Горсов: Не заслужавам Мануела

Бащата на пострадалото момиче призна, че има проблем с хазарта
146
Горсов: Не заслужавам Мануела
Снимка: БГНЕС

“Изпитвам чувство за вина, гняв, че не заслужавам това дете, което имам“, обяви бащата на Мануела Горсова -  Красимир пред Нова телевизия.

"Не ми се иска да вярвам, че това е поръчка срещу мен. Но за мен това не е важно, защото аз съм виновен за всичко, което направих", каза още Горсов по повод разкритията в медиите, че  харчи парите, предназначени за лечението на дъщеря му, за хазарт.

Красимир Горсов се извини на родителите си, на близките и на бизнесмена Петър Христов, който помагаше за лечението на Мануела. Той каза, че е малко вероятно утре да пътува за рождения ден на дъщеря си.

Бащата на Мануел за първи път призна открито, че има проблеми с хазарта.

Dnes.bg припомня, че bTV показа скандален репортаж, в който се вижда как Красимир Горсов - бащата на ранената в катастрофа Мануела Горсова, харчи събраните от граждани пари за дъщеря си на ротативки.

Кадрите с бащата на Мануела са заснети със скрита камера на два пъти – през май и юни тази година.
Горсов тогава заяви, че не е харчил пари от сметките на дъщеря си, но допълни: „няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща“.

На 5 август 2007 година единадесетокласничката от езиковата гимназия във Велико Търново пострада тежко, след като фигуристът Максим Стависки предизвика катастрофа.

Сблъсъкът отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела изпадна в кома.

Наскоро майка й Диана разказа, че възстановяването на Мануела върви по план и тя дори работи на компютър.

"Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много хубав въпрос! Затова го оставям за самостоятелен коментар.Плаща ми съвестта ми. Сам на себе си плащам.Плащат ми хората, които оживеят в България. Които живеят мизерно в жалката балканска действителност, моделирана от мафиоти и техния медиен антураж.Плащат ми всички онези, които са дали нещо на Мануела, пък и на другите. Пък и онези, които ще дадат в бъдеще на други.Плащат ми онези, които Горсов излъга, докато БТВ се чудеше кой на нея и как да плати!Сега, ако ми позволиш, малко съвети. Жалката балканска действителност се дължи до голяма степен на кадърни журналисти и големи професионалисти като Миролюба Бенатова. Има само две версии за огромния интервал от време, през който репортерката е знаела за поведението на Красимир Горсов, но не е предприела действия по спирането му:1.Получила е финикийска награда предварително шампиона по кънки, или такава й е била обещана от хора близки до него. Много доводи има за това, освен огромното закъснение пускането на скандала по време на олимпиадата, месец преди делото и т.н.2.Разчитала е скандалът да стане по-голям, репортажът по-бомбастичен и да се вреди за някаква журналистическа награда. Който е гледал БТВ новините през годините, знае, че това е малко по-важно за тях, отколкото за журналисти като Васил Иванов например!Какво трябва да направи БТВ в отговор на тези две основателни съмнения?1.Да споменава по-често Стависки, като с това покаже, че изолира всякакви възможности/предмети за сделка между Стависки и Бенатова, не дай си боже между Стависки и Медията. Това като че ли започна да се прави едва днес сутринта при Бареков:) Ще видим, разбира се, как ще продължи...2.Второ, колкото и тежко да е, да признае, че Бенатова е допуснала груба грешка в работата си, като не е притиснала червея Горсов до стената навреме и е допуснала увеличаване на щетите! Това касае журналистическият и морал. Аз за такава грешка бих я отстранил от медията. За ръководството на БТВ не знам :)3.Сега, с риск да предизвикам съмнения, че Горсов ми плаща или пък жена му, ще предложа и парично извинение от страна на БТВ към дарителската сметка на Мануела Горсова. БТВ репортерката се опита да експлоатира случая, допринасяйки с продължителното си мълчание за източване на дарителската сметка на Мануела. Нека медията БТВ да вкара някаква крупна сума по тази сметка. Например, ако Горсов е профукал 100 бона, БТВ да поеме отговорност за половината от тях. Или за някаква по-малка част, но значима в абсолютен размер.Какво мислиш по поставените от мен въпроси?
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не защитавам Горсов, обвинявам БТВ. Съгласи се, че има разлика. Обвинявам тази медия за това, че сгащи Горсов по бели ***, но се мота месеци наред. Ако за Горсов няма извинение от рода на това, че е жертва и болен човек, за БТВ въобще няма оправдание. Те не са нито жертва, нито болни, много хора са, които могат да генерират собствена позиция и да реагират адекватно на случая. За тези неща съм писал в предишните коментари, няма смисъл да се повтарям. Според мен БТВ трябва да се извини на зрителите си за това, че експлоатира случая. Трябва да се извини на дарителите, по-едри и съвсем обикновени, дали залъка си, за това, че не спря Горсов навреме, а се опита да го експлоатира, позволявайки му по този начин да продължи да харчи. БТВ е категоричен съучастник на Красимир Горсов в това му малоумие.От нещо в коментара ви ме боли много. Затова и тук ще се повторя! Миролюба Бенатова има много лебец да изяде, докато стигне нивото на колегите си от Нова Телевизия. Да не говорим пък за Васил Иванов! Тук като че ли стигаме до поговорката:Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак!Миролюба Бенатова е много далеч като журналистически качества от Васил Иванов и затова него го действат с взривчета, както вие се изразявате, а нея с есемеси. Поръчителите и извършителите на бомбаджилъка срещу Васил Иванов са неизвестни и досега. Там нещата са много по-сериозни и далеч не оставят следи от съмнение за самосплашване. Бомбата срещу дома на Васил Иванов беше достатъчно мощна, за да убие хора. Не е нужно да си сапьор, не е нужно да си посетил местопроизшествието, за да знаеш, че е така. Просто трябва да си видял записа след взрива, който Нова Телевизия пусна. Разбира се, за мен моралът на медията БТВ е фалшив, та какво остава плашенето им по есемес. Смешници са! Ето им една идея! Да вземат един телефон, да препишат моя фраза от коментарите ми и да се заплашат с нея. Па после да отидат и да ореват МВР, че някой ги плашел, че ги наричал ла*на, ама те дори го били разкрили. От Днес БГ в подобна ситуация и по закон са длъжни да ме идентифицират, същото се отнася и за Интернет доставчика ми проблеми няма да имат с никого. Така може Миролюба Бенатова да направи още един бомбастичен репортаж вече за мен :))))))
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
@ Третата версия на новинитеОт: АнонименУважаеми читатели...................Кой ти плаща, та толкова си се разписал? Зящо защитаваш този престъпник Горсов? Той още от самото начало се пазареше със Стависки за пари. Пазареше се защото видя с очите на хазартен играч златна кокошка. Да, ама не - както казваше Петко Бочаров. Има съд и присъда. Има адвокати. Осъждат те и плащаш. Няма пазарлъци, няма тука има, тука нема. Като не е доволен да обжалва. Сега какво Бенатова му е виновна и БТВ-то защото го гепиха по бели ***. Какво, да затворим устата на журналистите, както на Васил Иванов от нова. Няколко взривчета и тихо и кротко го пратиха в десета глуха. Извинявай, ама май и ти си от групата ГЕПИ. Жалко, потвърждаваш това което написах - ЖАЛКА БАЛКАНСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!Затова ще тънем в блатото, защото истината боли. А престъпниците не са малко. От тези, които те лъжат по телефона - "оле майко, стана катастрофа помагай...", после Горсов, та се стигне до парламента, прокуратурата, съда и т.н. Всичко е гнило, защото винаги има оправдание за престъпниците. Губя си времето да ти пиша защото е отвратително да живееш сред мошенници. Това зло трябва да се изкорени, защото страдат хиляди хора, включително и аз.
142
0
 
0
 
! Отговори
xyz преди 15 години
Типично български синдром- не е важна темата, важно е да си кажем мнението за това, което ни тежи. Темата е престъплението на бащата на едно дете, което вече две години е в кома и благодарение на събраните пари (независимо дали са от бизнесмени, обещетение или от SMS-и) има шанс да живее. НЯМА ИЗВИНЕНИЕ и НЯМА ОБЯСНЕНИЕ на този свят, което може да оправдае постъпката му. Престъплението и "наказанието" на Стависки е коренно различна тема (без ни най-малко да го оправдавам). Да свързани са, но неможе един РОДИТЕЛ от "мъка" да проиграе парите за здравето на детето си, пък били те и на Стависки и на незнам си кой. Вместо да се хване да работи ако трябва по 24 часа и да дава всяка стотинка за лечението на детето си ама той пък се бил стресирал. Ами ако и жена му се е стресирала и е проиграла 100хил.лв какво става тогава?????Това е престъпник, който няма никакви скруполи. Както рева преди месеци при К. Савов в "Спортен свят" за "детенцето си", така точно по същото време брои банктони в казината и не се замисля нито за секунда, че всеки похарчен лев намалява шанса на детето му за живот. Е, разбира се ако не е разчитал цял живот да реве по медиите, бедните хорица да пращат SMS-и, а той да задоволява страстите си.Пълен лентяй!!!!!! Той видя шанса си в това, че дъщеря му беше блъсната от известен човек с пари и реши да го използва докрай, а има родители, които работят денонощно, за да платят операции на болните си или блъснати от някой безизвестен деца.НЯМА ИЗВИНЕНИЕ И ПРОШКА!!!!!
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Уважаеми читатели,Изводът ми от сутрешното предаване на БТВ е, че започнаха да се окопитват. Яд ги е, много ги е яд, но и ситуацията ги притисна яко. Ситуацията, в която сами се вкараха с комбинацията от морал и професионализъм на Миролюба Бенатова и хората от екипа й. В изказването си Миролюба Бенатова пусна доста съдържание от статии на Днес БГ и блога на Сантов, което не можа да систематизира и може би изглеждаше смешна.Не искам да коментирам и НЛП каламбури от типа на двойнствено разбиране на словосъчетанието специфичен бизнес, в условията на информационен потоп с привкус на жертва от заглавието на разговора. Пак ги пуснаха не на място, пак некадърно.Само ще вметна за 140-ти - когато се н**каха, тогава започнаха и заплахите за живота им :) Това наистина е извратено!БиТиВитууу,Вината не е в показването на грешката, а в начина на показването й и експлоатирането й. Ако бил проиграл дори пет лева... А ако вие го бяхте съпикясали навреме?Грижели сте се за здравето на Мануела и правилното прилагане на волята на дарителите... Как? В съучастие с казината ли?Добрата новина била, че Горсов се разследва и парите се управляват вече от друг... А лошата е, че това стана месеци след необходимото. Имахте средствата да го спрете навреме. Но вие не искахте да го спрете, вие искахте да го експлоатирате! А сега ревете, че не сме били разбирали журналистическия труд, иначе сме щели да станем взаимнозаменяеми. Последното е представата ми за ада или поне за информационният такъв.Да не се втренчваме повече в Красимир Горсов, казвате! Наистина добре е, че сте го разбрали. Защото втренчим ли се в Красимир Горсов, неизменно се втренчваме не в Константин Тренчев, а в Максим Стависки. А лееееко встрани от втренчването ни е другият ваш колега Иван от Сблъсък, дето направи подобен сблъсък и по подобни причини с камион. А втренчим ли се и в Иван, и в Бенатова и суперпрофесионалният й репортаж за Горсов - втренчваме се вече в БТВ, в морала на медията.Уважаеми читатели,Какво ще стане напред във времето? Амиии, най-накрая ще се откажат от Стависки :) Ако някой е гледал редовно новините на тази телевизия от началото на скандала, то е забелязал, че едва днес започна да се повтаря името Стависки. Досега беше основно това на Горсов. Дори името на Стависки днес започна да се повтаря с лошо, с думичката у-би-ец. Това е добре, разбира се, това е справедливо!А може пък БТВ да се откаже от Миролюба Бенатова или двете страни да се откажат една от друга по взаимно съгласие. Кой знае, гафът е голям :)===Надявам се с горния текст да съм отговорил на впечатляващата манията за величие по отношение на обикновените хора, демонстрирана от БВТ репортерката рано сутринта!
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"...Лесно е да съдиш падналия в калта нищожен човечец като Горсов, но нека първо се попитаме на него какво му е." Какво му е на един комарджия, на един пияница,който не работи а пилее пари по казина?!!?Това, че е проиграл чуждите пари дарени за лечение на дъщеря му, ЗАБЕЛЕЖИ НА СОБСТВЕНАТА МУ ДЪЩЕРЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! НАРУШЕНА Е ВОЛЯТА НА ДАРИТЕЛЯ! ТОЗИ ЧОВЕК Е ПРЕСТЪПНИК!Другото, което е твърде дразнещо - неговото "трогателно, сълзливо и сополиво интервю" по нова телевизия. Значи човека толкова се чуствал зле, че отишъл на кино?!?!, но там шумът го дразнел. Е бога ми гледала съм трима роднини болни от рак - майка, свекър и девер, които болницата отписва и ти ги хвърля у дома и ти се съсипваш психически и физически, че не можеш с нищо, ама с нищо да им помогнеш. Тава бяха години, месеци, седмици, дни и нощи в които нямаш покой и търсиш най-малката възможност с която можеш да бъдеш полезен на тези хора и да бъдеш съпричастен с тяхната болка. Е как можеш да си представиш да ги зарежеш и да отидеш на кино или да отидеш да играеш карти например. Това не е човешко, това е извратено. Извратено и това, че един разследваЩ журналист, който е сигнализирал обществето затова, че един извратен родител краде парите на дарителите и ги проиграва на комар е заплашен със смърт.Но това е част от манталитета на българина - винаги да оправдаваш мързеливия, крадеца, непочтенния. Аз лично съм възмутена като човек от поведението на тези, които продължават да обръщат внимание на този, който проиграва живота и здравето на детето си. Нагледахме се и се наслушахме на ужаси. Щом продават децата си, хвърлят ги в контейнери с бокрук или тоалетни-клозети, защо пък този да не проиграе живота на детето си на комар. ЖАЛКА БАЛКАНСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!
139
0
 
0
 
! Отговори
Cveta Dimitrova преди 15 години
Drugoto koeto e, kak pri sledvasht zov za pomosht na nujdaesht se shte mojesh da se doverish i da pomognesh. S neobmislenata si i nedostoina postupka, tozi inuche taka stradasht chovek, ne smao, che ne pomaga na dushterq si, ami i vredi, harcheiki tezi pari, no ne osuznava, che vredi i na vsichki ostanali, koito naistina imat nujda ot pomosht..
138
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябва да се отбележи че парите са дарени на Мануела за да се лекува, а не на бащата и в този смисъл има злоупотреба с чужди средства. И има много други болни деца които също се нуждаят от финансова помощ, така че ако са дошли в повече е трябвало да се пренасочат към тях, а не към ротативките.
137
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Ako ne biaha go razkrili, dali chuvstvoto na vina i gniav shteshe da se poiavi??? ;)
136
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нормално е за милиционерите първо да пишат, после да четат и ако остане време - да мислят. Ти се изложи обаче точно по същата схема, по която се изложи големият екип на БТВ. Да не би да си им водещия на новините на ТВ, а не милиционер с машинопис :)Ще се постарая да ги/ви гледам утре в сутрешния блок. Да видя какво ново умилкване и слъзливо обяснение ще се измисли, след една вечер време за размисъл.И още нещо принципно несвързаното говорене, както е при теб, е признак на слаби нерви, малко мозък, доста комплексирана личност или най-вероятно комбинация от две и повече от тях.
135
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Първо, анонсът на новините беше вече доста по-остър в сравнение с емисията от 19 часа. Анонсът имаше два елемента: над 100 000 лева и заплаха срещу онази, която разнищи случая. Появява се новата силна думичка от гледна точка на НЛП разнищи. А пък в темета онова хубавото момиченце, говорителката, така хубаво произнася звукът Ръ, че направо да изтръпне човек. Хората, прочели поне няколко книжки по НЛП, знаят за какво говоря.Второ, в резервния вариант на новините вече липсваше оня, дето се покрил след произшествието с детето в канавката. Как пада само детето в канавката като бандит убит от конкуренцията. В канавката... Пак има елементи на НЛП! Сигурно са го хванали от полицията и по тази причина случаят вече е разнищен и не представлява повече интерес за БТВ. Но-о-о пък се злоупотреби с името на Митко Бербатов. В началото на новинарската емисия стана въпрос за шампионския трансфер на нашия футболист и това, че щял да взима по половин миля седмично!? Не стана въпрос за друго! Имало ли е в досегашната история на Митко Бербатов случай, когато той да се е държал като л*но? Вярно, млад е, има още време да се изложи, но досега такова нещо не е направил. Христо Стоичков е негов пълен антипод, Максим Стависки също. Не може да се прави съпоставка между тези двама шампиони. Стависки се държеше нагло и надменно доста преди катастрофата, доста преди да стане шампион. Не може с образа на единия да се пере другия. Това е обида към Митко Бербатов. Не стана ясно и друго - ако си пил и удариш някого с колата в Англия какво ти се пише, независимо дали си световен шампион по фигурно пързаляне или топ футболист на стария континент.Трето, според Миролюба Бенатова тя не се била уплашила, но и заплаха за живота по есемес от не знам си кой не трябва да остава безнаказано!? Да, съгласен съм с това не трябва да остава безнаказано, но не е ли редно Стависки да легне на наровете в централния, или поне в Кремиковци. Това не става ясно от думите на Миролюба Бенатова. Ясно защо.Четвърто. Някак си ни в клин ни в ръкав се появява новина за семейство хотелиери, които искат да обслужват натовски войници, пък онези си седели пред комповете във военната база, имали спортни съоръжения, дори магазин. Важното в новината е, че семейството било взело повече от 100 бона заем!? Е, как стават тия съвпадения на цифрите бе!? Всичките новини все с по сто бона.За капак смех. Някакви си кабелни оператори отказали да пускат БТВ програмата до клиентите си, независимо че от БТВ им я предлагали безплатно!?И това го казва в прав текст водещият на новините им, не го казвам аз. От поведението на въпросните кабелни оператори по-красноречива реклама на качеството на новините по БТВ не може да се измисли.Затова спирам до тук :)
134
0
 
0
 
! Отговори
до 131 преди 15 години
чак сега ти прочетох 122 и 123 ... вече съм убеден - върви и се поизмий малко ... и намали алкохола - прави те да изглеждаш смешен и жалък :))) ама аз се кефя на такива като теб :))) развеселяват ме с напъните си да изглеждат умни :))) апропо - четеш ли Паулу Куелю ??? любимия ти автор е ,нали ? всички глупави манекенки го обичат...значи и на теб ти е любимец :))))
133
0
 
0
 
! Отговори
Amon Ra преди 15 години
нищо не разбрах от коментара ти ... за какви проверки ми говориш ,за какви артисти ,политици и незнам си какви деца ... свикнал си да се правиш на интересен и на умен пред кумеца си и пред жена си ,нали ? е този път не позна другарю , не съм един от вас :)) прочети пак бавно коментарите ,вникни /ако можеш/ в тях и тогава се обаждай :))) чак с глас се смях на простия ти коментар :))))) артисти,английски ,"гуугъл" , милиционери .... простено ти е г-н Главен сержант :))) никой не е и очаквал нещо умно от теб :))))))))))))))) след поредния напън да кажеш нещо умно се обърни и виж да няма нещо кафяво отзад .... :)))) че чак тук ми замириса :))))
132
0
 
0
 
! Отговори
и аз незнам преди 15 години
Абе човек ти имаш ли връзка с мозъка? Май не. Като казваш, че темата е за Стависки, защо не помислиш как тези хора са се забъркали с него? как са попаднали в устите на хората? Как това момиче пострада а един човек умря. Като казваш ,,строг контрол за дарения" ей такива хорица като теб са ми уйасно смешни...едва ли имаш даден и лев за това момиче а сядаш да търсиш версиите на комшията. Осъзнай се малко, нима този човек по който плюеш, е дошъл в дома ти и е отмъкнал на сила пари? Нима е просил от теб? Нима изхарчил твоите пари? А ако това се беше случило на теб? Ти къде би избивал нерви, които бярвай не са малко...Едни се пропиват, други крадат, друди се бесят...Мислиш, че на този човек му е лесно? Мислиш, че милия пияндурник проповедник на трезвото шофиране няма вина? Ами нека питаме зачерненото семейство което погреба един отгледан живот, но прекършен от алкохолизиран кънкьор...Да ги попитаме дали прославилия Бълагрия няма вина, че всеки празник те се отбиват на гробищата за да го видят...за да не се чувстват живите сами. Лесно е да съдиш падналия в калта нищожен човечец като Горсов, но нека първо се попитаме на него какво му е. На нас ни е лесно, преличаме на интернет съдилище, седим и съдим, съдим от нашата камбанария...докато не бяха изкарани тези компромати към Горсов, за нас те бяха "горкото семейство" сега вече след като излезе новина точно преди поредния фарс наречен "процеса срещу Стависки", за нас вече те са по големи зверове от пияндето. А от Горсов няма пострадал...няма убит. Има само похарчени пари, които ние грацданите на Бг. сме ги дали доброволно. Това не е престъпление. За това той ще отговаря пред съвеста си и пред дъщеря си. Парите не са крадени и не са кървави...помисли пак дали тезата ти за Максимчо е правилна.
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм 125-ти, но ще ти отговоря. Ако си елементарно грамотен по отношение на Интернет, а не само милиционер с машинопис, поставен на определена уеб страница, то порови се из Гуугъла. Ако не знаеш английски, пак пробвай. Ограничава слабият инглиш, но не спира :))Провери кои американски видни спортисти, артисти, дечурлига на политици, губернатори и т.н са карали пили и какви наказания са получили. Провери също така и кои са получили наказание за причиняване на телесни повреди и смърт, по време на ПТП.А що се касае до БТВ и Слави особено - изказал съм се 122-ри и 123-ти коментар. Специално сега спирам да пиша, за да гледам резервния вариант на новините по БТВ, а след него и Славито Трифоновия. И него искам да го видя наа*******След 23.30 пак ще се появя.
130
0
 
0
 
! Отговори
Amon Ra преди 15 години
айде бе ,защо млъкна? или хоремага вече е затворил и нямаш достъп до интернет? или пак си пред блока с белия си потник и гръмогласно обясняваш на комшиите си как е в Америка ,какво правят в Англия ,какви са законите в Германия и какво е положението в Сомалия и ДР Конго ... напсувай жена си и й кажи да ти сипе още една ракийка ...седни пред ТВ и гледай Слави Трифонов :) утре ще си с една идея по-богат :)))))) аааааа да не забравя - ТВ означава "телевизор" :)
129
0
 
0
 
! Отговори
до 125 преди 15 години
125 вероятно никога не си излизал от България ,нали ? а ако си излизал - то е било преди 50 г. :)) нямаш си и идея какво е :))) по цял ден стоиш с белия си потник пред телевизора и си мислиш ,че си опознал света :))) и да ти напомня - никога нищо българско не съм оплюл :)) ама пилешкия ти мозък изобщо не може да проумее коментара ми :))) айде лягай си вече - злобна и дребна душица си ти :)))
128
0
 
0
 
! Отговори
Amon Ra преди 15 години
125 ,комплексиран *** си ти... вроятно знаеш ,че жена ти си има любовник защото си беден , с бял потник и всеки уикенд я караш да ходи на селото ти да копае домати ... не се занимавай с интернет чичо ... не е за теб ...твоето време безвъзвратно е отминало ... за радост на всички нас :))))
127
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
eto do kakvo vodi edna policeiiska nebrejnost znachi,uya li sa si durjali policaite ta da ne mu vzemat proba na Maksim.Nali uj sa go bili spreli shtot karal opasno i nespazval distanciya,napulno normalno pri takava situaciya da go nakarat da ***,shto taka se potuli murlyavostta na kukite a.
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
какво значи "видели са че е пил" ,как на око ли са му примерили градусите или са му душили дъха -само с техническо средство може да се установи дали някой е пил ,а доказателство в съда е само кръвната проба.