Бивш пътен шеф кара Макларън, а синът му – Ламборгини

Велико Желев подарил на жена си "скромен" Кайен Магнум
3 дек 2009 08:56,
307
Бивш пътен шеф кара Макларън, а синът му – Ламборгини
Снимка: Булфото

Комисията "Кушлев" проверява бившия шеф на Агенция "Пътища" (сега Национална агенция "Пътна инфраструктура") Велико Желев.

Когато царят идва на власт, 42-годишният мъж 4 години контролира строителството и поддръжката на пътища в страната.

Освен това представлява държавата в преговорите с португалците за строителството на магистрала "Тракия".

След това пък още 4 години е съветник на строителния министър в кабинета "Станишев" Асен Гагаузов.

Случайно или не, Желев демонстрира многократно по-висок стандарт, след като напуска държавната работа, пише в. "Стандарт".

За 19-ия си рожден ден на 19 април тази година синът му Виктор Желев получава ключове за бленувано бижу – бяло "Ламборгини".

Месеци по-рано, през декември 2008 г., Желев сам подарява на себе си "Мерцедес Макларън" за около 360 хил евро.

На жена си Мая пък е отредил скромно "Порше Кайен Магнум".

Заслугата за благополучието си Велико Желев приписва на съпругата си – осем години тя върти бизнес, а той е на държавна заплата, с която в България не се става богат.

Единственото смущаващо в случая е дребното съвпадение, че тъкмо в "държавническия период" на Желев рязко дръпва нагоре бизнесът на жена му. И че много от поръчките, които изпълнява фирмата на съпругата му "Хидрострой", са одобрени от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
1
 
2
 
! Отговори
бончо преди 11 години
до герб: а бе шматка измислена ако дядо ти беше някакъв си и ти караше S-класа щеше ли да седиш пред компа и да се хвалиш наляво и надясно мълчи си там мишок такъв и си гледай филмарския живот
306
1
 
6
 
! Отговори
MM преди 14 години
Ами като обесят 1-2 такива "бизнесмени" да видите как ще тръгне всичко по мед и масло, няма да има корупция и всеки ще си плаща данъците. Ама напразни са ми надеждите. Апропо тъпоумните селяни, които говорят за хорска злоба, да идат да завършат първи клас и после да пишат пак, че разбират от обществен интерес колкото и магаре от оперно пеене.
305
8
 
2
 
! Отговори
Стефан преди 14 години
Има един виц, в който се казва, че в ада единствения врящ казан който не се охранява е българския, защото българите сами се дърпали един-друг в него, само и само другия да не се спаси. Това е българското племе. Шайка мързеливи завистници, които оправдават сопствената си некадърност с действията на другите.
304
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Странно е защо всички си мислят че парите са "техните". Ако отделяте толкова време и старание за работа, колкото за писане против хората щяхте да сте доста по-напред с мателиала.
303
6
 
4
 
! Отговори
човек преди 14 години
Познавам тези хора, те са много умни и работливи, успели в живота- много труд и късмета е бил на тяхна страна. Ако те не са били приближени на Церовски щели да са някои други, такива са били времената. Завистта и злобата насочена към тях няма да ни направи по щастливи.
302
4
 
2
 
! Отговори
Безиме преди 14 години
няма по-завистливо племе от нашето.. всеки гледа в паницата на другия и понеже не му стига мозък да напълни своята, плюе в чуждата... и да пишете и да не пишете никой не дава 5 пари за вашето мнение... българина е научен да е съпричастен в болката на другия, но никога да се радва на щастието му. злобата ви е в кръвта още преди да сте се родили..... ***
301
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не са ли нагли, такава показност? Айде, напечатали са, да си вземат по една тойота, да си гледат кефа и да траят, какво се перят?
300
1
 
5
 
! Отговори
до 299 преди 14 години
наистина *** и ограничен народ иначе тоя отдавна щеше да е в затвора а семейството му да живее под наем в некоя гарсониера!
299
2
 
2
 
! Отговори
mnogoo jalko преди 14 години
za poreden pyt bylgaritee pokazaxme kolkoo prost i ogranichen narod sme i kak porednata platena novinaa stana povodd zaa stoticite ozlobeni i kompleksirani *** da pishat po forumite zashtoto nqmat druga rabota i se chudqt kakvo da pravvqtt ... mnogoo jalkoo che ima takiva *** kato vass koitoo dorii ne mogat da se setqt che choveka e syzdaden syshto taka i s mislovna deinost i ne q izpolzvate pone predi da napishte porednata glupost
298
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ШЕФА НА ПЪТНОТО НЕ САМО,ЧЕ ИМА ЕДИН ХОТЕЛ - ГРЕШКА,ТОЙ ИМА НЯКОЛКО ХОТЕЛА.ПОВЕЧЕТО СА НА МОРЕТО.НАЙ-ЛОШОТО Е,ЧЕ ТОЙ Е ЕДНА МИШКА,РЕАЛНИТЕ КРАЖБИ СА МИЛИАРДИ И ОТИВАТ ДРУГАДЕ,НА НЕГО ДАВАТ САМО ТРОХИТЕ,КОИТО ПАК СА ДОСТА ПАРИ ОТ НАША ГЛЕДНА ТОЧКА.
297
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до: БерлинАбе ти откъде знаеш как се влиза в интернет.... че и да пишеш
296
2
 
3
 
! Отговори
БДС преди 14 години
Предлагам да му откъснем топките! Ето една ***, заради която нямаме магистрали, хора загиват, други си трошат колите и всички живеем лошо. Снимката на този *** трябва да се разлепи навсякъде за да знаем кого да ритаме.
295
2
 
2
 
! Отговори
каращ совалка преди 14 години
тъпоглавецо , и на совалка да те качат щом ти пребоядисат вратата ще се загубиш
294
3
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 14 години
И аз карам ламборгини и ко ?!!?! Не е най-новото , но става . Вие само се гледате , плюете и тъпчете един друг . А най - стъпканите накрая реват по форуми !!! Мишоци и мишки ...
293
1
 
3
 
! Отговори
ели преди 14 години
Добър анализ си направил(а), но някяк Усигуровки, прецаква целият сюжет .....
292
1
 
3
 
! Отговори
ника преди 14 години
Добре; де тъжно ми е.Искам да жевея нормално .Искам да живея в България
291
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да ама друг път. Ако работиш здраво през целия си живот, демек 50 години можеш най-много да изкараш около 100 000 евро, със всички платени данъци и такси и усигуровки, но и да станеш гърбав на 60 и на 65 да пукнеш. Само бе ми е ясно как ще изработиш в бг по законен и честен начин за 5 години 1 000 000 и да си платил всичките си данъци и такси, без да краднеш от глямата и мазна баница. Но ей сега кризата ще ви намест празните *** и ще разберете от къде духа студено през зимата!
290
1
 
2
 
! Отговори
шеф=крадец преди 14 години
Добре дошли в България-страната на неограничените възможностти!Особено,когато си държавен служител на висок пост...
289
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако на здравите кражби и измами с държавни пари му викаш работа, то и аз от утре почвам да работя здраво кражби и измами.
288
1
 
2
 
! Отговори
ника преди 14 години
Боже Боже.Антон Славчев е прав.Не искаме да работим здраво ;а и с дисциплината сме зле ;отговорности и. т. н.