За какво ме разследват?

Кметът на Сливен Йордан Лечков обвини прокурора, че е поръчков
9 апр 2010 16:18,
191
За какво ме разследват?
Снимка: Булфото

Сливенският кмет Йордан Лечков заяви, че няма идея за какво го разследва прокуратурата, нищо че в четвъртък в съобщение до медиите от Окръжната прокуратура обявиха, че досъдебното производство срещу него е за безстопанственост и причиняване на щета на града.

Още по темата

"Не знам, никой нищо черно на бяло не ми е показал", коментира той пред БНТ.

Градоначалникът допълни, че от 7 години постоянно е под контрола на прокуратурата.

"Кметовете сме клиенти на прокуратурата от встъпването си в длъжност. Те са под постоянен контрол. Това сега е кьорфишек", категоричен бе Лечков.

Той обвини прокурора, който го разследва, че е поръчков, но не уточни от кого е поръчката.

Наблюдаващ прокурор по делото е изпълняващият длъжността окръжен прокурор Пламен Стефанов.

Той води и неприключило досъдебно производство срещу неизвестен извършител по възлагане и изпълнение на обществени поръчки в община Сливен.

С твърдения за "личен мотив" Лечков поиска неговия отвод пред Апелативната прокуратура в Бургас, който обаче не беше уважен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
1
 
! Отговори
омбре преди 14 години
Алчноста съсипва всичко добро в човека и накрая го прави за смях.Нищо ново под слънцето-Въпреки ,че човешкият живот е кратък и погребалната кола няма бакажник
184
0
 
0
 
! Отговори
омбре преди 14 години
Алчноста съсипва всичко добро в човека и накрая го прави за смях.Нищо ново под слънцето-Въпреки ,че човешкият живот е кратък и погребалната кола няма бакажник
183
2
 
0
 
! Отговори
ИЗРОД преди 14 години
Ако имаше справедливост Мартин Славов, Радостин Русев и Асен Гагаузов щяха да са в пандиза, Лечков щеше да е кмет, а всичките ***, писали по-долу, щяха да са в заведения за умствено изостанали. След като не са ви ясни много неща не давайте "компетентно" мнение за тях!
182
2
 
3
 
! Отговори
свидетел преди 14 години
Свидетел съм,как му лижеха *** на Лечков,и то говоря за сериозни хора,че бил звезда.Пфу!И *** се взе на сериозно!А като докопа парата-полудя!Иначе си е куха лейка
181
2
 
3
 
! Отговори
дхсйак преди 14 години
в нещо от което ще може дълго време да печели,а именно в политиката.Наблягат на патриотизъм но тоа всъщност е само фасада.защо си мисли лечков че никой не може да прави кметство по добре от него.има и по способни крадци.но на всички ни е писнало от фалшиви политици и вълци в *** кожи.айде стига вече.това кметската работа да не е доживотна.като си е купилкметство ,това не значи графска титла,която всъщност се купува от царските особи и принадлежи дожовот на васалите.българия е република не царст
180
2
 
1
 
! Отговори
дхсйак преди 14 години
по добре лечков да каже кой е направил гениалниятт план,със победата над германците да си вдигнат цената и след това колко милиони получи всеки един от тях при продажбата си на светоното в америка.след като видях ,че гуляеха и жените им с големите чанти ги посетиха преди мача с италия,за мен беше ясно че за българският отбор световното вече е приключило и само с едното око гледах,знаех че ще паднат и те бяха наистина както преди посредственни.след това всеки един от тях вложи парите си в нещо
179
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
Като се вгледаш в снимката му, наистина е *** от национално ниво! Прави сте! :)) :))
178
1
 
6
 
! Отговори
някой си преди 14 години
ако има справедливост тоя трябва на момента да го закопчеят, но не вярвам защото знаем че у нас законите не се спазват. Какво като е вкарал някакъв си гол , нали това му е била работата като футболист. А иначе такъв *** на национално равнище НЯМА!!! Той е способен да продаде и майка си, те кмет го направели! Абе *** народ, дали му власт и сега гледайте го как се мисли за богопомазан-хаха))
177
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
разследват го защо даде дузпа на германците летото на 94та
176
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тоя е бандит на куб, а седи и се чуди що го гонят? Ами Данчо самозабравил си се и явно не си отчитал където трябва. Няма да е лошо да покажат и клипче с него :)
175
0
 
9
 
! Отговори
aaa преди 14 години
aaaa, dobar den!!! za kakvo li?
174
6
 
4
 
! Отговори
todor,barman преди 14 години
ako,sega ima izboriza kmet na sliven, lechkov gi pecheli.
173
0
 
7
 
! Отговори
гого преди 14 години
Как за какво? Заради бритонЯ ти те разследват, за какво друго! :)
172
2
 
6
 
! Отговори
Сливналия преди 14 години
Напълно подкрепям номер 171 "Обективен" Почти всички са на твоето мнение. Дано да има справедливо възмездие за този, който ограби и разруши града. Лечков тази отврад нищо не направи за гражданите на Сливен.
171
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да спрем и изчистим злобата от душите си и нека не се нападаме по този долен начин , а да се обединим в името на доброто и справедливостта. Ако си покажеш снимката ще те видим и тебе в кой конкурс ще бъдеш първи, но навярно нямаш смелост за това.
170
2
 
2
 
! Отговори
ARMANDO-do OBEKTIVEN преди 14 години
AMI TI KAKUV SI BE USURLQK S USURLQKA TI - ZASHTO NE SI POGLEDNESH NAGRADITE OT KONKURSA MISTUR KROKODIL KOLKO SA MNOGO-KROKOZUBEL TAKUV
169
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дали нямат връзка ямболския и сливенския кметове?
168
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Проблемите му започнаха откакто се скараха с Радостин Русев. Те бяха заедно в играта, но нещо не се разбраха кой колко.Така че може да следиш, но конфликта е на местно ниво и явно е много голям и затова наистина правителството трябва да се намеси.
167
2
 
6
 
! Отговори
м-да преди 14 години
В демократичните държави се доказват обвинения, а у нас отново трябва да се доказва невинност. Първо се пляска в медиите една шокираща новина "обвинен, разследван, отговорен за..." и после става ясно, че не е така. Господа висши ченгета, защо искате да ни внушите чужда вина? Електората Ви не е виновен за бедите в държавата. Намерете истинските виновници и ги осъдете. А за говорене време много... Но сме отговорни за това, че Ви избрахме. Не ни карайте да си плащаме и за това!
166
3
 
15
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 14 години
Крайно време е Плешивата кратуна да разбере че НЕ Е над закона и да спре да мисли че е богопомазан,от такива като него държавата е на тоя хал!