Увеличението от първи юли - просто слух!

Не е решено кога скача минималната заплата, отсече Дянков
11 юни 2011 21:36,
428
Увеличението от първи юли - просто слух!
Симеон Дянков в Карнобат. Снимка: БТА

Увеличението на пенсиите и минималната работна заплата няма да стане автоматично от първи юли, заяви в Карнобат Симеон Дянков, с което за пореден път опроверга социалния министър Тотю Младенов.

Все още нямало решение кога ще стартират предвижданите промени.


„Още не сме решили. Това са просто слухове, които се подават, за да върви темата. Аз нямам мнение, аз гледам цифри и като видим цифрите, и какво излиза, тогава си казваме. Като се вдигне първоначалното ниво на заплащане, оттам стъпаловидно се вдигат и другите – кога обаче ще стане увеличаването на минималната работна заплата, това все още не е решено, подчертавам го”, заяви Дянков.

Още по темата

„Понеже излиза темата, включително и от Тотю Младенов, че едва ли не от 1 юли това ще стане автоматично, няма да стане автоматично, ще говорим с работодателите и синдикатите, докато е явно, че това ще е полезно за всички”, категоричен бе финансовият министър. 

По повод идеите на Георги Първанов за увеличение на всички пенсии Финансист №1 изрази задоволството си, че не президентът определя икономическата политика на България.

„Добре, че икономическата политика на България не се определя от президента, иначе досега да бяхме фалирали като Гърция", коментира Дянков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
1
 
4
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Пари ще има, като заработите! Що не играете футбол в работно време?! А като произведете нещо - домати, стена от сграда, телевизор, прическа, литър мляко, откривате ли го с прерязване на лента? Какво увеличение искате тогава!
383
0
 
5
 
! Отговори
Flexy преди 12 години
Отново прах в очите на хората! Ще има увеличение, няма да има увеличение? поредната лъжа от страна на Симеон Дянков. Да си ходи ли Г-н Дянков или да не си ходи?
382
0
 
5
 
! Отговори
ядосана и безпарична преди 12 години
тази държава ще се оправи ако държавните служители започнат да работят наистина и си плащат всички осигуровки като нас простия народ където им изкарваме заплатите и премиите
381
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не виждам къде ще му излезе края всеки иска да е министър все едни и същи хора се въртят всеки граби. + един голям % население с тъмен неустановен призход коета също граби не се ли събудим да почнем да градим нещо няма стане
380
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Аз не съм ГЕРБболеза, да уточня. Имаше една песен "Има-Нема, Има-Нема" И според дянков завършва на "Море, нема нема". Така е и с цялото управление на ГЕРБ все обещават нещо и все намират от 10 кладенеца вода да се оправдаят, че не става!На хората им писна да им се обяснява, дащо не воже, като не може не пускайте въдицата, че може!
379
0
 
10
 
! Отговори
Просто слух преди 12 години
Имааа - Немааа - Имааа - НемааНека на следващите избори направим ГЕРБ просто слух ....
378
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Типично по герберски - ще има -няма да има! Залагам ,че Тотката си отива защото си е позволил да каже нещо без да го е съгласувал с инфанта Дянков...
377
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Одете сиииииии УУУУУУУУУУУУУУУУУ
376
0
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИМА, без да се застрашава макрофинансовата стабилност!!! Много е просто...1. Заплатите в България са 2 пъти по-ниски спряма производителността на труда ни2. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (истинската е по-голяма)Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, дори за представите на Американците. За да излезем от кризата ТРЯБВА:1. За инвестирана печалба данъка ДА СЕ НАМАЛИ на 5%...(за миналата година са реинвестирани само - 2 милиарда...)!2. За останалата печалба данък 37.5% (колкото са удръжките и за работна заплата) - тогава в бюджета ще влязят още 10 милиарда, които сега се изнасят зад граница... и НЕ СЕ ИНВЕСТИРАТ от честните частници!!!Защо да се увеличи данъка върху печалбата ли...Защото нереинвестираната печалба е ЛИЧЕН ДОХОД и трябва да се облага както и доходите на всички българи, а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!Печалбата ТРЯБВА да се облага като личен доход и защото тя е направена за сметка на СЪЩОТО ТОВА общество, от позицията на ИКОНОМИЧЕСКИ ПО-СИЛНИЯ!!!
375
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 12 години
защо не ги изметем като японското цунами
374
0
 
13
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Хора, ще ви кажа, кога ще има увеличение, вчера премиера си го каза. Не сме работили достатъчно, за това няма увеличения. Значи аз ще ви кажа, ще има увеличения на кукуво лято! Премиера ни смята, че той работи най-много от всички! Ако той работи така, представете си колко работят другите нали? Значи няма увеличения! Щото не може да работиш като само пред телевизора/камерите/седиш, и всяка простотия казана от теб, медиите приемат с усмивка, като страхотен бисер!
373
0
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
"...това са просто слухове... - слухове, чути и от твоята уста, бе Дянков! Пълни некадърници ни управляват в момента. Нямат ни най-малка представа какво влиза и излиза от бюджета, нямат и представа въобще за икономиката и производителността в тази държава. За тях, каквото капне, веднага се харчи и ако ги питате не могат да ви дадат смислено обяснение за харчовете на властта. По-некадърни, по-некомпетентни и по-лъжливи управляващи от тези, досега не помня да сме имали!
372
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кът кът бечи бечи Лесно се пасе стадото от опитни овчари !ДНЕС обаче стадото е като в ТКЗСОбщото и кучетата не го искат Всеки гледа да го дои и коли дорде е на власт и не му е минал мандата
371
0
 
6
 
! Отговори
Ani преди 12 години
И какво излиза? Че в действителност Симеон Дянков управлява държавата и че пред него дори Бойко Борисов не "пее"?! Премиерът казва, че ще има увеличение, а Дянков те разрешава. Нещо тази държава съвсем го е закъсала, ние - също.
370
0
 
12
 
! Отговори
pipi преди 12 години
Този човек се върна тук,за да ни разгони окончателно фамилията,а на ББ това му идва дюшеш,защото някой трябва да му върши мръсната работа,каквато задача му е поставена,да ни ликвидира като нация.Гласувайте отново за тази *** ГЕРБ!
369
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Няма да гласувам за БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ и НДСВ!!!!А Кунева да го ***!!!
368
0
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Дянков а чу ли слуха че ще ти скъсам газа!
367
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До кога ще го показвате това лаино на снимката?
366
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писмо до Левски! ...Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти.От там не виждаш ...съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобове празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи.Край просяка минава БеЕмВе.На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай!Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.Категории: Левски, стихотворение, български деца
365
3
 
6
 
! Отговори
Червената помия преди 12 години
Преди да коментирате Дянков, прочетете блога "Мисионер лби е Дянков?".В него с документи е показано кой е, от къде е, какво е учил, какво е правил, и че навсякъде, където е работил и консултирал, или е уволнен, или е изгонен едва ли не с бой с камъни...Прочетете го, препоръчвам го горещо!