Проф. д-р Димитър Димитров е новият ректор на УНСС

Той ще управлява УНСС до 2023 г.
18 дек 2019 22:39, Красимир Ангелов
9
Проф. д-р Димитър Димитров е новият ректор на УНСС
Снимка: УНСС

Проф. д-р Димитър Димитров е новият ректор на Университета за национално и световно стопанство (УНСС), съобщиха от ВУЗ-а.

Той ще управлява УНСС до 2023 г.

Изборът бе направен след балотаж между него и проф. д-р Валентин Гоев. За проф. Димитров са гласували 160, а за проф. Гоев - 125 от членовете на Общото събрание на университета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Онзи, който дължи и следването, и кариерата си на своя баща и на чичо си, е завършил още преди 1980 г.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не допълните как завършва ВИИ "Карл Маркс" през 1988 г., с което вероятно се потвърждава, че първата му дисертация е изобличаваща капитализма в неговия империалистически стадий като на повечето студенти завършвали този институт в онези времена? Освен това публикации на теми по измислените "политическа икономия" и "национална сигурност" нямат научно приложение и се бълват от такива като него все едно е печатница само за формално участие даване на титли от комисии с роднински характер.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До коментар 4На Вас пък кой ви каза, че са объркани Димитровците? И материалът, качен в сайта,и коментар 4 са пределно ясни и никой не твърди, че става въпрос за един и същи човек. Който е част от УНСС много добре знае подробностите. Но дори и странични хора, които само четат какво е качено тук, не биха се объркали.Само Вие май четете коментарите под диагонал или през ред.
6
0
 
2
 
! Отговори
До коментар 1 преди 4 години
Да, клишето, което наложиха неуспелите да влязат в университета. Сега се чудят кой балкан да хванат с дипломи от леснотехническия или другите казарми тям около него.
5
5
 
1
 
! Отговори
До коментар 4 преди 4 години
Ти въобще четеш ли или вдигаш шум за ей така? Нали знаеш кой вдига най-много шум? Подсказвам: тоя дето е кух като тъпан. Хайде сега прочети отново статията, виж за кой Димитър става въпрос и сам помисли има ли нешо общо Москва тук.
4
3
 
16
 
! Отговори
А за кого гласува преди 4 години
Димитър Хаджиниколов? Кой му обеща да не го пенсионира?Докога ще продължава този цирк, бай Митре Хаджиниколов да бъде представян като "експерт по европейска икономика"?! Същият Митре, който навремето с връзки станал студент по Международни икономически отношения в Москва и публикувал после "унищожителната" си дисертация, изобличаваща капитализма в неговия империалистически стадий. На какво ще научи студентите този? Направил кариерка, защото баща му и чичо му са били професори във ВИИ "К.Маркс".
3
4
 
7
 
! Отговори
PinCode преди 4 години
Който учи в унсс гладен няма да остане !
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един бъдещ богаташ.
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УНСС - Ум Нема Студент СтаваУНСС - Утре Носете Съответната Сума