Нудистите се борят за място под слънцето

Продължават да се чувстват дискриминирани
Обновена: 24 юли 2011 12:12 | 24 юли 2011 12:12, Екип на Dnes.bg
94



Нудистите в България нямат условия да плажуват по свой вкус. Според председателя на Българската натуристка федерация Галин Герчев няма голяма разлика между ситуацията на хората, които искат да се пекат без бански, сега и преди 1989 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: нудисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
13
 
2
 
! Отговори
darcas преди 12 години
Ей тия нудисти - на гол тумбак чифте пищови. Във Варна на нудиския плаж само хипопотами и крокодили се въдят, а хубавите мацки най-отпред на плажа. Идеално е така - добитъка трябва да е ограден и да не загрозява гледката.
73
5
 
23
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
У нас все още хората мислят, че е най-мъжкарско да носиш бели *** с дупка отпред, да имаш буен косъм навсякъде по тялото, да смърдиш на пот, да мразиш хомосексуалисти и всякакви различни хора, да пиеш много бира и ракия, да ядеш чесън на кило, да пребиваш жена си щото си голям мъжкар, да се печеш на плажа с шорти, да имаш големи бицепси в съчетание с крака като солети, защото във фитнеса помпаш само за ръце, да имаш панелка и стара S класа отпреде... мога да продължавам до без край...
72
2
 
5
 
! Отговори
до 70, докторчето преди 12 години
Благодаря за споделения опит. Да имаш случайно някоя медицинска сестра да сподели как влияе пък на нудистките, от чисто научен интерес, ей така?
71
3
 
8
 
! Отговори
Хиха преди 12 години
Абе вие на плаж не ходите ли??? Неделя е, марш с бански и без бански!
70
1
 
18
 
! Отговори
M.У. преди 12 години
Aз пък се чувствам дискриминарана , щото по бг плажовете има само гнусна чалга и крадливи ***. Някой нещо ще направи ли по въпроса??
69
7
 
1
 
! Отговори
БАЙ ИВАН ЕСТСТА преди 12 години
Аз съм да им защитим правата (и по-точно на нудистките)! Ама защо не спретнат поне едно парадче?...
68
16
 
9
 
! Отговори
доктор ох боли преди 12 години
Нудизма води към изпедерстяване и анална податливост!
67
4
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
До 64 !!!Хайде, ако обичаш да обясниш, с какво нудистите не са по-нормални от теб...може би с търпимостта си към тия с бански.....Що за ***, да обвиниш нудизма за извратеност.....
66
6
 
9
 
! Отговори
varg преди 12 години
По една сопа на всичките и ще ви излекувам.
65
1
 
14
 
! Отговори
до боб преди 12 години
на централния плаж си е ексхибиционизъм, но е въпрос на концесионера да регулира когато хората не се съобразяват. В приморско не помня табели задължаващи или забраняващи как да се ходи на плажа.а ти, ако се печеш гол на скрит плаж, не си ексхибиционист, а просто натуралист или нудист - ексхибиционизмът е болестна необходимост да се показваш - което изключва скритите плажове.
64
2
 
13
 
! Отговори
до тцтц преди 12 години
именно, не си длъжен да гледаш - става дума за обособяване на ОТДЕЛНИ плажове заради фръцльовци като тебе. Само че, това значи че ако искаш да ходиш на този плаж, ще трябва да се съобразяваш ... а явно не умееш.мен лично, голотата не ме притеснява - ако се налага мога да го преживея, ако компанията реши да ходи на нудистки плаж, няма да се правя на ощипана мома. Все съм виждал голо и преди.Освен това, простака и на нормален плаж пак ще си е ***...
63
5
 
21
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 12 години
Отцепете им на хората една отсечка от Витошка, да си проветрят малко гениталите , докато е топло и да им мине, бе ! За гейовете можеше, а за тия не - така ли?
62
13
 
22
 
! Отговори
тцтц преди 12 години
Писна ми гейовете да са дискриминирани, нудистите, *** А КОГА ЩЕ ИМА МЯСТО ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПОД СЛЪНЦЕТО? КАТО ИСКАТЕ ДА СТЕ ГОЛИ СИ ХОДЕТЕ НА ОТДАЛЕЧЕНИ ПЛАЖОВЕ! НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ!
61
4
 
8
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
triabva da ima miasto za vsichki pod slanceto ...
60
15
 
34
 
! Отговори
Bob преди 12 години
То и правенето на СЕКС е съвсем естествено и нормално нещо, сега ЩЕ ИСКАТ И ДА СЕ ЧУК.АТ НА ПЛАЖА ПРЕД БАБИ И МАЙКИ С ДЕЦА!!!
59
6
 
27
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Не ме разбирайте погрешно, и аз обичам да се пека и къпя чисто гол понякога - НО НА СКРИТО МЯСТО! И аз си падам ексхибиционист определено, НО НЕ СЕ ПОКАЗВАМ ПРЕД ВСИЧКИ И ПРЕД ВСЕКИ - по този просташки дивашки отвратителен начин - пред жени и пред деца!!!
58
7
 
20
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Това са ЕКСХИБИЦИОНИСТИ! Нарочно го правят, за да ги видят другите! И то на централния плаж!
57
13
 
26
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Аре стига с тия нудисти! Миналото лято си се разхождаха чисто голи до плажа сред хората по бански на Приморско... Както си ходех край морето и търсех едни приятели по плажа, и изведнъж се оглеждам и се оказва че около мен има и чисто голи - явно чужденци - възрастни двойки, по-млади семейства с деца, и нарочно стояха точно до водата, където хората минават, мъжете се пъчеха и се показваха... Бяха сред тези с бански и беше отвратително!!! А горе на дюната един нашенски *** беше в ерекция!!!
56
5
 
4
 
! Отговори
gay преди 12 години
На този между Кранево и Албена. Там съм винаги и съм кандидат :) На Варвара също става...
55
6
 
6
 
! Отговори
Питагор преди 12 години
На ПАША ДЕРЕ край Варна и на Иракли