Лечков обърка алея Яворов със стадиона. Напсува полицай

МВР го обяви за издирване, след като не спря на стоп-палка
23 мар 2010 17:37,
297
Лечков обърка алея Яворов със стадиона. Напсува полицай
Снимка: БГНЕС

Столичната полиция обяви за издирване кмета на Сливен и вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков.

От МВР съобщиха, че причината е инцидент от преди близо 2 часа на столичната алея "Яворов".

Полицай опитал да спре Лечков, който карал с превишена скорост.

Вицепрезидентът на БФС обаче не се подчинил  и отправил неприлични реплики и жестове към служителя на реда.

Издирването на Йордан Лечков не продължи дълго – преди минути той е бил спрян малко преди Стара Загора.

Връчена му е призовка да се яви в столичната полиция, за да даде обяснения по случая, казаха пред Dnes.bg от МВР.

Самият Йордан Лечков коментира пред БТА, че бил оставил личната си карта при полицая, който го е спрял.

Той добави, че ако е извършил някакво нарушение, очаква да бъде уведомен и да получи глобата, която трябва да плати по надлежния ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
0
 
! Отговори
kamera преди 14 години
Лечков тотален наглец, крайно време е да сложат по една камера във всяка патрулка, със събраните материали правят едно вечерно шоу и само от реклами ще си избият вложените пари
240
0
 
0
 
! Отговори
paul преди 14 години
защо се заяждат с човекавсички сме спирани от пътна полиция и знаем колко са нагли и безскруполнивицовете за катаджии са показатерни за манталитета им
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това може,това прави.Какво друго може да каже един ритнитопко освен да напсува
238
1
 
2
 
! Отговори
357mag преди 14 години
***,дори и съдиите ,прокурорите и адвокатите непрекъснато си четат в Законите(НК и НПК) не е забранено да се правят консултации а и няма такъв човек,който да наизусти цял закон.И кое му е естественото да псува полицаите,че не мога да се сетя.Що не псуваше в Германия-щото там софрите с Бойко и Цецо не вървят и щеше псувнята да му излезе през носа.
237
1
 
3
 
! Отговори
некой преди 14 години
Ами естествено че ще ги псува. Това че всичи треперим като ни спрат и почнат да ни се гаврят не значи че всеки трябва да го прави. Патролирщите полицаи как не си научиха закона за движение по пътищата, ами всеки път го сричат и си диктуват един на друг, и в крайна сметка ги чакаш по един час да си свършат работата. Нека въведат камери както е във всички цивилизовани страни и няма да има такива проблеми.
236
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В коя нормална държава толкова известна личност ще направи това.Как ще се държи тъка арогантно.Веднага ще го осъдят и поне 6-12месеца ще бъде в панделата.Големи *** сме но иначе имаме манталитета на най най.
235
1
 
4
 
! Отговори
Майтап бе, Уили преди 14 години
Като борисов стане президент, лечков ще ни стане министър председател.
234
1
 
2
 
! Отговори
diveka преди 14 години
Той добави, че ако е извършил някакво нарушение, очаква да бъде уведомен и да получи глобата, която трябва да плати по надлежния ред............. mnogo qsno se edno 6te go butnat 50lv
233
0
 
2
 
! Отговори
chovek ot naroda преди 14 години
Zakona za vsichki e raven,stiga veche da se saobraziavame sas vseki niama znachenie kakav e dali e kmet ili *** zakona e nad vsichki.I kraino vreme e tozi Selski tarikat na ime Iordan Lechkov niakoi da go sloji na miastotomy zachtoto tezi Micnoci se samozabravixa i si praviat kakvoto si iskat.Zatova cnte chakame da vidim i v tozi moment dali Vlasta cnte si kaje tejkata dyma ili prosto za poreden pat i tozi slychai cnte bade potylen,no da znaiat che taia niama da stane veche sas sigornost !!!
232
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как ме дразни тоя ***. Сливен беше прекрасен град. Сега е пълен само с мутри, сутеньори и дупки по улиците. Лечков! Ти си истинско щастие, но не за Сливен и не за България. Пребери се в Германия, приятелю! Там глобите са на процент. Нали искаш правосъдие.
231
0
 
6
 
! Отговори
baikonur преди 14 години
Този човек е кмет на град като Сливен.А какво да кажем ние редовите гражданиЩе видим сега нашите управляващи дали ще го осъдят по заслуги.Би трябвало Бате Бойко вече да му се е обадил да си сложи оставката като кмет!Не може човек,който се държи така да продължава да бъде кмет!!!
230
0
 
7
 
! Отговори
type0negative преди 14 години
Дните на Лечков са преброени като кмет и не случайно са го спрели полицаи. Иначе туку така не ги спират тия патрони. Замислете се...
229
0
 
6
 
! Отговори
боко и чоко преди 14 години
АКО НЕ ГО ОСЪДЯТ СЕГА - почваме да меткаме личните карти на милиционерите и газ - кой куде си има работа - ТАКА ЛИ БЕ ФИЗКУрТУРНИКА ЦВЕТАНОВ?
228
0
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
за жалост много хора започват да мислят така и не само да мислят но и да се държат...има недосегаемост за тези личности!А проба за алкохол взета ли му е а за наркотици...а задържане за 72ч след като е избягал...нека поне за 24ч
227
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това е пример как трябва да се държим на пътя:))
226
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БИЛ Е ДРОГИРАН 100%, ПЪЛЕН НАРКОМАН Е И ТАКИВА ЗАПО4НАХА ДА УПРАВЛЯВАТ.
225
0
 
10
 
! Отговори
Рос преди 14 години
*** го избраха,те са неговите хора,благодарение на тях,той съсипа града ни,няма инвестиции,няма работа,само строежи на магазини и разбити улици.Откакто той е в общината,градът ни се превърна в сметище.Не го знам и не ме интересува взема ли наркотици или не,но акло действително има институции в тази държавица,задължително трябва да се позанимават и с плешивеца,предполагам че няма да си тръгнат с празни ръце.А не този наглец да прави изказвания,че не се страхува от нищо.
224
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По бързата процедура и да му връчат една мотика,за да подравнява улиците в Сливен.
223
0
 
6
 
! Отговори
Бат Сали преди 14 години
Осъжда на него 30 дни общесвено полезен труд.Митач по алея Яворов.Да не приближава на 30 метра полецай.Може обжалва в Ямбол съд.
222
0
 
3
 
! Отговори
плебей преди 14 години
Не анализирай, че не ти се отдава! Спрял е, хвърлил им е личната си карта /това и той потвърди/, теглил им е една каруцарска и си е тръгнал, защото са го чакали важни и неотложни държавни дела!