Христо Мутафчиев се бори за живота си след инсулт

Актьорът бил на снимки за проект в Поморие
Обновена: 26 окт 2010 16:20 | 26 окт 2010 15:24,
379
Христо Мутафчиев се бори за живота си след инсулт
Снимка: БГНЕС

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов правителственият самолет „Фалкон 2 000” излетя извънредно за Бургас, откъдето ще транспортира до София председателя на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев.

По време на снимките на нов проект в Поморие г-н Мутафчиев получи инсулт и беше спешно откаран в МБАЛ Бургас АД, съобщиха от правителствената информационна служба.

След направените медицински изследвания лекарският екип разрешил транспортирането на председателя на Съюза на артистите в България до София.

Днес около обяд Христо Мутафчиев е бил докаран с линейка от Поморие в много тежко състояние - с тежък хеморагичен инсулт. Приет е в Шокова зала, където екип реаниматори се бори за живота му, докато пристигне изпратения от премиера Бойко Борисов правителствен самолет. Самолетът е излетял около 14.30 часа, съобщават от болницата в Бургас.

Мутафчиев ще бъде настанен в МБАЛ „Св. Иван Рилски” в столицата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още по темата: Христо Мутафчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
0
 
1
 
! Отговори
лекар преди 13 години
Много сме лоши...
363
0
 
5
 
! Отговори
Sany преди 13 години
Дори и на 41 години, никой не е застрахован от инсулта. Високото кръвно, напрежението и когато не си обръшаме внимание на здравето е възможно да се случи. Дано се оправи човека, независимо кой е, артист или продавач всички сме хора и никой не заслужава да страда.
362
2
 
6
 
! Отговори
един човек преди 13 години
Майко мила, какви завистливи злобари има в нашата родина...Затова сте нещастни и дори да ви засипят със злато пак ще сте си мизерни нещастници....
361
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 13 години
Канал 3 са култови,много настроение и смях,полезни за лечението на всяка болежка...
360
3
 
14
 
! Отговори
камен преди 13 години
Като постъпка е добре, но все пак това е черен пр. Защо трябва все да се фука и да привлича внимание към него. Питам за чичо Пешо от Криводол защо не изпрати самолет или има превилигировани и непревилигировани в тази държава ако е така да се изясни. Имам чувството, че управниците ни от ден на ден губят представа за действителноста, да не кажа, че са напълно луди.Г-н Борисов спрете с този евтин пиар с който ставате все по-жалък, ами се заемете с това за което всъщност сте избран- благото на народа който изнемогва. Обърнете внимание ако сте такъв за какъвто се представяте и на крадливите си министри. А ако не можете което е очеизвадно оттеглете се.
359
12
 
17
 
! Отговори
Николова преди 13 години
Желая Ви също да Ви се случи поне на половина от нещастието, което му се случи на него, Бойко или който е тогава управляващ да ви изпрати не самолет, не хеликоптер, а изтребител, за да направи всичко възможно да ви се спаси животеца, а всъщото време някой зад гърба ви да пише същите простотии, които пишете Вие сега... Само тогава ще разберете що за *** сте!!!!
358
9
 
9
 
! Отговори
Николова преди 13 години
На всички вас "хейтъри" пожелавам един ден вие или децата ви да станете/ат известна личност, да се раздавате/ат поне на половина от това, което раздава Христо от себе си, за да радва хората, и хората да Ви обичат поне на поливина от това колко обичат Христо! Искрено Ви го желая!
357
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и двете е. Дано оздравее Христо!
356
26
 
4
 
! Отговори
дидо преди 13 години
до 363вярвам че за всеки пияница, който колабира Бойко ще прати самолет !
355
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано да се оправи човека! Срам ме е от някои коментари! Нямате ли ако не уважение къ,м другите то поне стах от Бога?
354
3
 
6
 
! Отговори
заза преди 13 години
Христо Мутафчиев не е беден, ама изобщо! Има бедни артисти, но те не са в полезрениете на властимеющите. Христо много приказва, но не винаги умно. като на човек му пожелавам оздравяване, иначе е жестоко да си артист след инсулт.
353
4
 
11
 
! Отговори
Az преди 13 години
Не коментирайте, а отивайте да се сприятелявате с премиера докато е време :)
352
0
 
36
 
! Отговори
Марго преди 13 години
Ами да - да умираме, че да има пари в НОИ, няма човек - няма проблем с пенсиите... Господа управляващи - срамота, вместо самолети трябва да има болници достойни, с техника, медикаменти и лекари. Не всички можем да летим с Фалкони .... мама... ви....Това се случва всеки ден - някой наш близък, брат , сестра , родител си отива без време от нас. Колко млади хора на ден получават инсулти. А вярвайте - инсулта е по-страшен от инфаркта дори, толкова по-големи поражения нанася.
351
2
 
42
 
! Отговори
Марго преди 13 години
Да, дано се оправи момчето, но хейтърите трябва да призная че иат право - току що съобшиха, че Мутафчиев е опериран успешно в софийската клиника, но забележете - бюджета на лечебното заведение за подобен род операции бил изчерпан и ако случая би бил обикновен до оперативна намеса едва ли щяло да бъде възможно да се стигне.... Връх на цинизма към всеки обикновен човек в тази страна !!!! На който на всичко отгоре му гласят вдигане на пенсионната възраст .
350
2
 
7
 
! Отговори
bety koteva преди 13 години
ako beshe niakoi obiknoven cnovecnec,dali s6te6e takava grija da ima,do koga tazi diskraminaciq.......................sramota e,neka da e jiv i zdrav,n obarnete vnimanie i kam trydovite bedni xorica,nie da ymira me li
349
1
 
48
 
! Отговори
malina преди 13 години
На Христо Мутафчиев пожелавам скорошно оздравяване!Дано се оправи по-бързо!
348
25
 
2
 
! Отговори
дилдо преди 13 години
Даммм, Ицо е исвестен с това че лиже (шпаклова) усърдно властимащите. Дано не им липсва дълго време, защото те имат нужда от такива :)))
347
1
 
10
 
! Отговори
malina преди 13 години
Не вярвам на очите си и на това което прочетох в коментар349,този ,дето го е написал трябва да не е съвсем наред с главата-то бива злоба,жестокост и ,скотизъм,но това минава всякакви граници!Срамота!!!
346
8
 
5
 
! Отговори
бафанабафана преди 13 години
бе тоя малко ме дразни с просташкия си лукинг, ама айде да оздравява! То сигурно днес са си заминали много по-стойностни хора, и не е имало фалкони, премиери и дефибрилатори, но то е така, истинските хора не са под прожектора!
345
1
 
14
 
! Отговори
@@@ преди 13 години
Дано се оправя бързо човека ! Дано самолета не е продуктуван единствено заради това, че Христо Мутафчиев е рекламно лице на СИБАНК.