Любимецът в детската градина – 25-годишният учител със скейтборда

Марио иска да научи децата най-вече да бъдат добри
Обновена: 25 май 2018 14:37 | 25 май 2018 14:30, Василия Пейчева
18

8356 гледания   |  Още видео
Всички сме чували за хора, упражняващи нетипични за тях професии. Днес ще ви запознаем с 25 - годишния Марио Георгиев, който от три години работи като учител в детска градина. Всеки ден той пристига на работа... със скейтборд.

Марио започва да учи социална педагогика, насочен от родителите си, които от малък го възпитават да уважава учителската професия. Той обаче бързо променя решението си, защото обожава децата, разказва Bulgaria ON AIR.

"Много мои връстници си мислят, че работата с деца е много лесна. Не си дават сметка каква отговорност е. Най-важното, на което искам да ги науча, е да бъдат добри хора, казва Марио.

Той допълва, че сегашните деца са много различни от времето, когато е бил малък. Признава, че причината са технологиите.

Повече за учителя със скейтборда, както е познат в детската градина, вижте в историята, разказана от Божила Симова, операторът Павел Павлов и монтажистът Мирослав Димов.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Живея в чужбина. Тук учителите са с раници и скъсани дънки, но професионалисти, готини и много положителни. В България с архаични методи искаме резултати.
16
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А Марио защо няма собствено семейство и деца.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И им пее песнички, танцува с тях, учи ги сами да ползват тоалетна, облича ги след следобедния сън...
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ммм какво сладко коте е Марио....ше го папам
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя нещо отнесен изглежда, как говори... А песента "Детство мое" от къде я изровиха, тя е от соца, не пасва на евроатлантическите ценности, но само за малко я пуснаха. Впрочем от скоро в юатюб изчезнаха всичии детски филми от 70те и 80те, махнаха ги изведнъж, като например "Войната на таралежите" и много други. Сигурно комунистите са ги махнали за да не гледа днешното евроатлантическо поколение колко зле са живеели децата по онова време.
12
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на Марио. Сега чакаме репортаж за Емил камериерката.
11
3
 
24
 
! Отговори
от Германия преди 7 месеца
Браво на Марио. Аз живея в Германия от години и мога най-отговорно да ви заявя, че тук при цивилизацията където аз живея хората мислят за екологията и за белите мечки които страдат от глобалното затопляни и все повече ходят на работа със тротинетки и скейтбордове вместо да замърсяват с коли. Редовно може да се видят по улиците 50 годишни с костюми и тротинетки - екологично чист транспорт. Ако българите искат да ги приемат в голямато евроатлантическо семейство трябва да карат повече тротинетки.
10
0
 
32
 
! Отговори
Цецо преди 7 месеца
Браво на младежа, повече такива учители ни трябват, не само в детските градини!!!
9
8
 
6
 
! Отговори
хех преди 7 месеца
Със или без Истанбулската конвенция, феминацитата и ЛГБТ-та ще се опитат да си прокарват идеологията сред децата.
8
2
 
5
 
! Отговори
хех преди 7 месеца
Тоест под претекста за "борба със стереотипите" се прокарват дегенеративни тенденции в обществото. Причината е, че много феминистки са и лесбийки, включително Джудит Бътлър-пропагандаторка на джендър теориите и концепцията за джендъра.
7
3
 
5
 
! Отговори
хех преди 7 месеца
Целта им е изкуствено да изравнят навсякъде броя на мъжете и жените. Например в армията, образованието и т.н. Феминацитаста поощряват нестереотипните джендърни роли, които не се изчерпват само с избора на професия. Да речем, че когато Азис е на участие и е облечен с рокля и е на високи токчета и с тежък грим, той влиза в нестереотипна джендърна роля.
6
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на Марио. Изпаднах в умиление, насълзиха ми се очишките от умиление. Браво на Марио и на бългериа он еър, колко хубаво живеем днес, хората са добри, мили, учат децата, карат скейтборд нестандартно, да сме нестандартни и толерантним, да караме и тротинетки да сме еко лет'с гоу гриий френдс, ох изпадам в умиление...
5
7
 
7
 
! Отговори
хех преди 7 месеца
Феминистките продължават с агитпропа. Преди време писаха за мъже медицински сестри, а сега за детски учители. Причината е, че те са създателки и поддръжнички на джендър теориите заедно с хомосексуалистите от ЛГБТ организациите. Те отричат половия диморфизъм и твърдят, че всичко - от избора на професия, облекло, поведение- е в резултат на стереотипи и на лошия патриархат.
4
1
 
34
 
! Отговори
шашко преди 7 месеца
За да научиш децата да са добри хора , трябва ти самия да си добър. Работата с деца и ученици е призвание, всеки го неможе.
Похвален е избора ти , Марио.
3
2
 
35
 
! Отговори
nina преди 7 месеца
Браво на Марио!!! :)
2
0
 
41
 
! Отговори
Бате Гойко преди 7 месеца
Браво на момчето! Истински пример за младите.
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Може би ще е забавно на децата в детската градина с такъв учител.