Почина Мартин, застрелял съперник от любов

След убийството 22-годишното момче посегна на живота си
Обновена: 26 авг 2011 15:42 | 26 авг 2011 15:14,
308
Почина Мартин, застрелял съперник от любов
Мястото на стрелбата. Снимка: Булфото

Почина 22-годишният Мартин, който застреля в понеделник 20-годишния Георги заради любовен триъгълник и след това се самопростреля.

Кървавата драма стана на кръстовището на столичните булеварди "България" и "Гоце Делчев". До престрелката се стига след спор за 16-годишно момиче, което имало отношения и с двамата.

Съперниците си уреждат предварително срещата, "за да се разберат". Те пътуват с две коли – "Лада" и "Опел Вектра", които в понеделник сутринта спират една до друга на кръстовището.

Шофьорите разговарят известно време. Според свидетелски показания двамата дори се здрависват.

Още по темата
След това обаче Мартин вади незаконен пистолет, застрелва Георги, който умира намясто, и посяга на собствения си живот.

Мартин беше приет във ВМА с огнестрелна рана в главата и с опасност за живота.

Състоянието му остана критично през цялото време. В продължение на четири дни момчето беше в мозъчна смърт и на командно дишане.

Смъртта е настъпила днес въпреки усилията на лекуващия го екип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
0
 
! Отговори
pep преди 12 години
niamam dumi ko da kaja
266
0
 
4
 
! Отговори
... преди 12 години
Колко тъжно- млади хора да си отиват без време.Дали от любов, дали от злополука или от каквото, когато е преждевременно е ужасно тъжно.Съболезнования на родителите.
265
1
 
4
 
! Отговори
дд преди 12 години
Всички, които обвиняват момичето, че била *** и ги разигравала. Когато бях малко хлапе бях от тормозените в училище и къде ли не (и любовно с подигравки), защото не бях от 'най-развитие' деца и леко по-срамежлива. Бяха години на ад и ужас,но всичко отмина вече. И познайте какво - не убих никого. Мацката не е виновна, че тея не са си с всичкия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
264
1
 
7
 
! Отговори
фанта преди 12 години
Що всички обвинихте момичето бе? Тя ги била накарала да се избиват? Що за глупост? *** ли сте? Какво е виновна тя, че двамата нямат акъл? Момичето ако иска да излиза и да се *** с хиляда човека - това си е нейн избор и нейно право ?!
263
1
 
1
 
! Отговори
КИМ преди 12 години
Една страхотно банална история с фатален край.Питам се как за Бога могат да стават такива неща и си мисля,че ако глупавия комплексар с незаконен пистолет не беше се появил изобщо в цялата история,всичко щеше да е живо...само където не е застрелял и някои минувач,заради някакъв индивид,който си върти интрижките и си мисли,че е може така да си играе с хората,но и двете момчета не са цветя за мирисане(Лека им пръст)!
262
2
 
8
 
! Отговори
Жал ми е и за Мартин преди 12 години
И сега какво единия или двамата в Ада според зависи. (Телата при червеите ) А малката куветина ще врътка скоро следващите двама , кой печели накрая ?
261
2
 
7
 
! Отговори
Жал ми е и за Мартин преди 12 години
Как може да убиеш някой заради някаква долна интригантка. За съжаление 99% процента от жените се интерисуват живо от финансите на мъжа първо , след това гледат всичко останало (Това ми е казвано от жени така че моля ви не лъжете че не е така). Една ме отряза с довода че не съм достатъчно вярващ . После и анализирах поведението според библията. Е момичето вярва но в банковата сметка :) :) :)Намерих си супер работа и изведнъж станах вярващ!!!!! Не си заслужава да убиваш заради жена!!!!!!!!!!
260
1
 
2
 
! Отговори
До западна Европа преди 12 години
Вземете си хапчетата ако обичате и не се правете на отворен.В началото на годината един Австриец бе убит от друг Австриец и хвърлен в дунава заради история някаква малка..................... Сцеанария беше подобен има ли държава в която няма психопати ?
259
4
 
7
 
! Отговори
до западна Европа преди 12 години
Ами като са им мюсюлмански разбиранията да хванат и да пребият женската за дето си развява оная работа, а не да се трепят един друг.
258
4
 
3
 
! Отговори
от западна Европа преди 12 години
до 281 . Така е ,но хората с мюсулмански разбирания тук са мноого по-малко ! Това да налагаш контрол над желанията на другите е чисто мюсулманска традиция ,особено над жените !
257
1
 
7
 
! Отговори
до западна Европа преди 12 години
Какъв суинг, какви пет лева? Много си станал разбирач на западните култури! И вчужбина има ревниви хора, и там се правят престъпления от страст! И не мисли, че говоря наизуст. В момента живея в Италия. Вярно е, че чужденците са по студени и все по трудно се обвързват и женят, но това не значи че и тук хората не се влюбват, обичат, ревнуват, бият и убиват, когато имат връзка...
256
2
 
8
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
Ей това трябва да си много *** да направиш такива неща заради една малка кифла, която на нейната възраст даже не знае пикае ли се, е.е ли и се? За жена не трябва да си проваля живота човек, какво остава да посегне на него... Не си заслужава. Жени бол! и повечето не си заслужават саможертви.
255
10
 
9
 
! Отговори
от западна Европа преди 12 години
Ами избивайте се като сте *** ,егоисти и ревнивци ! Хората на запад от доста отдавна се забавляват в групи без да се ревнуват , дори и семейства практикуват суинг ,само при вас от висок "морал" искате само вие да си разнообразявате секса , а половинката ви да ви остане вярна ! Тези 500г. турско робство са си оставили негативното в ДНК на българина !
254
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vav vseki luboven triagalnik vinagi ima edin tap ugal
253
1
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
до 272 Толкова си задръстен че немога да намеря думи, изпий си хапчетата и марш в леглото. Бог да прости момчетата, два млади живота угаснаха заради една пикла....................
252
0
 
6
 
! Отговори
поля до 275 преди 12 години
На 16 у къщи на кукли си играят само бъдещите гейове вече.Маме, влез в час
251
4
 
10
 
! Отговори
майка преди 12 години
Фатална 16 годишна, която има връзка с двама.. Тя не си ли седи у къщи да си играе на кукли на 16 години?Родителите й чии го клатят?Бог да прости глупостта на момчето...Дете....
250
0
 
9
 
! Отговори
поля до 272 преди 12 години
Доста плоска провокация
249
1
 
16
 
! Отговори
поля преди 12 години
Бащите да учат синовете си да се бият с голи ръце по мъжки, майките да говорят с децата си, а родителите, обществото и медиите да пазят подрастващата психика от насилието което крещи от всеки екран. Щото по едно време се объркваш, редно ли е да се убива, или пък най така правят всички
248
26
 
4
 
! Отговори
ЛЮБОПИТЕН преди 12 години
А КАК СА ИМ турските именца