Делото срещу Цар Киро влиза в съда

Ромският барон е обвинен за закана за убийство
Обновена: 5 ное 2011 18:52 | 5 ное 2011 18:52,
137
Делото срещу Цар Киро влиза в съда
Цар Киро Снимка: архив, Булфото

Идната седмица в Районния съд в Асеновград ще бъде внесено делото срещу Цар Киро. 

Рашков е обвинен в отправяне на 2 закани за убийство към Веселин Христев и лелята на убития 19-годишен Ангел Петров - Иванка Петрова. Заплахите са направени часове преди момчето да бъде жестоко прегазено.

Прокуратурата разполага с видеозапис на охранителна камера в деня на убийството на момчето, на който се вижда как Цар Киро попречва с автомобила си пътя на заплашените пред техния дом в Катуница.

Още по темата

„Все още не е готова експертизата на записа, но внасяме делото идната седмица”, потвърди за Dnes.bg районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров.  Ако бъде признат за виновен, Цар Киро може да получи наказание от 6 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ве ко стана с оня - физическия убиец ? Кой беше, къф беше, де е ходил и отде са е връщал и жив ли е изобщо ? Че там нещо са посмениха малко май ... *** само местните , очевидците, могат да кажат, обаче пък тях никой не ги слуша....мрънкаха нещо помрънкаха и работата се потули и утеши ... А ко тана бе ? Сигурно след 5-6 години ше има експертиза и възстановка като у Варна ?
65
2
 
2
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ЕХЕЕЕ АКО ТРЪГНА ДА СЕЗИРАМ ОРГАНИ ЗА ЗАКАНИ ОТ БЕСЕПАРИ .. РЕАЛНИ *** :)БОКО МАСАЖИСТ!!
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Защо не го разследват, като поръчител на убийството ?" А защо да го разследват като поръчител? Рашков няма нищо общо с инцидента и никога няма да бъде обвинен за това. Защо не го разследват за организатор на инцидента в атомната централа в Япония? Това че е отправял заплахи не значи че е извършител и подбудител, още повече е ясно че младежа сам е скочил на буса с циганота - да не ни цар Киро да го е подбидил да им скочи и да им се кара.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И докат сме на "царска" тема ... титлата "цар" практически не е никаква титла, а произлиза от името на Цезар...невежите диви варвари да са като него един вид - велики ....Единствените монархически титли са Император и Крал, *** западната църква не е искала да дава титла на източни разни владетели и са ги заглавичквали с разни други неща ... наместник, княз и кесар (което пак е от Цезар) и други подобни....мижи да тъ лажем...
62
1
 
18
 
! Отговори
ГОВОРИТ МОСКВА преди 12 години
Почему на расстреляли, когда захватили ?
61
0
 
5
 
! Отговори
ПРОКУРОР преди 12 години
Защо не го разследват, като поръчител на убийството ? Смешна работа !!!! Всъщност голяма подлост е така повдигнатото обвинение !
60
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Има един начин да се реши *** проблем без усилия, наистина, ако имаме българско правителство. Пособия да се раздават само в Кърджали. Ще му се смени името на Рома, и без това кърджали не е българско име, - пунктовете за пособията и продуктите ще са в джамиите. Ромжилфонд ще настанява ромите на квартири, като ще влезе закон - четири квадратни метра жилплощ за всеки гражданин без дискриминация по вяра, раса и образование. Така ще се реши и турския проблем.
59
4
 
0
 
! Отговори
недей да се чудиш преди 12 години
"Много е странно да го съдят за закана, при положение, че заканата е изпълнена..... Той си е чист подбудител за което наказанието е :"И от къде става ясно, че е бил подбудител? Рашков няма нищо общо с прегазения младеж и никога няма да бъде съден за това а ти продължавай да се чудиш.
58
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!"Този инцидент няма нищо общо с фамилията на Рашков, нито е организиран от него. Според разказа на бащата на жертвата, който е бил и очевидец, въпросният младеж сам е скочил срещу буса с *** да им се кара. Едва тогава те са потеглили и са го прегазили. Нищо не е било организирано. Младежа е бил някакъв спортист каратист - известен на полицията и срещу него е имало много жалби. Рашков никога няма да бъде съден за смъртта на младежа просто защото няма нищо общо с това.
57
1
 
2
 
! Отговори
Кантар преди 12 години
На съда му требват доказателства за да осъди някой за нещо. Не може да го осъдят за убийство, понеже всички знаем, че арестуваха друг, който уж бил извършителя и за който въобще не съ споменава от тоста време, за разлика от ей тоя "цар" дето е постоянно по медиите уж че разбираш ли законЪТ тържествува.Та зависи какви свидетели ще си купят адвокатите...
56
1
 
6
 
! Отговори
Чудя се? преди 12 години
Много е странно да го съдят за закана, при положение, че заканата е изпълнена..... Той си е чист подбудител за което наказанието е :За убийство по начин или със средства, опасни за живота на мнозина, по особено мъчителен начин за убития или с особена жестокост; с користна цел; Наказанието е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор, или доживотен затвор без замяна. Егати прокуратурата, егати съда, егати държавата.......
55
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Според Наказателният кодекс бездействие на служебни лица, довело до особено тежки последици, също се наказва със затвор.Кога ще доживеем ушев началник или редово ушево прасе да отговаря пред съда за отказът им да защитят животът на Българските граждани или собствеността им от *** бандити?
54
0
 
6
 
! Отговори
мим преди 12 години
кви царе,кви 5 лева,кви закани за убийство-като две деца си отидоха?тия хора нормални ли са?кви 6 години?какво е това нещо бре хора?ужас..................
53
0
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМСпоред ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***, ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница? палеж на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА! НАБЛЮДАВАМЕ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!
52
0
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Обирджията който обра банка -присъда 14 години затвор!*** поръчител на убийство -6 години затвор!Правителство ли имаме, парламент ли имаме, закони ли имаме, изобщо имаме ли държава?
51
2
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
"Ако ще съдят "цар" Киро за "закана за убийство", то тогава трябва да приложат същия параграф и сращу по-голямата част от така наречените "фенове" ! "Не е по същия параграф. Закана за убийсто нищо не е - постоянно хората се заканват един на друг, наказанието за това е минимално - най вероятно условна присъда. При *** е друго. Там имаше опит за убийство - за това може години затвор да получат. Но не е нужно - нали осъдиха двама по бързата процедура и *** веднага напълниха гащите и клекнаха. Тия бяха някаква *** неудачници които си го изкарваха на *** и щом ги натиснаха се разреваха като изонодени булки и почнаха да *** и да се плачат от полицията и от журналистката от бтв.
50
0
 
0
 
! Отговори
До циганина 44 преди 12 години
Ходи си в Индия!
49
1
 
1
 
! Отговори
asan преди 12 години
nie sme veche poveche ot vas
48
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 46: Не ми е жал за хора с *** манталитет !
47
1
 
3
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Ако бъде признат за виновен, Цар Киро може да получи наказание от 6 години затвор.================Брей много дълга присъда бре!? Нежни закони имаме в България! А гласувайте за Бойко и на другите избори.