Елена Петрова пияна зад волана – 1,2 промила

Глобяват я до 500 лв., взимат й книжката
Обновена: 28 апр 2011 16:42 | 27 апр 2011 09:33,
540
Елена Петрова пияна зад волана – 1,2 промила
Елена Петрова е шофирала с 1,2 промила алкохол в кръвта. Снимка: Булфото

Актрисата Елена Петрова (Боряна от сериала „Стъклен дом“ – бел. ред.), е била хваната да кара пияна, съобщава в. "Монитор".

Петрова била спряна на 18 април при рутинна проверка пред столичното заведение "Планет" зад храма "Св. Александър Невски".

При теста с дрегер били отчетени 1,3 промила алкохол в кръвта – доста над позволените 0,5 промила и малко над важната граница от 1,2 промила, над която отговорността става наказателна.

Изследването на кръвта й обаче показало, че количеството на алкохола е 1,2 промила.

Това означава, че актрисата ще понесе само глоба от 200 до 500 лв. и ще остане без шофьорска книжка за период от 1 месец до 1 г.

"Готова съм да си понеса последствията. Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим", коментира актрисата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


540
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
439
7
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 13 години
Аз съм твърд и никога не давам рушвет. Мразя корупцията. Но когато ми се наложи си плащам като поп.
438
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая хубава жена, да бе долнопробна мазна *** и второразрядна актриса, повярвала си самодоволно, че е някаква си. Де, де...лесно е да се спи с гръцки милионер, ама не е лесно да се играе, а после уважавайте ме, защото съм К****!
437
3
 
28
 
! Отговори
селска утрепка преди 13 години
Еленче що тъй си оака имиджа бе, ко ша праим ся. *** то тоз ризил и умрело куче не мое да го понесе.
436
1
 
39
 
! Отговори
Def преди 13 години
Колкото осъдиха Гара Дембеле и Максимчо Ставийски, толко ще я осъдят и нея. В нормалните страни на "ИЗВЕСТНИТЕ" санкциите са по-високи, за да служат за назидание, а тук е обратно.
435
2
 
11
 
! Отговори
от 439 преди 13 години
и бай Колю, виж какво се получава:съвестни ченгета не скриват(забележи)факта че известна личност кара с 1,3 алкохол, но после "съвестните" доктори правят 1,2 промила. Както ти си споменал - не си направил нарушение-не си пил, но онези фуражки имат манипулиран дрегер, той пък е скачен съд с корумпираните мозъци на тези правещи кръвни изследвания..и? Къде отиваш ? Виновен си. Както оня дето лежи в панделата за сестри Белнейски. Виновен, понеже има замесени големи риби там като виновници.
434
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спира ме полицай и ми казва:-Мина на жълто и единия ти фар не свети.За кое провинение да те глобя.Аз;-За по- голямото.Той:-Хайде ,върви и повече да не се повтаря.
433
1
 
48
 
! Отговори
българин преди 13 години
Българинът има такова мислене и манталитет, че не може да понесе славата, парите и извеснотта. Така е и в случая. Мисли, че света е негов, всичко му е позволено. Абе то никога не е късно да станеш за резил. Примери много: Вежди Рашидов би полицай, Евгени Минчев пиян-също, Сидеров направи скандал в самолета, имаше един депутат със скандал на магистрала Тракия, простака -Лечков си хвърли личните документи, че бързал. Сигурно много работа е свършил. За Фигуриста да не говорим. Това са лицата на БГ.
432
1
 
5
 
! Отговори
до Бай Кольо преди 13 години
до Бай КольоСтига писа бе, много думи ама нула съдържание.Омръзна ни да ти четем глупостите.Като пишеш опитай се да си подредиш мисълта преди това и не пиши повече от 2-3 реда.Просто ме заболя главата, моля те!
431
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много просташки изявления, оставете жената на мира. вижте се вие, пияни българи, които пиете и пребивате жените си от бой, или ги тормозите....закаквизакони говорим.....на всеки може да се случи....
430
1
 
3
 
! Отговори
до 423 преди 13 години
Ти си се сблъскал с чиновник- дребна рибка и си спечелил,защото оня е нямал ГРЪБ. Как да се пребори обикновения човек с големите? Нали се сещаш че съдът тези белязани пари ще ти ги "навре".... като не допусне като доказателство това. Давам само като пример парите. Така ще те завъртят, откъдето няма да разбереш за какво иде реч. Уж с всичките си доказателства, накрая едва ли не ти ставаш виновника, че си ги събрал. така че примера ти с чиновника е неуместен...даже и с темата -Петрова бе-Звезда!
429
1
 
3
 
! Отговори
Mary Jane преди 13 години
много добре го е казал 234! ето, това е и моето мнение: трябва да им подавате жалби в полицията, докато се научат!
428
0
 
3
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
429-ти,Естествено, че първото е манталитета, пък другото не по малко важно е, да спазваш лично ти правилата, да не се опитваш да минеш "метър", щото това е предпоставка да ти поискат рушвет, пък ти да го дадеш! Колкото до държавните служители, и те са хора като нас! За тях се отнася абсолютно същото! Те не са някакви извънземни! Представи си, ситуацията, спира те катаджия, ти си сигурен че не си пил грам, дрегера обаче е манипулиран, както каза един по долу... Ами отиваш на кръвна проба, вземаш си резултата и пускаш жалба до началника на полицията, че показанията от пробата ти и от дрегера се различават! Лесно е! Ама ако си ударил едно малко, ако не си сигурен в себе си, тогава стигаме до "ми ся кво прайм..." Затова, ако искаме нещо да мъдне, първо от себе си трябва да започнем!
427
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тояга, тояга ама с тези бели ръчички и за handjob става.
426
3
 
5
 
! Отговори
да бе преди 13 години
Не е важно ,какво говорят за теб ,...важното е да говорят-- /Ж.Ганчев/!
425
2
 
9
 
! Отговори
до 430 преди 13 години
каква ти пръчка ,направо си е ... .. селска тояга ?
424
1
 
7
 
! Отговори
Какво става , преди 13 години
в БГ ?Закони има ,но само за едни ,защото ,един е човек на еди кой си човек ,друг бил известен /името му било --публична личност?/,трети бил/а/ ...звезда в еди си кой сериал ,и т. н. .????
423
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Внимавай Ленче, че като те гледаме с к`ви забавени реклекси си няма да успееш да настъпиш спирачката!Недай си боже!
422
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Без да съм стипца гласувам с две ръце за думите на бай Кольо.Никога не давам рушвет.Да става каквото ще.Така уча и децата си.Но, когато срещна добро отношение, винаги се отплащам.Не си казвам, това му е работата.Мразя да изнудвам и да ме изнудват.Режа на секундата.
421
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
поредната изцепка на поредната *** - в София се напълни с такива
420
1
 
0
 
! Отговори
до 423 преди 13 години
Извинявай за обръщенията към теб преди малко, но не е с цел обида-така си говоря. Тогава какво предлагаш? Да променим манталитета си, за да променим и на подкупните служители техния? Много наивно от твоя страна. Има един начин-строго прилагане на законите. Кой да ги прилага обаче? Ние не можем, подкупни сме по природа. Кой? Кажи ми ти, като по-мъдър и с по-голям житейски опит от мен.