Катуница спа спокойно, полиция обаче снове из Пловдив

Първанов и Борисов отиват днес в Града под тепетата
Обновена: 26 сеп 2011 09:21 | 26 сеп 2011 09:20,
493
Катуница спа спокойно, полиция обаче снове из Пловдив
Снимка: Булфото

Към понеделник сутринта ситуацията в Катуница и ромските махали на Пловдив е спокойна.
 
Изключително много полиция има в Пловдив. Органите на реда са завардили ключови кръстовища. Полицаи и жандармеристи има на входовете на всички ромски квартали. Мерки за сигурност има и около Джумая джамия, след като вчера бяха изпочупени няколко прозореца на мюсюлманския храм.

Днес в града за откриването на Международния панаир пристига премиерът Бойко Борисов, а президентът Георги Първанов ще проведе поредица от срещи в Пловдив, след като отмени посещението си в Карнобат заради събитията в Катуница.

В цялата община Садово и в село Катуница днес е обявен ден на траур. В неделя жителите погребаха убития в петък вечерта двукратен републикански шампион по киокушин Ангел Петров.

Днес близки и приятели ще си вземат „последно сбогом” с 17-годишния Павел. Момчето, което е с присадено сърце, издъхна от напрежение по време на шествието след убийството на Ангел, който е един от най-добрите му приятели.

Ден на траур е обявен и в Строителния техникум в Пловдив, който тази година е трябвало да завърши прегазеното в Катуница момче.

Ангел е бил ученик в 12 „д” клас и следващата пролет е трябвало да бъде абитуриент.

„Всички сме потресени от нелепия инцидент”, се казва в съобщение на ръководството на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия.

Всеки съпричастен към трагедията може да изрази почитта си към младежа чрез запалване на свещ на обособените за това места покрай училището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


493
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
439
1
 
5
 
! Отговори
до 429 преди 12 години
Me cago en tu puta madre.
438
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бенатова отразява новините такива каквито искат някой хора да бъдат ,а не такива каквито са в действителност.Ако искате да научите новините гледайте Бареков.
437
0
 
9
 
! Отговори
koko преди 12 години
Позор за *** семейство - работещи родители и деца, неумеещи да просят.
436
2
 
8
 
! Отговори
до 454 анонимен преди 12 години
Ей антинациста ще те питам аз кк ще ревеш против нацизмът като завариш черен *** между краката на жена си,сега много точки събираш,но дано да ти се случи това което ми се иска да изстрадаш,*** .
435
0
 
5
 
! Отговори
до Рашкови преди 12 години
Има полет, и билети за Либия!
434
0
 
2
 
! Отговори
дУ 450 преди 12 години
Не 2 години ,а .......22 години !
433
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
HA - HA-HA tova KU - KLUKS- KLAN li beshe ..... i sega kvo ste triabva da se ubivame li
432
0
 
8
 
! Отговори
нали! преди 12 години
....а пък държавата спа ......22 години !
431
1
 
12
 
! Отговори
до 454 преди 12 години
То Хитлер е нужен тук ***,а не ти ли се струва че *** са по-големи нацисти като тормозят цялото население на една държава с кражби,изнасилвания и най-тежкото като убиват по особенно мъчителен начин,*** да *** и ***,ти какъв си бе адвокат на престъпници ли,които на всичко отгоре и данъци не плащат а само смучат като пиявици и реват като тебе че биле онеправдани и бедни,ами като са кръгли простаци и не искат да работят и се занимават само с кражби,нацизъм трябва и то твърд.
430
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dokato ima nacisti nqma 6engen
429
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vie daneste ot pariqta na xitler nacisti gadni
428
1
 
21
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Наблюдавахме *** слово на омразата, последвано от убийство от етническа омраза!!! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!Наказателен Кодекс:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков).2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи: - Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!
427
5
 
10
 
! Отговори
МИРА БЕНАТОВА преди 12 години
ЗАЩО МЕ УПРЕКВАТЕ БЕЕЕЕЕ !ХОРАТА СИ ПЛАЩАТ,НАЛИ И АЗ ТРЯБВА ДА СЕ РЕАЛИЗИРАМ !ИСКАМ КЪЩА В БОЯНА И ЛУКСОЗНА КОЛА.ВИЕ СТЕ НИЩО,ЛУМПЕЛИ,ХОРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА.
426
3
 
7
 
! Отговори
qwer преди 12 години
do 437 ей испанецо,не смей да даваш пример с Испания след като не са тези случаи испански,не те зная колко си в тази държава но аз съм от четиринадесет години тук в Испания и преживях и атентатите на Аточа,на Ел Посо и на Санта Еухения *** ти тогава сигурно си сучел още млеко,не ти е ясно че тук май испанците нямат чак такъв проблем с андалуските ***,дали знаеш за протестите на испанците когато даже искаха да линчуват *** певец който прегази дете,а полицията стоеше с ръце отзад,скри
425
1
 
8
 
! Отговори
Зара преди 12 години
Проверките на Цар Киро до нищо няма до доведат и накрая случая ще се потули и всичко ще си бъде по старому. Ето така ни управляват вече 2 години невероятните гербаджии ! Замазват ни погледите с разни факти, а дали са достоверни никой не знае !
424
1
 
19
 
! Отговори
88 преди 12 години
Нито президента, нито Бойко ще обелят дума. Купени са всички и им треперят гащите. Предвиждам непредвидими и интересни резултати от прдстоящите избори - местни и президентски! ГЕРБ си вкараха много як автогол с неадекватното си и недостойно поведение относно казуса "Катуница".ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДОЛУ МРЪСНАТА ГНУСНА *** *** НАРЕД С ВСИЧКИ ПЛАЗМОДИИ, РАЗПЕРИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР НАД ТЯХ!
423
9
 
4
 
! Отговори
дебелия мангал преди 12 години
аве бг сте ***
422
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А той и Гочоолу - Президент ъф Булгариа и всите бугаре е спал спокойно....до некоя ученичка може би.....Абе тоя "президент" една дума не обели бе.....
421
4
 
23
 
! Отговори
до 419 преди 12 години
Ами тя тази пикла Бенатова тя не е за оплюване бе ,тя е за бесилото заедно с *** Рашков,каква интелигентна журналистка може да бъде след като проблемът с *** е от 20 год.от толкова години предимно възрастни бг граждани, жени и деца са заложени на дръвникът на ***,а тази скапанярка знае и има смелоста да нарече защитниците на безащините българи ***,пияници и наркомани,тази смръдла е за линч,тя е с *** и долна душа,а ти спри да я защитаваш,акоискаш да се наричаш "БЪЛГАРИН".
420
9
 
3
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
бг е наи глупавото племе....тц тц