Пък Цар Киро бил в София

Полицаи пазели Рашков и фамилията му на тайно място
Обновена: 28 сеп 2011 23:01 | 27 сеп 2011 13:05,
483
Пък Цар Киро бил в София
Кирил Рашков. Снимка: Архив, Dnes.bg

Кирил Рашков е доведен в София, съобщи БНТ.

По информация на телевизията късно снощи семейството на т.нар. Цар Киро е било придружено с полицейска охрана до столицата и сега е на място, което органите на реда пазят в тайна.

Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Вчера стана ясно, че Рашков е прекарал последните дни в хотел в Боровец.

Междувременно, след като жителите на селото се оплакаха публично, че фамилията на Цар Киро ги тормози от години, Инспекторатът на Върховната касационна прокуратура започна проверка на преписките, свързани с Рашков и семейството му.

Започва и вътрешна проверка на служители на НАП в Пловдив заради информацията, че Рашков не е плащал данъци, и съмненията, че чиновници са си затваряли очите.

Разпоредена е и проверка на доходите на Цар Киро. Проверките ще се водят от софийски данъчни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия, дето го пазят, откъде точно получават заплати? Полиция на българската държава ли са или частна охрана на един крадец и престъпник? На какво основание получават пари от българските данъкоплатци? Да си им плаща единствено въпросния Кирил Рашков, те само него охраняват, а за убитото момче не са си мръднали и пръста, независимо че са имали информация за подготвяното убийство!
370
1
 
2
 
! Отговори
Константин преди 12 години
Предупреден има *** в ЕС, малко вода да се пие ... сега седят в Европейския парламент!
369
1
 
13
 
! Отговори
до киро мангала преди 12 години
*** теб трябва да те издирват за подбудителство за убийство, ама не цвъки насраното *** те пази, /шъ/ даваш евро теб боко /шъ/ пуща , да ама не.. все ще те набарат някъде българите....
368
1
 
32
 
! Отговори
Г.О. преди 12 години
"По информация на телевизията късно снощи семейството на т.нар. Цар Киро е било придружено с полицейска охрана до столицата и сега е на място, което органите на реда пазят в тайна."От къде на къде тоя престъпник ще го пази полицията?Защо нямаше кой да пази репортера, който тая гад отвлече и държа в плен преди време? Защо нямаше кой да пази 19-годишният Ангел Петров?
367
1
 
17
 
! Отговори
Не Фанаф !!! преди 12 години
Ае сеа да са разберем нещо ....... В последните редове е написано, че НАП е разпоредил проверка и т.н СЕГАЩо вчера рапона Цвъци или Боку не се сещам кой каза, че проверката почнала преди 10 деня ?Пътуване във времето ли правим или се правим на балами ?Я напишете кой е казал тва нещо и да си сверат данните с Бокуцековите...
366
1
 
8
 
! Отговори
rly преди 12 години
Абе DNES.BG наречете тоя кюнец "Цар Киро" още веднъж, а ? И вие сте същата "медия" като БосфорTV......
365
1
 
9
 
! Отговори
bulgarski geroi преди 12 години
DOIDE REDA I NA DOGAN PA6ATA I NEGOVITE SARAI NAPRED bRATIA I SESTRI ! SVObODA ILI SMART ! ILI SEGA , ILI NIKOGA !
364
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е на Слави трифонов големия приятел.
363
1
 
6
 
! Отговори
Константин преди 12 години
Ромите седи в затвора. Той беше попитан: - Защо седите? - Небрежност, момчета, за небрежност. Конна кражба и ослето е забравил.
362
1
 
16
 
! Отговори
Неграмотен преди 12 години
Ми ориентирайте се правилно къде всъщност е проблема. На кого е спонсор ***, кой има интерес въобще от тия ***. Всъщност някъде четох, че *** ни струват на година към 8/10 милярда лева. Това си е цифра. Мисля, че тези пари може да се похарчат за нещо полезно. Например за повишаване на стандарта на българите, дето са ги изкарали!
361
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Плюете по политиците а им правите евала като създавате напрежение,нещо което ще отклони погледа на обикновенния българин от съществуващите проблеми!!!!
360
4
 
22
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
Толкова години управляващите се криха от наболелия проблем с ромите и ето сега 20 години по-късно България не издържа ! И проблемът не е само с тях, той е и с всички новоизлюпили се на наш гръб псевдобогаташи ! Махайте се от властта долни гербаджии ! И вие нищо не направихте !
359
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 12 години
След дъжд, качулка....
358
1
 
13
 
! Отговори
до369 преди 12 години
Не разбирам кого защитавам ,просто казвам че всички политици без изключение в момента използват трагедията в Катуница!!!!!
357
1
 
17
 
! Отговори
akud преди 12 години
не само нап а и СЪДЕБНАТА ВЛАС която е на хранилка при ТОЯ. да не се крият и ТОЯ индианец пак говори със самочувствие на НЕДОСЕГАЕМ
356
7
 
5
 
! Отговори
до367 преди 12 години
Да не забравяме че има платени драскачи верни на БСП ,сигурно те имат пръст в писанията за бунтовете защото ще извлекат най голяма полза ,нали са втори в класацията ,защо да не станат и първи нагнетявайки омраза!!!!
355
1
 
10
 
! Отговори
!!!! преди 12 години
Пък Цар *** бил скрит в един от казаните във фабриката на сапуни ТЕО, очаквайте скоро *** само за *** на цена от 10 ст., *** ТЕО серия Цар *** само за мръсни ***!!!
354
4
 
6
 
! Отговори
от възмотен преди 12 години
до358 ТИ дане си от тях и да чакаш да те издигнат ами като толкова ги защитаваш давай си заплатата или пенсията на тая напас *** и продалжавай да ги издържаш заради такива българи няма да се управим като тебе
353
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да изринем политическата класа и да ги набутаме дето им е мястото
352
1
 
15
 
! Отговори
до 358 преди 12 години
Ако някой политици мислят да вадят дивиденти от случая ,това говори много лошо за тях!!!!!