмици
След 35 години ще има новина как един 50 годишен мъж под въздействие на алкохол е съсякал с брадва баща си, старец на 76 години.
41
0
 
6
 
! Отговори
До 40 преди 3 седмици
С една забележка- боят НЕ Е средство за възпитание, защото насилието не възпитава, а води до дълбоки личностни травми у детето, вече и в зряла възраст. Физическите травми могат да отшумят с времето, но душевните остават най-често за цял живот. Човек посягащ на детето си, има психични отклонения, той не може да е родител.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 41 Те и Адолф са го възпитавали по метода на Адлер, та глей к'ви ги натвори.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ето какво казва известният немски психолог Алфред Адлер :Който мисли, че не може да възпитава без бой, по-добре да остане далеч от децата си. Родители, които уважават детето като в същото време успяват да спечелят неговото уважение към тях самите учат детето да уважава себе си и останалите.Който мисли, че не може да мине през възпитанието без бой, признава своята неспособност и е по-добре да остане далеч от децата!
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С бой нищо не се постига, но е най-лесното и бързо средство за възпитание или просто да си изкараш напрежението от деня. Но насилието не се забравя и един ден, когато децата пораснат, ще поемат пътя си, а родителите насилници, ще останат сами в забвение. Едва ли децата им ще искат да контактуват с тях.
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия, дето отравдавате насилието над деца - не се ли досещате, че сегашното ви жалко положение се дължи точно на това, че като деца сте били малтретирани от собствените си родители. Затова сега сте такива ми.зер.ници с 1000 евро подавяния, които наричате "заплата". Комплексирани, несигурни, агресивни (което трябва да прикрие несигурността ви), завистливи и озлобени срещу успяващите. Защото не всеки е възпитаван с насилие, някои са се изградили като пълноценни личност, което с насилие няма как.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До татко Не е трябвало да се размножаваш.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До мдаТочно тия, на които системно е посягано стават хулиганчета и криминогени. С това пещерно мислене твоите чавета най-много да станат героите на мa'aлaтa и след това на Централния софийски. А да не говорим, че пси.хо.патите са все от проблемни семейства, дето им е посягано за добро утро.
34
8
 
0
 
! Отговори
мда преди 3 седмици
До Away Не си посягал никога, но те сега няма да ти имат страха, няма се плашат от теб и ще видиш какво те чака на стари години. Ще ти се качат на главата, може дири и да те шамаросват понякога. Ти ако не ги шамариш яко, ще станат едни хулиганчета и дори теб няма те уважават. Така става при "либерално възпитание" без бой от родителите.
33
0
 
8
 
! Отговори
Away преди 3 седмици
Каквото и да се е случило, не е начина да пребиеш и пратиш в болница собственият си син. За да се стигне до там то ясно че е изпусната работата, но нали затова са родителите, да възпитават. Гняв, емоции и повечко алкохол май идват в повече и масово народа излиза от контрол. Мен родителите никога не са ме били, може би някой шамар и това е. Такива бяха времената. Аз на собствените си деца вече големи, не съм посягал никога, но всичко опира до възпитание пак казвам
32
8
 
4
 
! Отговори
татко преди 3 седмици
Той му е син. Има правото да го бие колкото си иска. Не може ние да се бъркаме във възпитанието на момчето, което не е наше. Може и то да е предизвикало баща си. Сегашните младежи са много нахални. Но не на всеки им минава номера. Обаче някои от тях заслужават направо да бъдат смазани от бой, посинени целите от главата до петите.
31
5
 
2
 
! Отговори
На 16 а вече с прави преди 3 седмици
Скандал щял на баща си да вдига А??? Май малкия е посегнал нещо на баща си? Нема лошо че е ял пердах.Просто стареца го е ударил лошо в яда си.Предполагам че малкия си го е търсил много яко.
30
0
 
6
 
! Отговори
хмм преди 3 седмици
алкохолизма не прощава
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Верно, че децата могат да те изкарат извън кожата ти, но чак да пребиеш дете, прекалено е. " - Не уееее ... Баш сий!
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 6 - Не е брат ... Присто е трбявало да извади патлака, да го гръмне и после, каъо кажат, *** е било за кряжда, да кажае Абе ти луд ли си ее самозащота уеее ... У толкова :)
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 22 - Тооооочно брат!
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Но защо го е бил?
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мен едно време татко не ме биеше, ама мааамааа, олееее, че кат вземеше дървото при печката и яла да видиш!
24
5
 
10
 
! Отговори
Истанбулец преди 3 седмици
Конвенция за защита на мъжете и момчетата от насилие няма! Така че това не се разглежда като насилие.