2012 г. - Ванга предвидила Трета световна война

Пророчицата видяла началото й след атентат срещу президентите на четири държави
29 сеп 2008 14:58,
217
2012 г. - Ванга предвидила Трета световна война
Снимка: Булфото

Евангелия Гущерова, известна като Ванга, е предсказала началото на Трета световна война.

Като причина пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави, пише днес "Максфакс".

Изданието твърди, че българската Ванга всъщност е македонка. Тя стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия.

Проницателката предвидила 11 септември и нападението над Световния търговски център - "братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици", казала Ванга.

Видяла началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже потъването на руската ядрена подводница "Курск".

Освен пророческата и способност Ванга твърдеше, че "вижда и разговаря" с хората, починали преди 100 и повече години.

Според нея след 200 години човекът щял да влезе в контакт с извънземните, много от които вече отдавна живеят на Земята.

Последователите на Ванга твърдят, че тя е знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мдам... даже мисля, че на Ванга предсказанията стигат до към 24-ти век. Но не е предсказала абсолютно всичко, бях чел че точността и е изчислена на около 81%. Споменете си например САЩ '94, когато каза, че на финала ще играят две държави започващи с Б, а не стана така. В общи линии годината 2012 е много интересна, защото се счита за край на света от много култури, които са нямали (уж) физически контакт по между си. Например инките, маите или ацтеките (ще ви излъжа) имат перфектен календар, който учудва с точността си учените. Той завършва незнайно защо точно през 2012. Просто това е краят на дните и точка. Една позната ходи преди няколко години на някакви острови в Азия и разказа, че там също преданията сочат 2012г. за край на Света и местните дори силно вярвали в това. От друга страна, обаче Ванга не предсказва такова нещо, а само война, след която човешкият род ще продължи да съществува. Така че има противоречие. Сложете и психологическата част на нещата, че почти всяко поколение се мисли за последно... така е устроен човек, да търси и преодолява трудности, а ако няма такива сам да си ги създава. И още нещо... десетки, да не кажа стотици предсказатели са предрекли края на Света през годините, а той все така упорства и не идва! Голям инат е! ;) Тъй че си живейте живота и не си тревожете главиците с излишни неща, пък в крайна сметка, ако ни е предначертана и необратима съдбата нищо не можем да направим по въпроса. :)
37
0
 
0
 
! Отговори
wpfo преди 15 години
PROROCHESTVOTO E PROTIVOPOKAZANO NA VIARATA V BOG! poslednia prorok na tazi zemq beshe Ioan Krastitel, bratovched na isus.Mnogo slepi hora vijdat, no ne trqbva da govorqt, zashtoto nishto kazano ot proroci nemoje da predotvrati choveshkata sadba. Poklon pred pametta na Baba vanga!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Gledah v neta rusko film4e!kak v grad4eto na Vanga se govorelo na 3 ezikana bylgarski na turski i na makedonski!rusiq podpomaga tazi lyja za makedoniq i prodyljava da cepi Bylgariq!tova e ruskata imperialisti4eska politika!ne im pravi 4est!
35
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 15 години
2012 takmo 6te sam na 20 ebahti koftito :(
34
0
 
0
 
! Отговори
фатмак преди 15 години
Както е тръгнало ще направят от Ванга - Нострадамус!Постоянно вадят от незнам къде все нови и актуални предсказания. Айде стига холан! Оставете костите й на мира!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
2012-а е най-наситената с глобални предсказания дата в близкото бъдеще. Да видим какво ни заплашва в тази фатална година.На 21 декември 2012 година ще се наблюдава т. нар. "парад на планетите" - тогава на една линия ще се построят не само планетите от Слънчевата система, но и от други звездни системи, от самия център на Галактиката.През 2011 - 2012 година се пада пикът на поредния 11-годишен цикъл на слънчевата активност.През 2012-а Земята ще се сблъска с астероида 2005 YU55.От 2012 година ще започне епоха на глобално застудяване.През 2012 г. ще бъде кулминацията на световната икономическа и политическа криза спорел разшифрованите катренк, на Нострадамус.През 2012-а близо до Земята ще премине планетата Нибиру, която ще стане причина за световен потоп, изместване на земните полюси и промяна на климата.През 2012 година завършва епохата на "Петото слънце" според календара на майте. При навлизането в новия цикъл съществуващата цивилизация ще бъде унищожена...
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе не си ли е да ти падне ябълка на главата и да докажеш закона за гравитацията не вярвам на паранормални и неприродни явления...може би съществуват?!? но докато не се докаже значи не съществуват!
31
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Браво,един трезвен глас!Подписвам се с 2 ръце под думите ти!Имам впечатление от баба Вангя,така е!
30
0
 
0
 
! Отговори
гогюл преди 15 години
В предсказанията на Ванга, пише, че покушенията ще са през 2008, НЕ през 2012 !!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Misly,che i tozi pat e poznala,i bez tova veche tejim na maikata zemy,vreme e da se porazredim malko!
28
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
To na Bulgariq ni6to nqma da i stane ama dano da nqma 3-ta svetovna voina!!
27
0
 
0
 
! Отговори
Bau преди 15 години
Ей таман ще паднат визите за Америка 2011 , и няма да има време да се нарадваме на америка .тцтц комунистите са виновни .
26
0
 
0
 
! Отговори
ViSitter преди 15 години
Хайде стига с простотии, ултра мега изданието "Максфакс". Ако това пророчество беше казано от Ванга мислите ли, че до сега нямаше да се знае. Хаха била македонка хахаха... толкова ли сте изгладняли че търсите под мухата слон :D
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И аз ходих на врачка вчера. Предсказа ми, че днес ще се напия... Ама да и вярвам ли?
24
0
 
0
 
! Отговори
majorsf преди 15 години
Да бе то и Батман е македонец щото разбираш ли е роден в Прилеп!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо чак 2012 не може ли 2008 или 2009 ?
22
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Защо ни занимават с гадателки, врачки, и всякакви подобни шарлатани ? Няма ли друга тема ?
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За война не знам, но е добре да я запомните годината - 2012.Да няма после: ей, ако някой ни беше предупредил...
20
0
 
0
 
! Отговори
vladi преди 15 години
Хайде стига с тази вещица. Едно време *** искаха да заместят Бог ту с баба ви Ванга, ту с извънземни. Те чак цял институт за паранормални явления си бяха отворили, ама не би - не може да се замени истинската Вяра с такива ерзаци. Вижте и параклиса на какво мяза, а даже земята не я щеше - гробът се пълнеше с вода. Вервайте в пророчествата и...
19
0
 
0
 
! Отговори
hah преди 15 години
abe voina shte ima normalno e da ima vinagi e imalo voini na zemqta i shte produljava da ima dokato ima jivi hora na taq zemq shte ima i voini tova sa normalni neshta moje bi vsqko pokolenie e bilo svidetel na voina nqkude si dali v surbiq ili gruziq i t.n. a za 2te svetovni da ne govorim a sega s tezi organizacii e nemoje da se ostavqt 2 strani da se opravqt sami i tai... ;]

Спонсорирани публикации