Откриха трупа на изчезналата Мирослава

17-годишното момиче бе в неизвестност от 7 ноември миналата година
Обновена: 12 яну 2012 14:55 | 12 яну 2012 12:33,
756
Откриха трупа на изчезналата Мирослава
Мирослава Николова. Снимка: Facebook

Трупът на изчезналата Мирослава е открит днес в покрайнините на Перник, съобщиха от полицията.

Регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов обяви, че е убита.

Задържани са двама, съпричастни към убийството й. Те били познати на момичето. По непотвърдена информация на БНР единият от задържаните се е самоубил.

17-годишната Мирослава Николова изчезна след тренировка по таекуондо на 7 ноември 2011 г. и оттогава бе в неизвестност.

Още по темата

Версиите за изчезването й се множаха с всеки изминал ден – тръгна се от скандал с родителите й, мина се през неразбрана любов, и се стигна до похищение.

Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала.

Само преди седмица майката на момичето обяви, че във фаталната вечер тя закарала дъщеря си на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но момичето не се обадило. 

Сестра й Елеонора допълни, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те, спаси ме", казала Мирослава.

На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива така и не дошли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
544
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали герб бяха се справили с отвличанията?Сега какво ще ни залъгват?
543
1
 
17
 
! Отговори
Надежда преди 12 години
Убито е дете. В една нормална държава в 21-ви век това не би трябвало да става без прозрачно разследване и без виновникът да си понесе последствията. Не ме интересува кой от коя партия е и защо. Интересува ме защо да раждам деца в една беззаконна България, където собственият им живот няма да е безопасен. Не говорим за възможности за обучение, финансово състояние или предпоставки за бъдещо развитие. Говорим за елементарното право да водиш живот без някакви *** да те изнасилват/убиват.
542
6
 
4
 
! Отговори
до 606 преди 12 години
Какъвто народа, такива и законите, такава държавата, такава и полицията, такива и коментиращите във форума.
541
3
 
31
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
А ако Бойко Борисов наистина е казал,че роднините на убитото дете трябва да се извинят на полицията,за мен от този момент, той е най-големия безсрамник,когото не съм си и представял!Уточнявам още един път-ако е истина това негово изказване!!!
540
0
 
22
 
! Отговори
До Тони Илиев преди 12 години
По добре не може да се каже . Само едно не ми е ясно как такива *** като въпросният Чочо за които знае цял Перник се разхождат на свобода - такива има десетки в целия град но полицията си бърка в носа през това време . Да ги прибере до второ пришествие , а не до второ нареждане ида видиме тогава кон боб яде ли - като в онзи култов филм. Както всички така и на мен ми е много мъчно да видя че е убито такова младо и красиво дете - мир на душата и !
539
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала."Незабавна оставка на Цв.Цв.!Незабавна оставка на шефа на ГДБОП!Бог да го прости детето!
538
1
 
12
 
! Отговори
до 611 преди 12 години
Ами според ББ : "Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили.Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се - те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така", каза премиерът, цитиран от Агенция "Фокус". - гнусна работа просто.
537
1
 
17
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Не е изключено ,психопатите да са роми !Явно е че баш нашата държава прикрива такива безобразни случаи !МВР незабавно да открие извършителите на зверското убийство и да бъдат осъдени на смърт!
536
1
 
13
 
! Отговори
Изненада преди 12 години
Висшите ни ръководители явно са в потрес от "професионализма" на пернишката полиция.Далеч съм от мисълта да змесвам Борисов или Цветанов в тоя случай, но те са политици и ще се опитат да покрият действията на подчинените си, поради високият обществен интерес !Самоубийството поставя основен въпрос има ли замесени полицаи ?!Непрофесионализъм !!! На N-та степен !!!ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!!
535
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 612 - А другия като не е виновен и поема вината на "самоубития" как аджаба знае къде е заровено детето????? ***!...Полицията знае много добре това, нали в обаждането се казва ясно: "Отвлечена съм, има замесена полиция,...Госпожице, затова ли получаваш пари от МВ да стоиш във форума, да излагаш службата...
534
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 12 години
Фокус съобщи, че единият задържан се е самоубил
533
0
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Не е изключено ,психопатите да са роми !Явно е че баш нашата държава прикрива такива безобразни случаи !МВР незабавно да открие извършителите на зверското убийство и да бъдат осъдени на смърт!
532
1
 
11
 
! Отговори
iliqn-montana преди 12 години
Iskam vlasta vuv Bulgariq. Garantiram 4e sled 168 4asa 6e jiveem po dobre ot Amerikancite.........
531
4
 
2
 
! Отговори
до 620 преди 12 години
Това че от теб не става нищо не ти дава право да говориш и за другите!
530
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стойчо Петров Стоев - Чочо бил охрана на скандалният пернишки бизнесмен Федята? Последно е охранявал приятелят на сестрата на Мирослава - Елеонора, син на общинарката Чолева?Според наш източник Чочо имал кредити, знаел, че сина на Чолева има много пари и направил планът на ада "Мирослава".Според запознати Чочо бил около 32 години.
529
2
 
11
 
! Отговори
------------ преди 12 години
Шокира ме овчедушието на МВР,които заблудиха обществото с месеци за зловещия акт над това дете,което може да е на всеки един от нас.
528
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Става въпрос за голямо семейсно богатство за това са отвлекли момичето НО ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА ГО УБИВАТ?
527
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква е реалността: България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджан отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност и урина. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, ***, ***, найлонови торбички, улични кучета, ***, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост.... Българи е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, успяха да изперат парите си и с безумните си строежи унищожиха безценната ни пророда! В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура! Така че ако сте по-млади бягайте! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене!
526
1
 
8
 
! Отговори
Nakazanie преди 12 години
Hora potresen sam ! ! ! Do koga shte pozvolyavame da ima takiva *** da Ubivat tolkova mladi deca ?Do koga shte ima takava Jestokost v nashata mila Rodina .Iskam da vi kaja che ako znam koi e shte go varja chisto gol na statoyata na sveta sofia da go vidi Obshtestvoto shto za *** e !!!
525
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас!