Лепа Брена пее на уше Борисово

За нея той е "феноменален" и ще издигне България
Обновена: 26 окт 2011 14:56 | 26 окт 2011 14:52, Екип на Dnes.bg
257


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 12 години
Дамм Лепа Брена пее на печелившата партия
248
0
 
1
 
! Отговори
ив преди 12 години
Не е сгрешила на кого да пее
247
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Певица като Лепа Брена няма да предаде името си, за да пее на една предизборна кампания, а ще пее на печелившата!
246
5
 
1
 
! Отговори
марин преди 12 години
Не разбирам какво толкова се е случило.Не познавам песните на Лепа Брена и те не са мой приоритет, но такава дандания за нищо , не разбирам. Жената е възпитана, била е поканена от Премиера и е казала добри думи за него.Напълно нормално. Тя беше и при Слави , но него не го е определила , като "феноменален", защо ли? Едно е вярно, тази жена разбира от мъже и не се страхува да покаже уважение.Това ли ви дразни? Слави пее и другарува със Софи Маринова , но това не се обсъжда и коментира, нали той се
245
1
 
5
 
! Отговори
Конец преди 12 години
А а ха ха ха ха ха ха ха и хо хо хо хо хо А познайте на кой се пее на ушенце .... има само една такава така да се нарече група от хора, които са с огромни комплекси и се подвизават в определена така да се нарече социална сфера на действие...Навсякъде по света са точно определени хораМутритеДържавата ни официално се признава за мутренска
244
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Чалгата вече официално влезе в Министерски съвет под сервилните ръкопляскания на платените журналисти! Очакваме я и в Президентството!
243
1
 
6
 
! Отговори
7 преди 12 години
ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СЕ СПАСЯВАТ НАВЪНКА, А ТУКА ДАОСТАВАТ МУТРИТЕ,ЧАЛГАРИТЕ И ***...ЩЕ ВИ ОСТАВИМ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ В МУТРЕНСКА ГЕРБЕРСКА ДЪРЖАВА ПЪЛНА С *** И СИ ГИ ГЛЕДАЙТЕ КОЛКОТО ИСКАЙТЕ..........
242
1
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Скоро българите ще запеят друга песен,като видян асфалтовата бюджетна пица на император Бока 1....честита да ви е!!!
241
2
 
17
 
! Отговори
предложение преди 12 години
Щом толкова си го харесва ,Лепа Брена да си го вземе в Сърбия.
240
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Във фоайето беше интервюто, а на журналистически въпрос тя отговаря,че му е пяла песента "Йовано....."
239
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
така е като гледаш отстрани!
238
0
 
2
 
! Отговори
Кутева преди 12 години
Страхотно стихче, много си бил талантлив! Сега само изчакай Оня да свърши и да извади туй, що е в устата ти и го издекламирай.
237
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лепа Брена не е чалгаджийка, тя пее съвсем друг стил. Не се изказвайте тъпашки, пуснете си някой неин клип в Ютюб. Например "Jugoslovenka"
236
3
 
3
 
! Отговори
DA PITAM преди 12 години
A VIGENIN NA U6ENCE STANI6EVO------MRADNI PONE MALKO BE BASTUN
235
5
 
14
 
! Отговори
Морски преди 12 години
Не вярвах, че Днес.бг може да падне толкова ниско, под нивото на долнопробен жълт вестник, но гледайки заглавието виждам че могат още по-ниско. Гледах репортажа - ясно се вижда че Лепа Брена пее пред микрофон, разположен във фоаето/коридор на МС, пред асансьора. Следващия път напишете, че е пяла на микрофона на Бойко - хем ще е вярно, хем и перверзно-двусмислено.
234
1
 
1
 
! Отговори
Кутева преди 12 години
Creativemons исках да кажа
233
2
 
6
 
! Отговори
Кутева преди 12 години
Анонимнико ***, последните 7 поста дето си пействал през 3 минути и ги има под всяка статия вече са банални. Знаеш ли какво е Creativemons, тикво зелена гербаджийска и кой го отмени тихомълком? Кой защити българската история пред македонците? Надъхваш *** като теб; всеки с глава на раменете си ще гласува за Калфин. И да стане Плевнята президент, няма да е защото народа го е избрал. Циркаджии жалки!
232
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кутевците са заспали много рано тая вечер или пък имат партийно събрание и другаря Кутев ги учи на демагогия.
231
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ начело с ББ само за 2 г. управление промени България така, че тя стана желана дестинация както за инвестиции, така и за туризъм, а пък преди седмица у нас дойдоха да снимат световно известните екшън звезди - Чък Норис, Шварценегер, Долф Лунгрен, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтман, Брус Уйлис, а сега и Вин Дизел идва в България. Това нямаше как да се случи преди, когато България имаше лошия имидж на криминална страна с убийства посред ден, магистрални грабежи, отвличания, рекет и изнудвания! Тогава Тройно Крадливата коалиция, начело със Станишко беше изолирана от света, никой не идваше тук, освен да разследва поредната далавера с европейски пари и се сблъскваше със желязната преграда, изградена от червените съдии на Гоце агента от ДС, поставени от него на високи постове, те пускаха условно не само финансовите престъпници, но и убийци и всякакви мошеници и криминални типове и отгоре на всичко нагло заявяваха че са независим съд и не търпят никакви критики! Не случайно европейските наблюдатели пишеха лоши доклади за БГ и накрая ни спреха парите по всички европейски програми. Цялата тая мрачна действителност се промени след 2 г. управление на ГЕРБ това са фактите, а плюнките на някакви си анонимници, даже и Станишко е един анонимник за Европа, никой не искаше нито да го чува, нито да го вижда, даже и на снимка.
230
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бездушен, без политически профил и послания, Калфин е компромисен политически хибрид между Станишев и Първанов, който показва, че БСП не се интересува от изборния резултат, а само от запазването на вътрешнопартийното статукво. Калфин е най-удобният за олигарсите продължител на инертното и безплодно за българския народ управление на уж социалния президент" мултимилионер, а според някой и милиардер агента от ДС Гоце