Мъж влетя в клас със заплахи: Сега ще видите!

Хулиганът бил вбесен от реплика на третокласник
19
Мъж влетя в клас със заплахи: Сега ще видите!
Снимка: flickr

Мъж нахълта в класната стая на третокласници и ги заплаши със саморазправа по време на час. Не подминал и учителката и й се заканил и на нея. Историята се разиграла на 8 март, а днес Бургаският районен съд наложи 200 лв. глоба на хулигана.

Екшънът в началното базово училище "Михаил Лъкатник" се разиграл след като едно от децата подхвърлило обидна реплика към мъжа по време на междучасие. Той бил на баскетболно игрище, близо до училището.

Още по темата

Учениците се прибрали в класната стая, но след минути той ги последвал, разказва историята "Дарик".

Часовете вече били започнали, когато хулиганът влязъл в сградата на училището. Открил стаята на третокласниците, прекъснал часа, насочил се към децата с викове: "Сега ще видите". Учениците се изплашили, започнали да плачат.

Преподавателката им се опитала да го спре, но мъжът се заканил и на нея, че "ще я научи как трябва да се възпитават".

Все пак той тръгнал, но в двора на училището четвъртокласник му направил забележка, че няма право да влиза в сградата на училището. Разгневен, нападателят го хванал за врата и го заплашил.

В този момент портиерът се намесил и така предотвратил саморазправата. Ръководството на училището незабавно информирало полицията за случая.

Хулиганът бил разкрит и подведен под наказателна отговорност. По-късно пред магистратите мъжът обявил, че думите му неправилно били интерпретирани от децата и учителката.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не е наеббал преподашателката пред тях не знам ,
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се до кога в бъл. училище в двора, можеш да си захождаш кучето, да си между децата в междучасието, да пресичаш училищният двор, защото е по-пряко. За съжаление трябва да се случи нещо лошо, за да се вземат мерки. Децата са оставени без надзор и това са малки деца, не знаеш, какво ще им хрумне, кой ще ги подлъже да тръгнат нанякъде. Същото е и в двора на детските градини.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я пишете колко е годишен този баща! Да не е от емоционално нестабилното малцинство, които стават родители на по 13 години и дядовци на 25. Напишете спокойно.
6
2
 
0
 
! Отговори
Деян преди 5 години
До dadaДа ти се връща.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И едните и другите не са стока да ви кажа - родителите не си възпитават децата и отглеждат ***, но това е тенденция отдавна, защото и по-големите се държат по същия начин.Ако си мислите, че тия третокласници като порастнат няма да са като тоя 'мъж', много грешите.До 3А мен ме е срам от такива ***, че се наричат българи...
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата на мутрите имитират бащите си и обиждат както си искат.Не са малко случаите когато обиждат и преподавателите.
3
3
 
6
 
! Отговори
Мишка преди 5 години
Сте мъже или сте мишки? Сме Мишки - както се казваше в един сериал.Поправете заглавието това не е мъж!!!
2
5
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Явно и Ти си с комплекси за Малоценност...
1
12
 
29
 
! Отговори
dada преди 5 години
Нормално. Малките гаменчета си мислят че могат да правят каквото си искат. Бой!