Закопчаха четирима българи за убийство в Копенхаген

Арестувани са двама мъже и две момичета
Обновена: 11 яну 2012 15:02 | 11 яну 2012 15:02,
123
Закопчаха четирима българи за убийство в Копенхаген
Това е една от снимките, помогнали на полицията. Снимка: Копенхаген пост

Четирима българи са задържани за убийството на 81-годишна жена в Копенхаген, пише в.„Копенхаген пост“.

Старицата е била завързана за леглото си със запушена уста, докато крадците тарашили апартамента й на 30 декември миналата година.  Дъщеря й намерила безжизненото тяло на майка си на Нова година.

Двама мъже, на 20 и 22 години, и две момичета - на 19 и на 14 години, са арестувани по случая.  Един от мъжете и 19-годишната девойка са задържани в дома на един от заподозрените. 14-годишното момиче и другият мъж са заловени на няколко преки оттам.

По време на обира е била задигната дебитната карта на жената. По-късно полицията разпространи снимки на заподозрените, които теглят пари с картата от банкомат. Именно фотосите помогнали на органите на реда да разнищят случая.

Все още не е ясно каква е връзката между заподозрените.

Двамата мъже са обвинени за убийство и грабеж. Te отричат обвиненията. 14-годишното момиче е разпитано и освободено. Предстои да бъде разпитана и арестуваната 19-годишна, съобщава изданието "Politiken". 

Четиримата задържани пребивават легално в Дания, мъжете от 18 месеца работели като чистачи.

Разследването продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
6
 
! Отговори
fdfd преди 12 години
ot kude ste sigurno che tova sa ***.v ispania bqh minalata godina,tam vseki 5-ti bulgarin vodi brigada s portokali iluje horata s parite.da ne bi toq deto otrqza glavata na onaq jena da e bil ***
53
2
 
51
 
! Отговори
axaxax преди 12 години
14 годишна легалоно работи като чистачка официално и неофициално като джебчийка....пак ни спестихте,че става въпрос за ***...не ги наричайте българи моля ви,те в България са роми,защо като са извън страната казват,че са българи?
52
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българи, ама от маалата. Лошото е, че заради ей такива "българи" като чуят, че си от България те гледат много очудено и пита, "Ама защо си с толкова светла кожа? Ние си мислехме, че българите са *** и не се къпят!". Сериозно, това е истинска случка. Баща ми щял да потъне в земята от срам когато го попитали защо не е ***.
51
5
 
4
 
! Отговори
haiduti преди 12 години
emi pichove kakvo se iznenadwate v Italia ima koza nostra, no nie sushto imame tradicii s haidutite i kurdjaliite. V amerika kato kajat italqnec se seshtat za pica, krusnika i mafiata, no mislish li che im dreme na italqncite ?!!??!
50
3
 
44
 
! Отговори
ринго преди 12 години
е затова като се каже българин и хората на Запад изчезват скоростно с уплашен поглед.Тези сто на сто са ***.Крайно време е да се разслоим на етноси при издаването на паспорти омръзна ми да чета за престъпници с български паспорти.Да се пише какви са ...
49
2
 
8
 
! Отговори
do 48 преди 12 години
nishto ne gi chaka, za sujalenie v datskite zatvori e kato v Hilton. Vij ako doidat tuka, togava e drugo. No tuka ste gi osudiat uslovno i 200 lv globa ;).
48
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 43, че нали ако напишат, че са *** веднага ще се надигне вой, че им нарушаваме правата и че това си е жива дискриминация. То не е много трудно да сесетиш кой действа на тумби срещу беззащитни възрастни хора. Все едно тук по селата не е същото! За 100 лева и една кокошка са готови да убият човек.
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В ЗАТВОРА КВО ГИ ЧАКА ОХХ!
46
2
 
16
 
! Отговори
anonymous преди 12 години
Номер 26, моля те започни да ставаш по-предпазлив. Времената в Дания не са такива каквито бяха. Моят съсед(чист българин), ми обясняваше от къде да си открадна колело, понеже той често го правел. Неговият съквартирант - румънец, има при нас в мазето 3 състезателни колела(всички със сменена задна гума, понеже очевидно е била заключена). Сега и тази новина! Ако не българин, то литовец или румънец ще те нападне. Вземи мерки, не бъди неразумен, не дай си боже нещо с децата ти да стане!
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tiq 4ernite tova pravqt i snas .ama neka gi integrirat na zapad kato mogat.to e qsno 4e v zatvora stava integraciqta.
44
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искаме имената на "българите"!
43
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак ли *** ....?
42
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ave siderovci ni ka de ne pi6e ***
41
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почеркът е очебийно *** ,тумба вмирисляци нападат възрастна жена !
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде да ги видим европейците как ще ги научат на морал и работа защото винаги говорят колко сме "неспособни"!
39
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Работата като чистачи явно не е била по вкуса на нашите сънародници. Както повечето българи и те са се смятали за нещо специално, искали са повече от живота, нищо, че образованието и ценза са им били точно за чистачи и затова са прибегнали до престъпление. Най-вероятно са я набелязали като богата, след като са чистили къщата и. Ето това е истинското лице на емиграцията ни - малограмотни профани в по-голямата си част, малко са истински успелите, работещи бяла работа.
38
6
 
5
 
! Отговори
do 26 преди 12 години
и аз съм в дания, преди 1 месец имах три колела паркирани на различни места в един и същ квартал, сега има 1, другите изчезнаха, ане съм даже в Норебро, но си прав, че ако работи човек е по-добре от положението в Бг за съжаление
37
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разликата межу българите и турците/*** в чужбина е че първата работа на българите е да си намерят училище за децата, след това работа и къде да живеят! Докато за турците и *** училището е последното нещо за което се сещат!
36
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тая 14 годишна не трябва ли да е на училище? А, да на Айше не и трябва да учи. Работата е ясна, 4-*** манусти решили да забогатеят за Нова години и отарашили бабата, ама нещо планът се объркал и тя взела, че умряла.
35
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо 14 годишно българско момиче няма да краде и убива в чужбина а ще си ходи на училище като нормалнo деte! Ясно е че не са българи!