Пожар е избухнал в комбината "Кремиковци"

От огъня са унищожени маслени трансформатори
5 ное 2011 16:29,
8
Пожар е избухнал в комбината "Кремиковци"
Снимка: архив, Булфото

Пожар е възникнал тази сутрин в комбината „Кремиковци”, съобщиха от  МВР.

Малко след 10 часа е подаден сигнал за инцидент във феросплавния завод. Пожарът е потушен. В процес на установяване са причината за неговото възникване и причинените щети.

От огъня са унищожени маслени трансформатори. В гасенето са се включили 8 противопожарни автомобила, 1 химически автомобил, 4 водоноски и 1 медицински автомобил. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: пожаркремиковци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
За Витков! преди 12 години
Скраб, скраб и пак скраб какво да каже човек!? А кото помисли човек колко пари и къртовски труд е хвърлен в този комбинат
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
има едно предаване на Михнева как една частен съдебен изпълнител за 25000лв продала земи за милиони лева ужас!!!Надявам се пожарната да е реагирала добре,защото може цял месец да играят карти и си пият кафето но като има пожар са длъжни да действат.Спомням си че имаше някъде случай отишла пожарната да гаси ама забравили да напълнят вода и казали:Подържайте огъня ние се връщаме..
6
0
 
9
 
! Отговори
a преди 12 години
Пожарът е потушен от огнебореца Бойко Борисов. Поне това е от неговата област.
5
1
 
10
 
! Отговори
към 4 преди 12 години
Ако не знаеш какво е трансформатор, по-добре не пиши нищо. Да не мислиш, че някой е източил тоновете трансформаторно масло? Някои ***, които хал-хабер си нямат от това как се реже скрап, за видовете скрап по-добре да не пишат. За съжаление в България останаха само драскачите, от тях хазна не се пълни. И днес след като от 2 г комбината е спрян държавата ще гушне милиони от ДОД на бившите кремиковски работници, доживели ( но не всички) да си получат честно заработените заплати.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че туй нещо кво има да му гори ? То работи ли ?
3
1
 
20
 
! Отговори
boro преди 12 години
Скоро и държавата ще фалира и ще бъде разпродадена като ''Кремиковци''.
2
0
 
22
 
! Отговори
ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО преди 12 години
Защото частна фирма от остров , която не плаща данъци , реже Кремиковци и къде е НАП и НОИ , там има хиляди наемници на които не се плащат осигуровки . А данъците и пенсионните осигуровки се превеждат в Държава на хиляди километри от България.КРЕМИКОВЦИ се реже сега , в този момент , няма лошо , но цялата история на дедите ни отива за благото на чужди деди . ДАНС трябва да ги вкара в затвора .Както Боевски .
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е вярно това,което пишат!Чакат *** да отреже лентата и тогава ще започнат да гасят!