Денков към студентите: Ще изграждате по-добро бъдеще за България

Мит е, че висшето образованието у нас не е качествено, убеден е министърът
8 дек 2021 12:22, Анисия Иванова
42
Денков към студентите: Ще изграждате по-добро бъдеще за България

Вече 119 години 8 декември е не просто празник на студентите. Той е символ на младостта и независимия дух, на смелите идеи и мечти, на свободата и погледа в бъдещето. И никоя пандемия не може да промени това, независимо от трудностите, пред които изправя цялата академична общност, се казва в поздравление на министър Николай Денков към студентите, цитирано от МОН.

Висшето образование както в България, така и в целия свят, се развива динамично. Все повече университети работят заедно, като разработват съвместни учебни програми. В ход е и процес на европейска интеграция – българските висши училища вече се включват в европейските университетски мрежи. Не на последно място – университетите все повече си партнират с научните организации. Всичко това разширява максимално достъпа на студентите до знание и модерна материална база.

Още по темата
Мит е, че висшето образованието в България не е качествено. Доказва го фактът, че абсолвентите на нашите университети се реализират успешно навсякъде по света. Затова, скъпи студенти, възползвайте се максимално от възможностите, които предлагат българските висши училища. През тях минава пътят към успешната реализация и кариера, казва Денков.

"Пожелавам ви да бъдете здрави, силни и упорити. С вашето постоянство и амбиции са свързани днес надеждите на цялото ни  общество за икономически просперитет, толерантност и активна гражданска позиция в обществото. На вас разчитаме за изграждане на по-добро бъдеще за България.

Бъдете любопитни, взискателни, непримирими, защото това ще гарантира качествено висше образование. Учете се всеки ден, доверете се на опита и знанията на своите преподаватели, бъдете дръзки и уверено вървете към реализацията на мечтите си!", завършва министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Ха преди 2 години
На червеното , черно викат ! Просто няма как да си признаят истината ...
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само студентките стават като завършат.
11
1
 
9
 
! Отговори
студент преди 2 години
Светло бъдеще-свободна продажба на дрога и повече чалга.
10
1
 
10
 
! Отговори
Малко магазинче преди 2 години
Дъщеря, магистър по стопанско управление ме пита:"Тате, как се пиши разсад, със С или със З". Отговарям и: "И с двете моето момиче, и с двете". Пък аз някак недоубутах и до средно. Така се случи.
9
3
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Запази си за твоите деца ориенталските тарикатлъци и беж в Ирак или от където си.
8
0
 
12
 
! Отговори
Студент преди 2 години
Професорът ми по трудова икономика казва:-Ще ви късам като китки в градина! Както мен късаха едно време, сега така аз вас!Вече 4-ти път ме къса, ако не му платиш на това кпеле, няма да си вземеш изпита!
7
2
 
6
 
! Отговори
Duchess of Cringe преди 2 години
Нищо не ми се изгражда, като знам, че след мен идват само ромеи и китайци. Второто даже ми е по-неприятно. Така че, кеф до спукване докато съм млада, а после потоп. Препоръчвам всеки да живее на макс докато може. Какво да изграждам за ромеите, ей сега... Европа вече прилича на Египет, Китай ни *** на вратата и буквално вече имат биологични оръжия специално за разлипните раси - отделят 9 милиарда за тази цел, това някъде казва ли се? Те даже не го крият... Говори ми той за изграждане, сладур.
6
2
 
8
 
! Отговори
2 преди 2 години
"Учете се,мили птички,четете ,пишете !Свойте глави с разум напълнете!"Така ми звучи Денков-откъснат от реалността на обезцененото вишу!Цели батальони от проВесори и дУценти , произведени на конвейер-не знаещи чужд език и говорещи с непреодолян диалект!Това ли са ни уЧенте!?
5
6
 
5
 
! Отговори
Драги Студенти, преди 2 години
ние безхаберните поколения, не помнещи 2 световна война и живяли в най-хубавото време на човечеството се погрижихме за вас, така хубаво се погрижихме, че оправяйте се!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е станал журналист ходи по всечки телевизии и плаче мрънка
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне една обувка да беше полетяла към тая с.ор.о.с.оидна под.л.о.га
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Асан А най-добре изобщо не си губете времето и живота и направо ходете да учите в университет в чужбина, но не като Кирчо. Не бъдете като Кирчо.
1
3
 
15
 
! Отговори
Студент преди 2 години
Мит е за този, който не е студент. Студентите много добре знаят какво е качеството. Знаят как се обаждат на професорите да благоволят да дойдат да им изнесат лекция. Иначе няма да ги видят през цялото следване. Знаят и за подкупите и за безхаберието.