Ченгето с… Ша те смажа, недоносеник! - невинно

Съдът в Плевен го върна отново на работа в Долни Дъбник
10 авг 2010 07:00,
393
Ченгето с… Ша те смажа, недоносеник! - невинно
Полицаят Георги Филатов. Снимка: youtube

Административният съд в Плевен отмени заповедта за дисциплинарно уволнение на полицая Георги Филатов от Долни Дъбник, който бе заснет в клип как удря и рита Калоян Тодоров в чакалнята на местното РПУ.

"Виж се какъв си недоносеник, бе, ша те смажа, ша те смажа, ша ти побъркам живота, ти познаваш ли ме кой съм аз бе, недоносеник!...", нарежда униформеният в клипчето, снимано с GSM и качено през ноември 2009 г. в youtube.

Полицаят крещи на задържания, че "главата му е празна" и "да са види майка ти какъв боклук е родила". "Ша те убия, бе!", продължава той.

Заради това, че видеото не било изследвано за автентичност, а и поради други процесуални гафове, плевенската дирекция на вътрешните работи бе осъдена да плати и разноските по делото на Филатов.

Веднага след скандалния клип, а и след като МВР започна разследване, полицаят бе отстранен за "уронване престижа на службата".

Жители на Долни Дъбник пък направиха подписка и организираха митинг в негова защита.

Dnes.bg припомня историята:

Още по темата

На 7 ноември  м.г. жена се оплакала в РПУ - Долни Дъбник за счупено стъкло на автомобила й.

На място били прибрани 4-ма младежи за обяснения. После жената се отказала от жалбата, след като й били броени пари на ръка – 300 лв. за счупеното стъкло на таксито й.

Според колеги на полицая побойник младежите били пияни и се държали арогантно. Сред тях бил потърпевшият Калоян.

Близки на битото 22-годишно момче обаче отрекоха да са предизвиквали униформените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
4
 
6
 
! Отговори
немец .i. преди 13 години
синко, всички тия в униформи са глупави и некадърни, а и под един знаменател, всички са престъпници и помагат на престъпността, от два месеца ги наблюдавам к'ви недоносени са, а тия КАТ-аджиите и неграмоти..... мдааа..... махам се.... връщам се у дома... тука няма спасение.....
339
2
 
1
 
! Отговори
Токудата преди 13 години
Това е запис на потушен бунт в руски затвор. И е най-малкото което може да се види, вярвай ми.. Изобщо няма връзка със случая
338
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми като се научат наште полицайчета да си вършат работата като хората и да си събират доказателствата както трябва, тогава да арестуват така който трябва. А за мометна остава само да се пускат рекламни клипове с акции на МВР-то...
337
2
 
5
 
! Отговори
siko преди 13 години
прав си в цивилизованите държави полицията не бие-те стрелят.в тези държави има смъртно наказание,електрически стол и подобни.
336
1
 
3
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
youtube/watch?v=17r8q4gDfIA За по грамотните-копирайте този линк и го вижте чрез гугъл-а и ще видите как се арестуват такива келемета.Точно това трябва да става и тук.
335
4
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
332 в цивилизования Свят, полицията не бие. В милиционерска България полицията бие, не може да събере достатъчно достоверни доказателства за Съда, Премиерът милиционер се държи арогантно и ние сме "Лош материал", Министър Димитров ни нарича ***, Дянков, който не контактува с баща си отрича науката, проф. Борисова иска да изгони докторите. Не вървим на добре.
334
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
добавен от: БачкаторКакво още искат простите български полицаи, че да влязат в час ?! Искат акция: Полицай! Хубава проверка колко пари са взели и колко са изхарчили (особенно КАТаджиите) след това изпит по ФП, ама не формален, след това тест за интелигентност, също не формален! След това да си плащат осигуровките...
333
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***
332
3
 
9
 
! Отговори
Правилата преди 13 години
Ще му чете правата докато му се изясни !!! И няма да го докосва с пръст, след като не проявява агресия задържания !!! За това, на кухото ченге му плащат и то твърде щедро ! Да не говорим, че в конкретния случай, полицая е КРАДЕЦ ! Дължи пари на майката на задържаното момче и отказва да ги върне !Да се уволнява незабавно !
331
3
 
13
 
! Отговори
Бачкатор до 330 преди 13 години
Ти за 600 лева, знаеш ли колко работа трябва да свърши мързеливото ченге ?! В допълнение - не плащат пенсионни и здравни осигуровки, не плащат гражданска и винетка, хранят ги безплатно, обличат ги безплатно, пътуват безплатно, говорят по телефон безплатно, пенсионират се 20 години преди хирурга и шофьора ... е какво още ?! Какво още искат простите български полицаи, че да влязат в час ?!
330
2
 
8
 
! Отговори
Ченгета на мезета преди 13 години
до 332: Абе ***, нали ако някои ме напсува и аз го заритам, полицията ще доиде да ме прибере да пиша обяснения? Как така аз нямам право да докосвам тоя дето ме псува, а Ушев ще го бие и заплашва? До кога ченгенцата ще са над народа? До кога за тях ще може, за народа не?
329
0
 
9
 
! Отговори
Помнещ преди 13 години
Преди 2...3.. месеца, едно клипче в интернет разтърси Щатите. Полицай, една негърка му се дърви нещо, той накрая я нокаутира. За 48 часа, над 60 милиона американски данъкоплатци се подписаха под гражданска петиция за свирепо наказание на полицая. Доколкото помня, моментално е уволнен от полицията и предстоеше съд. Така че - хайде не нас, че навсякъде полицията инквизирала.
328
12
 
5
 
! Отговори
d/l преди 13 години
в цял свят полицията БИЕ, не се правете на много цивилизовани, знаем се. Не върви един *** да те псува цяла вечер, а ти да му се усмихваш и да му четеш правата. Аеееееееееее, само лама за тия ***.
327
1
 
6
 
! Отговори
Роро преди 13 години
Ъъъ? Каквоооо? Не разбираш?!? Ти или си полицай или живееш в Нова Зеландия. Мразим ги защото, на всички ни се е случвало да ни изнудват за пари, да ставаме свидетели на двойния стандарт който се прилага м/у "наште хора" и "другите хора", на това как не им пука за кой е прав и кой не, а само гледат да замажат нещо положението. А недай си боже да се озовеш в ареста, тогава наистина ще разбереш кой си. Това от филмчето е ЕЖЕДНЕВИЕ за голяма част от "другите хора", независимо виновни или не!
326
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ne razbiram bylgarskiq narod ot kyde 4erpi tazi zloba sprqmo policaq. 4e ima glupavi i nekydyrni policai ima, no nujno li e vsi4ki da se slagat pod edin znamenatel. Nima v drugite profesiii nqma nekadyrnici. Mislq, 4e pone malko uvajenie trqbwa da im dyljim sled kato si riskuvat jivota za nqkakvi si kirlivi 600 leva! Ne im e lesno i na tqh. TRqbwa da proqvim razbirane... A ne da mrazim vsi4ki zaradi malcina
325
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
журналистите да пишат в статията хронологията на събитиятаКОНКРЕТНОшефа на полицията отстранява полицаясъда връща полицаяСПОРЕД МЕН ПОЛИЦАЯ ТРЯБВА ДА СТАНЕ КОЗАР ИЛИ ОВЧАР НО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ЖИВОТНИ ЗАЩОТО ЗА ЧУЖДИ ЩЕ ГО ОСЪДЯТ АКО СЕ ДЪРЖИ ЗЛЕ С ТЯХСЪДИЙТЕ ДОКАТО ПРАВЯТ НАПУК НА ЦЦ И ББ ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ Е ВСЕ НА СЪЩОТО ДЕРЕДЖЕ!ЦЦ И ББ СА В СОФИЯ СЪДИЯТА В ПЛЕВЕН НО ТЕЖКО И ГОРКО НА ХОРАТА ПАЗЕНИ ОТ ТОЗИ УВОЛНЕН И ВЪРНАТ НА СЛУЖБА ПРОСТАКСЪД. СИСТЕМА СЕ ПОДИГРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
324
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УШЕВ П**ЕРАСТ !!!
323
0
 
4
 
! Отговори
hristo преди 13 години
наскоро видях и то в центъра на стара загора полицай в ръкопашна схватка с представете си един пенсионер и то на главната в близост да пазара на центъра незнам какъв беше смисъла от това блъскане полицая се чудеше какво да го прави да го водили към полицията или да го освободи и докато мислеше се бореха и блъскаха с пенсионера .това маи беше и борба за хляб че и едните и другите цоцат от едно място и гледат да се уморят едни други абе по скоро гледката беше комична отколкото трагична
322
0
 
3
 
! Отговори
до РУМЕН преди 13 години
Румчо, професия ПОЛИЦАЙ няма!Научи го това, ще ти е от полза!
321
0
 
7
 
! Отговори
Бесен преди 13 години
*** си ти ***. От такива наведени по рождение, страната ни не може да дръпне напред. Ти си от михлюзите, които слухтят и правят доноси, защото `нашата полиция ме пази`. Те си този, който няма приятели, защо никой не харесва овцете. Хайде върви да се хванеш за палците пред някой милционер. Гнусотия.