Съдят босненци, откраднали дете на българка в Брюксел

Двамата принуждавали майката да проституира
Обновена: 3 апр 2011 22:33 | 3 апр 2011 20:18,
53
Съдят босненци, откраднали дете на българка в Брюксел
Снимка: Reuters

Босненско семейство, замесено в отвличане в България, както и в кражбата на дете на българка в Белгия, е било арестувано и предадено на властите в Брюксел, съобщава изданието "Дерниер йор".

В периода между 2002 г. и 2004 г. двамата 50-годишни босненци малтретирали българското момиче, което отвлекли в България, а после го принудили го да проституира в Белгия и във Франция. В последствие момичето  забременяло от клиент и родило.

Тогава двамата осъдени опитали да й откраднат детето, като го регистрирали в общината като свое.

На 9-месечна възраст бебето било прието в болница, тъй като страдало от рахит и недохранване.

Двамата били осъдени на шест години строг затвор.Семейната двойка избягала, била обявена за издирване и наскоро е била задържана във Франция.

В Белгия босненците имат статут на желаещи да получат убежище. След последния им арест случаят ще бъде
преразгледан, се посочва в информацията.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей,народе!Сети се за филма" Капитан Петко войвода"! Какво каза на турчина -кафеджия????Турчино,братко!!А трепеше турците!!!Турчев не беше ли български ***???И точно той го унищожи!!!СЪБУДЕТЕ СЕ!!!Всяко стадо си има ***!Сетете се какво е писал и Антон Страшимиров!Клаха народа,както и турчин не бе го клал!!Хайде,приятен ви ден!!
46
1
 
10
 
! Отговори
чучура преди 13 години
Без значение кой какъв е ИНАЧЕ ... НЯМА прошка за проявено насилие! и 6 години са малко!
45
5
 
3
 
! Отговори
chrish преди 13 години
шоу
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ZA BALACITE I SEGA IMA ROBSTVO SMENETE SI 4IPA
43
2
 
7
 
! Отговори
do tyr4in преди 13 години
.....,ми тогава защо наистина ако е имало роство ..... tozi vupros idi go zadai nqkude v Batak...dano do4aka6 otgovor.....draznite s izopa4avaneto na istoriqta...tova sa 500 godini be maloymnikoooo.....zaradi takiva kato teb deto vqrvat na dogan tlee tazi omaraza mejdy tyrci i bulgari....
42
1
 
8
 
! Отговори
revlio преди 13 години
za роми става въпрос да но не се обидят да не им наруша правата
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
глупави хора аве тя сама се дава се га опетнихте момичето:)
40
16
 
12
 
! Отговори
ПАЛАСГИ кротко преди 13 години
В Балканските държави се учи много фалшива и изопачена история. нас българите например ни учиха още от първи клас, че сме длъжни да мразим турците, гърците и сърбите. Ей така просто подефиниция, дето се вика. В главичките на малките българчета с поколения се е набивала омраза и различност от съседа им. Пропаганда просто. такава има и в съседните държави разбира се. А около 70% от балканците всъщност имаме едни прародители-ПЕЛАСГИТЕ, от които по-късно произхождат траките и илирите.
39
3
 
8
 
! Отговори
do 41 преди 13 години
Остави хората да си фантазират мечтите им поне са безплатни ако турците продължават да с еопъват на щатите и изсраел ще стант като япония напиши в ве бокс" Беджамин фулфорт япония хаарп" и чети как се дресират държави .Ако турция продължава да се зъби на буш и компания ще им треснат дно бързо по рихтер 7-8 и тва е истамбул 3 метра под вода елит никъкъв и панаира свърши осман султан с върти като чеверме в гроба
38
2
 
13
 
! Отговори
До всички преди 13 години
Турчето се бори за честта на народа си -това разбирам аз от коментарите му,които са скрити.Не се гордее с това,че са се вършили зверства и безобразия.Всички знаем,че тук понякога се подвизават един-двама,които се гордеят точно с това и дори желаят това да бъде реалност и днес.Затова апелирам:Всички турци да не бъдат слагани в общ кюп.Това момче тук не се конфронтира,не иска да бъде изолиран,той се бори за мястото си европейска България - това трябва да се оцени,защото то е същественото в случая
37
3
 
11
 
! Отговори
До 39 преди 13 години
Наистина ли очакваш Турция да нахлуе, да влезе във война с Европейския съюз и да даде повод на Русия пак да тръгне към проливите, под претекст, че идва да ни брани? Кюрдите това и чакат, да се разбуни районът, та да ревнат, че искат отделна държава. И всичко това да се случи само затова, защото няколко момчета тук започват да се обиждат веднага щом някой от тях каже нещо непристойно.Аз мисля, че е възможно да живеем като цивилизовани съвременни хора, като се уважаваме един друг.
36
7
 
35
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Турците са най-нехуманният човешки вид"..Какво е редовното състояние на 8 или 10 милиона души от подчинените племена, които в продължение на 15 човешки поколения робуват на турцитеВ основата на кланетата в България не лежи нито слабост, нито случайност, нито невежество, нито случайна ярост..Те са израз на на духа и политиката на турското правителствоТо изчерпва всички средства на едно зло по-скоро сатанинско, отколкото човешкоЩе се опитам да направя, накратко и най-общо, преглед на турското племе - каквото е било то и какво е сега. Въпросът тук не се заключава само в мохамеданството. Ние имаме тук работа не с кротката мохамеданска раса в Индия и не с образованите испански маври. Още от онзи черен за човечеството ден, когато кракът им за първи път стъпи на европейска земя, те са олицетворение на най-нехуманния човешки вид. Където и да са се появили, навсякъде са оставяли след себе си широка кървава диря и където и да е прониквало тяхното господство, цивилизацията е загивала и изчезвала. Навсякъде те представляват власт на грубата сила, в противоположност на властта, основана на закони"Уйлям Гладстон, "Българските ужаси и Източния въпрос", Пловдив, 1881 г.
35
6
 
16
 
! Отговори
Anon do 34 преди 13 години
Ти бил ли си Батак? А документалните снимки, направени 1-2 години след клането, виждал ли си? Аз бях, и видях. На очите ли си да вярвам, или на теб, неграмотен, какъвто-и-да-си?
34
0
 
0
 
! Отговори
turcin преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Ako е имало роство,то от гледна точка на годините то тогава не би един българина да остане.В кметството са работили заедно,в общината също,имало е училище на български църкви се е строяло и др.Та така че аѝ дане обиждате хора които не са виновни,за нищо
33
0
 
0
 
! Отговори
turcin преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

До всички които ме дискотират долу.1 Никого е нямало османско робствоКакво е робство? роб да му робуваш в къщата ,да му робуваш в нивата му и тн...2 Тази история е писана от ДС,защото те много добре знаят че писаното сега после ще даде плодове,а плодовете сте вие.Нямало е баташко клане,това са само митове,дори преди време беше доказан и от немците,но уви хората са като магарета и вярват само на омразата
32
11
 
15
 
! Отговори
на сапун преди 13 години
Турчоляк фащайте си парцальоците и марш в *** турция тука никой не ви иска .
31
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво предлагаш като 500 години сме били от турско робство??? Дай да изколим всички турци в Бг сега... и кво ще стане ще забогатеем ли??? Отиди питай един холандец дали мрази Англия, Германия или Франция държави, с които са воювали откакто съществуват. Отговорът е НЕЕ не им пука зимат си по 2-3 хиляфарки в евро, карат си новите коли идват лятото на моренце чукат ни жените и се прибират... да ви имам и проблемите турци и помаци, *** тъпия народ
30
10
 
9
 
! Отговори
до Аре у лево преди 13 години
Всъщност знаеш ли кои са извършили Баташкото клане ? Можеш да научиш например от Иван Вазов като прочетеш пътеписа "Из Родопите". Пък тогава набеждавай турската националност във всички грехове, зулуми и кланета за периода от 500 години.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Турете една запетайка след "босненци" в заглавието, че то останалото е като определени към допълнението..
28
2
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 13 години
Искам да те обеся на червата ти заради глупостите които говориш.Нормалните хора ще разберат защо...