Аз, Мирослав Блажев

"Изкам да се извиня на всички потърпевши и техните семейства, несъм имал намерение да нараня някой просто исках повече гласност"
2 фев 2009 09:09,
98
Аз, Мирослав Блажев
Снимка: Булфото

Похитителят на автобуса проговори в блога си. Мирослав Блажев е публикувал извинението си към всичките 37 души, пътували с него към Варна, както и обвиненията си към тромавата държавна машина.

правописът е запазен


"Аз Мирослав Блажев - Атила се извинявам на всички потърпевши от създалата се ситуация от 27.01.09 , но кажете ми как да постъпя , като виждам че нашта съдебна система изобщо не работи .

Значи главният виновник за създалата се ситуация е на свобода , задържали са го за малко разпитали са го отгоре отгоре той им е изиграл един театър , подкрепен от думите на неговата приятелка и неговият вуйчо.

Значи за едни има правосъдие а за други няма, това се нарича двоен стандарт ,който има пари и връзки в тая Държава само той се оправя , а къде остава справедливостта.

Думите им са пълна лъжа , но за да подкрепят своя човек са способни да измислят най-долните лъжи.

Какви са те за да изразяват съмнение относно моето бащинство, и имат ли доказателства за това.

Никой не е застрахован от подобна ситуация, живеем в много динамичен и объркан свят изпълнен със всякъкви изненади.

Идва момент когато на човек му писва от тая мудна тромава и бюрократична правораздавателна система .

Още един път изкам да се извиня на всички потърпевши и техните семейства, несъм имал намерение да нараня някой просто исках повече гласност по случая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
18
 
! Отговори
elemag преди 14 години
С прискърбие /може и радост/съобщаваме че нещото Мирослав Блажев пукна скоропостижно и се пръкна недоразумението Мустафа като достоен следовник на тези които оглавиха черния списък на предателствата в нашата история предавайки род и родина.
97
0
 
18
 
! Отговори
NAGA=TORANAGA преди 15 години
Единственото което заслужава този е да го тикнат в дрънговника с 2 баки с по 25 литра везлин всяка та да му дойде акъла
96
0
 
17
 
! Отговори
Yoan преди 15 години
Samo naivnite viarvat v spravedlivostta. V tozi dosta dolen i merkantilen svyat upravliava zakonat na Parite. Navskiakude e taka, za sujalenie. USA pravi donyakude izklyuchenie, no razbira se i tam chichko-pari4ko e po-napred...
95
1
 
17
 
! Отговори
читател преди 15 години
АКО НЕ ДРУГО, ТО ПОНЕ БЛАЖЕВ ЩЕ ПОЛУЧИ МАЛКО РАЗБИРАНЕ ОТ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА, ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ РАЗВРАТНИЯ, ГНИЛ, МРЪСЕН И НЕДОСТОЕН НАЧИН НА ЖИВОТ НА ЕДИН НАРОД, КОИТО ЗАСЕГА ВСЕ ОЩЕ (СЛАВА БОГУ!) СЕ НАРИЧА БЪЛГАРСКИ!
94
0
 
17
 
! Отговори
от работещия пенсион преди 15 години
Драги колега ,благодаря. Единомислието е във всички посоки.Здраве и живот на теб и твоето семейство.П.П.Дано се променат нещата и да се завърнат децата ни "под бащината стряха"
93
0
 
17
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Жив и здрав и ти, колега!Май сме еднакви не само по години а и по мислене...Но се съмнявам да доживеем да видим демократична България, за която стачкувахме.Знаеш ли, има една много интересна подробност.На времето мутрите бяха гладни и бедни млади момченца, жадни за пари и власт.Под чия диктовка вършеха всичко е друг въпрос.Сега са мастити бизнесмени с чист бизнес.Но идват млади и гладни поколения, възпитавани в чалгакултура, с филмите на Рамбо и темподобни, които не признават нито държава, нито морал, нито авторитет...Представяш ли си какво ще стане, когато след година -две се сблъскат интересите на тези две прослойки-бивша мутра бизнесмен, и настояща мутра-младо гладно лъвче???А вече и няма държавни предприятия и пари за крадене...Само за да гледаме сеира на сегашните бизнесмени си заслужава да поживеем още малко!!!А България-тя отдавна е продадена и предадена.След 20 години според мен ще сме само територия с това наименование.Остани си със здраве!
92
0
 
17
 
! Отговори
SAS преди 15 години
За съжаление този случай няма да е единствен. Никой не се грижи за психичното здраве на българина, нито пък му пука за него. По улиците е пълно с психично болни, специализирани заведения за такива почти няма - държавата отдавна няма пари да ги поддържа. Огледайте се и вижте колко много хора се говорят сами по улиците. Народът ни изтрещява тотално. 20 години оцеляваме. Да, това не е живот, а инстинкт за оцеляване. И не Блажев е виновен, а тоталното отсъствие на държавата. Но тайничко се надявам поне 10 000 откачени като Мирослав да обсадят парламента. Може пък тогава някой и да се стресне.
91
0
 
17
 
! Отговори
охрана-демократ преди 15 години
Ей най-сетне с кеф да кореспондирам по форумите. Аз съм на доста годинки и като ,чета твойте разсъждения съдя ,че и ти си някъде тъдява.Колега за първи път срещам единомислие.Не съм бил член на БКП ,заради глупави неща /дядо кулак/ и прочие дрън дрън.То сегашните от БСП нямат нищо общо с комунистите- идеалисти. Бил съм в първите редици на протестите и палатковите лагери в началото на тъпия преход. Нищо от тези "идеали" не се получихма. Ганьовска работа.Бъди жив и здрав . Дано да доживеем до демократична България.
90
0
 
17
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Веднага ти обяснявам, колега по форум.На времето имаше смъртно наказание.И беше почти невъзможно да се откупиш с пари от съд и следствие.Съдийте и следователите по правило бяха партийни членове и по правило бяха под наблюдение на ДС.Няма мърдане.Съдеха се даже и синове на членове на политбюро, сгазили яко лука.Да си чувал за Янко Кожухаров Таков?Имаше и Белене.Който е минавал оттам, ще си помисли дали да повтори.Но най-вече имаше страх от полиция и съд.Не както сега, всеки да може да се отърве, като се изкара болин, невменяем или с болни адвокати години наред.Не на последно място, имаше така наречените характеристики, които отваряха врати за учене, следване или работа на хората.Ако си съден, или с лоша характеристика-сбогом следване, сбогом лека работа, сбогом лека казарма....Щеш не щеш доброзорно влизаш в утъпкания коловоз на уравновиловката и се носиш по течението...За това тогава нямаше такива.Веднага ги прибираха.И в повечето случай никой не ги виждаше повече-или ги интернираха заедно с цялото му семейство да работи на Марица-Изток, или не се прибираше жив от затвора.За оръжието-мога много да споря на тая тема с теб, но наистина е крайно време да се либерализира носенето му.Страха е най-големия фактор, влияещ на поведението на човека.Страх или инстинкт за самосъхранение, наричай го както искаш.И за кучетата и курбана не си прав.Изчакай работодателите да внесат Виетнамските работници, и ще видиш че става курбан и от куче, и то какъв...
89
1
 
17
 
! Отговори
дрънкам на ЕДРО преди 15 години
Ей,вие се наакахте от шубе,бе!Овоняхте целия форум!Сигурно при команда"Мирно"си шавате пръстите на краката в ЗНАК НА ПРОТЕСТ,както казва класика!Човека обясни,а вие пак тарталясвате!Наведени главици,надупени гъзици!С крем карамел!:))
88
0
 
17
 
! Отговори
87 преди 15 години
АЗ ПЪТУВАХ СЪЩИЯТ ДЕН, НО ЗА МОЕ ЩАСТИЕ ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ ТОЗИ ЗЛОЩАСТЕН АВТОБУС.
87
0
 
18
 
! Отговори
преди 15 години
ТОЗИ УМОПОБЪРКАН ЧОВЕК МОЖЕШЕ ДА ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ ПО ДРУГ НАЧИН, ДА БЕШЕ СЕ ОПИТАЛ ДА СЕ САМОУБИВА ИЛИ НЕЩО ОТ СОРТА, А НЕ ДА ОТВЛИЧА НЕВИННИ ХОРА. И НА ВСИЧКИ НАС НЯМАШЕ ДА НИ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО ДА КОМЕНТИРАМЕ И ДА СЕ ЗАЯЖДАМЕ ЕДИН ДРУГ СЕГА, АКО БЯХМЕ НА МЯСТОТО НА НЯОЙ ОТ ТЕЗИ ХОРА ДЕТО СА ИЗЖИВЕЛИ УЖАСА ОНЗИ ДЕН.
86
0
 
17
 
! Отговори
страхлива охрана преди 15 години
Прав си с изключение на последното, Не сме дорасли всеки да притежава оръжие.Имаме мноогоо още да се учим на демокрация. Я ми отговори ,ако можеш защо преди 10-ти нямаше такива работи.Като допълнение закона не е на страната на тези ,които законно притежават оръжие,вкл. и на полицайте. Такава ни е смотаната държава. Колкото станахме комунисти ,толкова ще станем и демократи. То куче курбан става ли?
85
0
 
17
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Даже и това да е активно полицейско мероприятие за отвличане на вниманието и изчистване имиджа на полицията след боя пред парламента, тоя пишман терорист е голям късметлия!!!Късметлия, защото по принцип притежателите на законни пистолети рядко пътуват в автобуси.Ами ако имаше някой смелчага със законно притежаван пистолет и го беше гръмнал в удобен момент?Щяха да го разкатават после човечеца за неправомерна употреба на оръжие сигурно...Много пъти тук, и на други места съм казвал, че единствения начин България да се оправи е максимална либерализация на носенето на късо оръжие от пълнолетните и психично здрави Български граждани.Дали тогава ще има такива "Смелчаци" като въпросния гологлав терорист???
84
0
 
17
 
! Отговори
bez zna4enie преди 15 години
iskam samo date pitam za6to mrazi6 rusnacite,ade za turcite da gi mrazi6 po moje no za6to i rusnacite,ako re6i6 da mi odgovori6 e-mail:mi6el_jeni***abv.bg
83
0
 
17
 
! Отговори
Anti-MVR+KAT преди 15 години
Nai-tupoto be6e kogato Benatova se napravi na golqma guzarka i mi lqg po zemqta da vzema interviu,tiq *** jurnalistite si mislqt 4e tvorqt istoriq v bg Jurnalistikata.Maloumnici.A o6te po tupo be6e kak policaite geroi4no se spraviha s predaliq se terorist i go povaliha na zemqta,za da neutralizirat eventualno deistvie ot negova strana .Ima kakvo da u4at SWAT ot na6ite 4engeta :) aman ot *** v tazi durjava.
82
0
 
17
 
! Отговори
malart преди 15 години
ajde sega se setete za onja film, deto denzel washington izvadi patlaka i poiska da operirat bolnoto syrce na sina mu. nakraja na filma ne plakahte li ili vihate uuuuu, perko takyv
81
1
 
17
 
! Отговори
X преди 15 години
Като гледам колко се изписа за правописа. Направо ми се струва, че са се бъгнали МВР слушалкаджиите /в случая интернет съгледвачите/. Зашумяват средата "бля, бля, бля" на тема, която почти не разбират, но нали трябва да имат, все пак, филология, за да ги вземат в съответния отдел на МВР. Сигурно знаят къде се пишат запетайки, но пък не знаят какво да кажат, че да скрият многото, страшна и откровена истина, която тръгва от подобни форуми.От вчера са пуснали клакьорите да вдигат шум - правят се на луди, на простаци, за да може случаен поглед по коментарите да не открие нищо съществено. А Гугъл обяви завчера всички сайтове за опасни - било човешка грешка, ами ако не е? Ами ако е операция "империята отвърща на удара", след като при опит да се ползва Гугъл услуга, бот е засякъл несанкциониран достъп до защитени файлове в клиентската машина, та е направил опит да провери кой се интересува? Много въпроси, а отговорът - бля,бля,бля... Жалко за България, щом се е стигнало до там. Но има и надежда, явно срещу истината комунистическите служби имат само един единствен аргумент - "бля, бля,бля" , а това може и да означава, че този път краят им наближава...
80
0
 
19
 
! Отговори
преди 15 години
Пак да сме доволни, че тоя Перко не е влязъл в автобуса и директно и не е открил безразборна стрелба, както правят често в Щатите.Евала, че се извинява и е разбрал грешката си. Какво ще се окаже накрая - и двамата ли са шибали една и съща?
79
0
 
17
 
! Отговори
b преди 15 години
това е грешка на Блажев, а не на медията. Това се има предвид под "правописът е запазен".