Цветанов: Общински съвети станаха търговски дружества

100 хиляди лева са открити в кабинета на Борислав Гуцанов
1 апр 2010 10:16,
122
Цветанов: Общински съвети станаха търговски дружества
Снимка: БГНЕС

"В последните години общинските съвети на много места се превърнаха в търговски дружества".

Това коментира вътрешният министър Цветан Цветанов във връзка с вчерашната спецакция "Медуза", при която бе задържан председателят на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов.

Цветанов изтъкна, че има общински съветници с хотели, "които никога не биха придобили, ако работеха някъде другаде".

По думите му, когато е дошъл заедно с Бойко Борисов като кмет на София, те разбрали, че общинските съветници искат да разпределят средствата от фирмите.

Вътрешният министър все пак уточни, че не обвинява никого, тъй като това е въпрос на доказване.

Още по темата
100 хиляди лева в различна валута и в различни пликове са открити в кабинета на председателя на Варненския общински съвет, съобщи още Цветан Цветанов. Самият Гуцанов пък е оказал съпротива при ареста и се е наложило вратата на дома му да бъде разбита.

Цветанов припомни, че Борислав Гуцанов е бил задържан и преди 11 години за злоупотреби.

"Предприетите действия са правилни", отсече МВР шефът запитан за версиите, че акцията е политически натиск.

Цветанов каза още, че е повече от ясно, че другият задържан – Даниел Славов – Дънката, е в тесни връзки с митничари във Варна.

"Дънката беше в чужбина и ние просто го изчакахме. Всички арести бяха тихи и кротки, но Гуцанов като видя полицията затвори вратата и се наложи да влязат по-драстично полицаите", уточни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
айде цветковски айде бойковски цветелински и всякакви , явно не сте чели история , освен оная измислената ком на бкп то , онази дето аверчето ви гаргамела ви преподаваше, иначе в френската революция беше така , днес тия утре вий
90
3
 
13
 
! Отговори
jorkata преди 14 години
Г-н Цветанов абстрахирайте се от червените платени драскачи,и продължавайте в същия дух.Народа е с вас ,успех вашите действия са най голямата антикризисна мярка.
89
4
 
8
 
! Отговори
Ал преди 14 години
До т.нар. "българин"...като пишете за червени и бембени, питате ли се откъде, аджеба Цецко се сдоби (официално, не му ги броим другите) с ШЕСТ апартамента в София? От милиционерски банички ли е спестил и се е оял до кръгла глава? Ами великият ви Бойко? Плюят, плюят змии и гущери по другите, та народа да не гледа колко са се ояли покрай шумотевицата. Хем неграмотни, хем нагли, бе!
88
0
 
7
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Всички от партията Герб ,които са били членове на БКП и т.н-ДС вън от партията и вън от парламента и министерствата.Лустрация това е .И другите партии също .
87
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
парите що не ги намерихте веднага ами в последствие-защото вие ги турихте там г-н ЦЦ и малките деца знаят че Об.съвети не изпълняват решения а Об.администрация и е трябвало да арестувате и кмета анадънму.
86
0
 
3
 
! Отговори
do 75 преди 14 години
Do glupavija VALERISaita na AFERA.BG e na Veselina Tomova, tam tja obslugva samo takiva kato Borislav Guzanov, sas koito ima obshti dalaveri !!Takiva izmisleni saitove ne cheta i izgasjam televizora kato vidja Veselina Tomova na ekrana....a ot pregraknalija i glas i prost rechnik poluchavam alergija...
85
0
 
5
 
! Отговори
ha ha ha преди 14 години
Ot dva dni Veselina Tomova e napravo podludjala..nali tezi na koito sluguva vzeha da gi arestuvat !!!!
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Във всики общински съвети е така не само у Варна,правят се големи далавери с държавни поръчки с близки до тях фирми ......и после 50 на 50.
83
7
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
БРАВО Г-Н ЦВЕТАНОВ - ТОВА СА ДЕЙСТВИЯТА НЕОБХОДИМИ НА СЪСИПАНАТА И ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ. АКО ВИЕ СТЕ ПОЧТЕН И ИЗПЪЛНЯВАТЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ И ЗАНАПРЕД ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В НАЙ-НАВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ КАТО НОВИЯ ДЯКОН ЛЕВСКИ- БЪЛГАРИТЕ ТЪРСЯТ ТОЗИ ЧОВЕК БЪЛГАРИТЕ ЖЕЛАЯТ ПО-БЪРЗО ДА СЕ ПОЯВИ ТОЗИ ЧОВЕК КОЙТО ДА ВЪЗСТАНОВИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ - ТУКА ВСЯКАКВИ ДЕЙСТВИЯ СА РАЗРЕШЕНИ.
82
4
 
11
 
! Отговори
пич преди 14 години
БРАВО НА ЦВЕТАНОВ.ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ИМА ТАКИВА ЛАПАЧИ.ТРЯБВА ДА МИНЕ И ПРЕЗ НАШИЯ гр.РАДОМИР.И ТУКА СЕ ВИХРЯТ КУМУНЯГИТЕ.
81
0
 
4
 
! Отговори
aldo преди 14 години
VIE SEGA LI RAZBRAHTE BE DO SEGA kade biahte
80
2
 
11
 
! Отговори
Дидо преди 14 години
А какво правим с борда на директорите?Те нали са виждали какво се случва около тях,да не са слепи.Там има едана госпожа,която лиже платежоспособни господа/Варна знае кои/Веселина Томова от вчера е истирясала по медиите.Собственик е на сайт Афера и по незнайни какви причини е в борда на директорите на АВТОТРАНСПОРТ-Варна.В затора!
79
4
 
13
 
! Отговори
kires преди 14 години
Приветствам всичко което правите! Не се спирайте! Унищожете червената мафия! 90% от българите сме с Вас!
78
7
 
4
 
! Отговори
Валери преди 14 години
Да, но е можел и нищо да не прави. Можел е да си взима заплатката и сега да си е спокоен. Всеки, който работи е виновен! Май това ще стане някаква максима!
77
4
 
6
 
! Отговори
пази Боже преди 14 години
Анонимен свидетел е казал, че видял парите. Хайде стига, не разбрахте ли,че сте слаби сценаристи!На мен анонимен свидетел ми каза, че са били 200000, къде са другите?
76
2
 
4
 
! Отговори
Lindi преди 14 години
Това са му задълженията бре, длъжен е разбираш ли? За това е бил избран, а ако се докаже, че е крал да знаеш, че хората за това точно не са го избирали.
75
1
 
2
 
! Отговори
Lindi преди 14 години
Или от дпс престъпниците ще са с чадърче отново?Като сте почнали давайте Ва-банк.
74
14
 
5
 
! Отговори
Валери преди 14 години
Варненци, този човек наистина е направил страхотни неща за вашия град! С такава дейност не могат да се похвалят други общини! Защо не го защитите? Защо гледате безучастно и мълчите? Не разбирам как може да се обяви такъв деен човек за престъпник!? Явно е трън в нечие око! Ченгетата съсипват България, а ние седим със скръстени ръце и мрънкаме! Всичко, което ни се случва си го заслужаваме!
73
12
 
6
 
! Отговори
Валери преди 14 години
Нищо не знам за Варна, живея далече от този град. Но прочетох в сайта "Афера" за дейността на Гуцанов! Шапка му свалям за нещата, които е направил и прави за града! Това ли са медузите, Цветанов? С оръжие ли трябва да се изправите срещу децата му? Трябва ли преди това да разбиете входната врата и да влезете като престъпници в частна собственост? И с какво Гуцанов се противи? А не може ли да има 100 хил лева в кабинета на Гуцанов? Тези пари може да не са негови. А колко му е да ги подхвърлите там
72
0
 
6
 
! Отговори
Lindi преди 14 години
Боби-Гуци дано да си получи заслуженото. Но от НСБОБ да огледат пак варненската община, там има много интересни субекти, както и авера на доган янко станев, то не може да ги изреди човек - все убавци. Варна е най - богатия град в тази държава, той може да се самоиздържа и да има доходи колкото София, само че ако няма кой да го цоца постоянно.