Стабилно е състоянието на Христо Мутафчиев

Той отваря очи и е контактен, обявиха лекуващите го лекари
Обновена: 28 окт 2010 11:48 | 28 окт 2010 09:26,
72
Стабилно е състоянието на Христо Мутафчиев
Снимка: Булфото

Председателят на Съюза на артистите Христо Мутафчиев вече е изваден от изкуствената кома.

Още по темата
"Той отваря очи и е контактен", съобщи д-р Георги Георгиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски", където актьорът е настанен за лечение.

"Мутафчиев е под постоянна медикаментозна терапия, която има за цел да стабилизира кръвното налягане и мозъчните функции", каза още д-р Георгиев.

Според него в момента състоянието на пациента се развива в положителна посока, но е рано да се даде категорична прогноза.

Христо Мутафчиев бе опериран във вторник вечерта, след като сутринта бе открит от свои колеги в безпомощно състояние в хотелската си стая в Поморие.

След преглед в бургаската болница той бе транспортиран в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: Христо Мутафчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
2
 
! Отговори
Dobrin Dobrev преди 13 години
Чета коментарите и ми се плаче.Преди време имах възможноста да бъда на една сцена с Христо и бях очарован от поведението му.Но не се учудваите че бг не варви с толкова злоба и завист няма как да се промени нещо.За мое щастие имам възможноста да живея извън тази злоба,следователно извън България.
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нацията ни е болна ,защото и разкатаха фамилията комунистическите мафиоти,като ГОЦЕ,Р.ОВЧ.МАСЛАРОВА ,КОРНЕЛИЯ НИНОВА.Р,ПЕТКОВ,ТРАКТОРА,ГЕРГОВ-свинаря,спонсора на ПРЕЗИДЕН НА РЪБЪ и така цял поменик,алалуя.
67
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
artistiii mnoooogozriteli malkonad tuj se zamislete.
66
0
 
8
 
! Отговори
307 преди 13 години
зелените злобни човечета са навсякъде,човека се среща със смъртта заради стрес и нерви те го изкараха алкохолик.Бойко прати самолет за да му спаси живота,те го изкараха PR,само да припомня на същите,че лятото при подобен случай в Пирин,с един обикновен човек премиера прати хиликоптер,за съжаление той по-късно почина.Сега защото е Христо Мутафчиев дай да позлобеем.Вярвам,че тук живеят и мн позитивни хора.БОГ да е с него
65
0
 
12
 
! Отговори
Малинка преди 13 години
"Инсулт на 42 г.не е нормално !"Много по-млади биват покосявани не само от инсулт,но и от инфаркт и др.В училище деца имат високо кр.налягане.За какво говорим ? За нездрава нация,за болно бъдеще в лицето на децата ни.Всичко ,като последствие от социалната ни обстановка.От нас/като цяло/зависи, ще продължава ли така.
64
1
 
7
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Чета постовете, и си мисля,колко често забравяме,че това което е далеч в момента от нас, е може би временно,Никой,абсолютно никой,не е застрахован от нищо в живота,най-малко от болести.Затова,ако не можем в даден момент да помогнем,то поне да проявим съчувствие,да не се отдаваме на ниски страсти да злобеем.
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нямам против да се праща, но защо да се тръби затова?! не смятате ли, че това са ненужни неща? да направиш добро е достатъчно, но като почнеш да се хвалиш с това вече е нормално да се разбуни обществената нагласа...да се нагнети негативизъм, който и без това на народа му е в повече
62
1
 
7
 
! Отговори
... преди 13 години
Дано се оправи скоро....прекрасен актьор и човек...Колкото до приказките за хеликоптера и PR - по добре да е PR, но да го праща хеликоптера (както и за човека в Пирин), отколкото без PR, а да си клатят краката и да си ги местят от единия крачол в другия. Преди тези ситуации, при които Бойко го изпрати хеликоптера на два-три пъти, дори не знаех, че съществува такова нещо като правителствен хеликоптер....преди къде беше по време на предишните управляващи...в хамбара или на Бали...?!?!
61
3
 
6
 
! Отговори
здравословно преди 13 години
Винаги се е държал мъжки.Яростен ,гневен.Право куме в очи.Такива хора са най-честите пацианти на подобен род заболявания.С Андрей Слабаков са горе-долу с един темперамент.И той да внимава.Здравословният начин на живот им изглежда лигава работа,само за жени.Но се налага.Друг от артистите,който не "бръсне" никого е Ласкин.Готини, бог да ги пази,но и те да му дадат едно рамо.
60
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Млад е още, възможно е да се възстанови 100% дай Боже. Друг е въпроса защо лекарите и болницата в Бургас са достатъчни за едни, а за други не.
59
2
 
11
 
! Отговори
Унуфри преди 13 години
Животът в БГ може да е адски вреден. Ако искаш да помръднеш нещо, да изпъкнеш, плащаш невероятна цена. Много жалко. Инсулт на 42 години не е нормално! Това е шамар в лицето на страната ни и по условията на живот тук! Дано човека се оправи и да успее да разгърне отново таланта си.
58
0
 
5
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
МАЛЪК ТЕАТЪР...ДО МОРЕТО....
57
3
 
36
 
! Отговори
Страшно е! преди 13 години
Стига, само сте плюли човека, че пиел, пушел... друсал се, и прочее... От пиене се получава цироза на черния дроб, от пушене белодробен емфизем, ракови образувания и прочее гадости! Човека е получил инсулт на 42 години! В следствие на постоянно високо кръвно налягане! Само си представете под какъв огромен стрес е този човек, за да му се случи това... А, той е известен, водач е на гилдията на артистите! Стресът ни убива, и за този стрес главната вина е в гадостите с които човекът се е сблъскал!
56
19
 
8
 
! Отговори
реанимация преди 13 години
Е да, нали е Мутафчиев някакъв си там второразряден артист дето пресата ни поду ушите напоследък,естествено че докторите ще се понапънат да го вдигнат.А какво става с обикновените така да се каже хорица,дали е така и с тях,а?Нещо не ми се вярва като гледам и чувам действителността,жалко многооооо...ама многооооо..
55
0
 
27
 
! Отговори
потстрадал преди 13 години
Вие сега ли разбрахте че в Бургас няма апаратура, то тук няма и лекари. Преди една година се случи нещо подобно и с баща ми но по сериозно и добре че ни казаха да ходим в Ямболската болница по кардиолагия. В Бургаската баща ми лежа 5 дена без да го погледнат и накрая не искаха да го изпишат да го закараме в Ямбол защото нямали да могат да си вземат парите от здравната каса. И това ти го казва завеждащия на отделението.Скорощно оздравяване на Христо и добре че е известен да го прятат в София
54
3
 
10
 
! Отговори
Никой преди 13 години
Има и още едно лошо нещо, това може да е края на кариерата му. След инсулт хората не се възстановяват напълно. Не всички мускули могат да се командват. Той след като е актьор, ще се нуждае да управлява цялото си тяло, за да играе добре. И аз съм чувал, че пие и като сложим напрежението в което е и това че скоро не са го канили във филми и всички *** които го плюят ето ти го инсулта. В цяла България е така, всеки те мачка и си мисли че не е направил кой знае какво, но накрая идва инсулта.
53
2
 
10
 
! Отговори
Никой преди 13 години
Въпроса не е дали ще се оправи или не. Той е силен, млад е, ще се справи. Въпроса е защо трябваше да се стига до там. Какви са причините? Аз много го харесвам като актьор и всеки който казва че е посредствен, може би го прави защото самия той е някой си посредствен актьор и единствения начин, който е открила, за да изпъкне е като плюе наляво - надясно. Такива същества обикновено не преуспяват. Дават ги 1-2 пъти по телевизия или интернет и до там са.
52
2
 
5
 
! Отговори
plami преди 13 години
tc tc... po skorshno ozdravqvane
51
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пие , пуши и се друса като за последно - ега не го мислим и него
50
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Защото, трагедията е там, че София - това е България... Да не говорим, че в наши дни здравеопазването е доведено до такова състояние, че ако ти се наложи да се ползваш от него, недай боже... Направо си умираш прав! Веднъж поне известността на Христо Мутафчиев да му помогне, наистина! Скорошно оздравяване му желая!