Кич или индивидуалност? Абитуриент отиде на бала си по халат и джапанки

Приличам на мулимилионер, това бе част от плана, сподели Марк Манчев
25 май 2022 10:20, Анисия Иванова
236

Те са шумни, крещят от коли, броят до 12 и в края на май можем да ги видим с техните костюми и рокли по улиците, а после навлизат смело в живота. Това е бъдещето на страната ни, но за кратко ги наричаме абитуриенти.

Някои от тях избират да показват своя свят и индивидуалност по най-експресивен начин. Такъв случай бе и ученик от Езиковата гимназия "Д-р Петър Берон" в Кюстендил, който се появи на своя бал с халат, джапанки и пура.

"Направих го за забавление. Приличам на мулимилионер, това бе част от плана. Родителите ми казаха, че това си е моето нещо и да се оправям", сподели Марк Манчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

След 5 години той се вижда със същия халат, но вече по-успешен.

"Засега съм насочен към IT сферата, защото там са паричките в днешно време. По възможност тук, програмиране, но трябва сега да се учи", категоричен е той.

Младежът призна, че е нямал дама на бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин "Някакъв писал как американците ни били променяли историята.Кой измисли Македония бе хахо?" Кой измисли Македония, кой беше срещу Съединението и срещу Независимостта, кой насъскваше Турци, румънци и сърби да ни нападат през Балканските войни, кой направи филма с който фалшифицира произхода на БЪЛГАРСКАТА азбука, кой представи окупацията ни като "освобождение" и много други, все с един и същи адресат. Но иначе русофилите, продукт на комунистическо образование били пример за грамотност
97
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Гледам по-долу, че някакъв писал как американците ни били променяли историята.Кой измисли Македония бе хахо?
96
3
 
13
 
! Отговори
чибо преди 1 година
Ако е мислел,че е оригинален,не е познал.Все пак желя на този младеж здраве и успех,да се занимава с нещо смислено.
95
7
 
16
 
! Отговори
IT загубеняк преди 1 година
Нещо са е объркал с паричките, сега всеки келeш на запад владее поне 2 програмни езика и 3 операционни системи, старото поколение, което не разбира от компютри измира, в днешно време всяка компания си администрира компютрите сама. Парите са при учителите, медицинският персонал, инженерите.
94
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 93Абе ти на нас не ни бери грижата.Живей си с величието на СЕСЕСЕРЕ и си мечтай Путин да унищожи Украйна.
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 93/106 "Ти за нашето интелектуално равнище - НЕДЕЙ бра грижа" Аз не бера никаква грижа за вас. То си е ваш проблем. Само констатирам фактите. Колко добре сте живели личи по това в злоба сте събрали. Разбрали сте, че сте живели в лъжа, обаче няма как да си върнете младостта.
92
4
 
9
 
! Отговори
С времето... преди 1 година
...идват нови поколения, с нови разбирания. Ако погледнете набързо филма "Момчето си отива", там също ще видите "оригиналности" като ФОРД 17 М, и магарешка каручка, накачулена с абитуриенти. Шиеха се рокли и костюми по некерман, носеха се дреболии от моряци и тираджии. По ТВ видях принца на Столипиново в самоходна карета. Сега и лафовете са други, напр. "ше пръснем фейса" или "ретро шеви пълни километраж по магистрала Хемус". 68 г., когато бях млад ходеше густо майна фелибе , гот *** Сердика.
91
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен 93 преди 1 година
До Анонимен 95 - Ти за нашето интелектуално равнище - НЕДЕЙ бра грижа , защото ние знаем кои сме и какво можем , а на Вас само ще Ви гледаме сеира и как жалкия Ви животец ще изтече набързо в канала на живота - Няамш си на представа колко бързо минава всичко ! От една страна е много жалко , но от друга си го заслужавате ! Ние направихме каквото трябва и живяхме добре - Вашето ще е МЪКА , но нямате интелект да го разберете !
90
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 100Безгрижието на младостта...Хах, майкооо то едно безгрижие, едно чудо...НИКОГА Не бих се върнал в училище!Ама НИ КО ГА !
89
3
 
14
 
! Отговори
Кюстендилска слива преди 1 година
Човека знае, че по ъкъла изпращат и затова не се старае с дрехите. Сутринта го интервюираха- трагедия!!!
88
2
 
9
 
! Отговори
Времена и нрави преди 1 година
Помня, преди няколко години писаха за абитуриент с катафалка. С халат по-бива :)
87
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Седмицата покрай абитуренската беше най хубавото време през живота ми. Нека всеки да се порадва на безгрижието на младоста си и успех в живота!
86
3
 
20
 
! Отговори
Georgiev преди 1 година
Гледах го сутринта по БНТ. Разбирам, че е млад и неориентиран, но по-абсурдно интервю не бях гледал. Намигаше на камерата. Искаше да вземе микрофона, сякаш някаква реч да изнесе. Трябвало да е различен. Различните са си такива по рождение и им идва от вътре, а не насила да се опитваш да си различен. Успех, все пак, дано с времето се ориентира.
85
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не да свали пердето и да си ушие рокля, по халат ще ми ходи
84
8
 
12
 
! Отговори
Кой сега е N1 преди 1 година
Съдбата обича дръзките, не костюмираните.
83
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 93 "Заради такива като това недоразумение Американците като Бай Издън ще Ви пишат историята" Точно русофилите, които са най-неграмотната прослойка на обществото ни, и освен да повтарят зомби опорките на руснаците (включително набиваните исторически), не могат АБСОЛЮТНО НИЩО на интелектуално равнище, да ни обясняват каква е образователната система сега, е върховна ирония. Не осъзнават каква клоунада представляват.
82
3
 
22
 
! Отговори
Коко Шинел преди 1 година
По-добре да се насочи към рекламата, добре се справя. Все пак, с хубава рокля щеше да е малко по-изискано...
81
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Мощите" на Кирил и Методий , можете да си ги сварите на супа ако щете , защото Образователната ни система е кръгла НУЛА , и затова ражда БУ-НА-ЦИ , които цял живот ще парадират с ПРОСТАЩИНАТА и НАГЛОСТТА си и НЕуважение към никой ! Заради такива като това недоразумение Американците като Бай Издън ще Ви пишат историята , и няма да се изненадам ако утре усъмнете с ДИРЕКТИВА че сме провинция на Македония ! Другите са ХИТРИ и си гледат ИНТЕРЕСА ,а Вие сте простаци по джапанки броящи едвам до 12 !
80
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях абитуриент прези много,много години. Всичко купих за 2 часа - костюм, риза, вратовръзка, обувки. Мразех костюмите, защото носехме такива като ученически униформи. Даже и червени вратовръзки слагахме на сините ризи. След казармата се опитах да пробвам костюма, ама не стана. Изхвърлих го. Добре е , че не беше от скъпите. И навремето имаше суета по баловете, ама сега е нещо ужасно. И все се намира някой зевзек за да се избъзика с тази човешка суета.
79
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 72/85 "Тоя, ако говори с този тон и интунация на клиентите (убеден съм, че 2 думи не може да върже на правилен английски, защото български дори не знае)" Абе, да ти кажа, знам, че Българския език няма много общо с Информатиката, тъй че няма да коментирам какъв информатик си, може би, но да критикуваш други за "неправилен български" и да пишеш интонация с "У" показва доста дълбоко отсъствие на реализъм за собственитото ти положение.