Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава

Чочо се самоубил, като предварително скрил пистолет в тоалетната
Обновена: 12 яну 2012 18:15 | 12 яну 2012 16:20,
809
Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава
Снимка: Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов посъветва вътрешния министър Цветан Цветанов да награди с пържоли кучето, което помогнало за откриването на тялото на Мирослава от Перник.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира министър-председателят.

Трупът на изчезналата на 7 ноември Мирослава беше открит днес в покрайнините на Перник. По първоначални данни момичето е било удушено.
За убийството бяха задържани двама души, като единият от тях се самоуби пред полицаите.

От МВР посочват, че след проведените беседи в ГДБОП и в Института по психология на МВР, 36-годишният Стойчо Стоев -Чочо  от Перник съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава.

Още по темата
Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата. В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което Чочо сътрудничил активно, рано тази сутрин с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от Дупница жертвата е открита в околностите на Перник.

Сутринта от Върховна касационна прокуратура (ВКП) и Окръжна прокуратура – Перник са разпоредени действия по разследване на девет адреса в областния град.

При претърсване и изземване в къщата на Стоев, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. Тогава той успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката.

Той бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Стоев бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


809
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
587
2
 
5
 
! Отговори
Tuga преди 12 години
Niamam dumi za povedenieto na tozi politik-urod!!!B.B.,kak moja v tozi tragichen moment ne samo za semeistvoto i blizkite na momicheto,no i za vsichki nas-BULGARITE,ostanali TUK,potencialni sledvashti jertvi,da si zagrijen za"nagrada"na kuche i da se hilish,proiznasiaiki nai-vurhovnite gluposti!!!Otvori uikipedia i vij kakvo e SHIZOFRENIA-tova e tvoiata kl.kartina..
586
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицаите, присъствали на "самоубийството", да минат през детектор на лъжата.
585
2
 
12
 
! Отговори
TÜRK преди 12 години
На проста нация като вашата ,такъв *** премиер ви отива. *** :))))
584
1
 
8
 
! Отговори
MM.RR. преди 12 години
DALI 6TE DOJIVEEM TEZI DVAMATA DA BUDAT NA PODSUDIMATA SKAMEIKA KOGATO NARODA GI IZRITA OT VLASTTA? DA GI SUDI SPECIALIZIRANIQ SUD KOITO TE SUZDAVAT ZA DA OTSTRANQVAT NESUGLASNITE.
583
3
 
8
 
! Отговори
БББ преди 12 години
Ако убиеца не си беше признал, не куче ами и Ванга нямаше да намерят момичето... Жалко за него и съболезнования за родителите му. Никому Господ да не дава такова нещо... А премиера става още по-смешен с това "на всяка манджа - мерудия".
582
2
 
3
 
! Отговори
до анонимният преди 12 години
Хайде стига си повтарял едно и също бе ***.
581
1
 
1
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 12 години
До поръчителите / спрете с хауса защото ще дойда.
580
1
 
3
 
! Отговори
qwer преди 12 години
От 732 до доло все един и същ *** е писал.Ти пишеш за премиера,но да ти кажа ти си не само жалък,но си по-*** и от човекът за когото си написал всичко,червен *** сурикат.
579
1
 
37
 
! Отговори
Кузмо преди 12 години
Борисов! Ама защо само пържоли за кучето, я го направете главен секретар. След време може и то като теб да ни управлява. Може и по-добре да станем.
578
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойкооо...народа никога няма да забрави това което направи................................
577
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО ***, АБСОЛЮТЕН ТЪПОЪГЪНИК. АБСОЛЮТЕН ***, БЕЗ ГРАМ МОЗЪК МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА. ДА СЕ ГАВРИ С ПАМЕТТА НА МЪРТВОТО МОМИЧЕ И НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ И СЕСТРА. БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО.
576
1
 
19
 
! Отговори
LimeLight преди 12 години
" ... Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветанов." Ама какво, вие заедно ли спите, да не се любите? Вижте, това е от хитрите престъпления дето се разкриват за една вечер. Всеки който разбира ще го каже. Просто е невъзможно да не са знаели какво е станало. ЯВНО Е ОБАЧЕ, ЧЕ В ПЕРНИК ТО НЕ ИМ Е ОТЪРВАЛО НИКАК. Докато не е дошъл момента извършителя удобно да се самоубие. Още по-хубаво щеше ако е оставил и предсмъртно писмо. Тази работа смъди. А ако наистина не са в час, то каква тогава е тази полиция и каква е нейната компетентност? И кой на кого трябва да се извини?
575
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бат Бойко с това изказване обра точките . Мислех си че се някакъв мозък ти е останал в главата .. Ти се *** със смъртта на едно момиче бе човек .Не можеш ли веднъж поне да застанеш сериозно пред народа .Ти се подиграваш с цяла България вече 3 години .. Подай си оставката моля те !! МОЛИ ТЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!
574
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** олигофренията е пред лицето на мъртвото момиче - Бог да го прости! - да остроумничиш с умствения багаж на ***-социопат. Това е прекалено дори за Бойко.
573
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ami kato shte chakame na kuchetata da svarshat rabotata na milicionerite, to pone mogat da sakratiat milicionerite shtoto nas kucheta sa ni iali taka ili inache.
572
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко и малко човече е бойко борисов. Чак ми е тъжно като се сещам колко малък душевно е този човечец
571
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова ли е *** този? Явно не, още по-*** е! Колко пържоли струва за него човешкия живот? Преди време беше оценил еди-колко си деца на стойността на една магистрала. Още по-преди беше сравнил българите с кучета! Питам се, това добиче премиер ли е изобщо, или просто е там, за да отклонява вниманието от олигарсите, които държат властта и му дърпат конците.....
570
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър-председателят ни е МОРАЛНО *** човек. Това е страшно!
569
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямам думи за този човечец.Кой е по голям *** от него та е гласувал за него просто не мога да си представя.
568
3
 
25
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Перефразираики една стара риска максима,с какво ще наградиш Цецо,Тикво гламава.Бог да прости момичето и сърцето ми е тъжно от тази трагедия,но как ще оправдаеш деиствието на ченгетата.