БЧК разкри сметка за пострадалите от потопа в село Бисер

Дарение можете да направите и онлайн на www.redcross.bg
7 фев 2012 10:20,
50
БЧК разкри сметка за пострадалите от потопа в село Бисер
Снимка: архив Булфото

БЧК обяви банкова сметка за парични дарения за пострадалите от наводненията в община Харманли.

Сметката е:

Български Червен кръст
Уникредит Булбанк АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF

Дарение можете да направите и онлайн на страницата на организацията www.redcross.bg

От БЧК допълват, че нейни екипи продължават да работят на място при бедстващите в Харманли.

Съвместно с партньорите от кризисните щабове се проучват и оценяват най-належащите нужди на хората от района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
21
 
! Отговори
аз преди 12 години
Това не е бедствие а престъпна некомпетентност на властимащите.
24
3
 
13
 
! Отговори
rm преди 12 години
голяма част от парите-дарения пак ще потънат в нечий джоб.Така стана с парите за децата на Хаити, така стана и с парите за дарения на с.Могилино.С пари няма да помогна,но мога да помогна с дрехи и неща от първа необходимост.Не мисля че хората които бедстват имат нужда само от пари.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига плюхте по Червеният кръст заради един, двама или 5 човека, които не ви кефят! Няма да ви хареса да ви нарекат крадци и *** като отидете в чужбина, само защото там познават българската престъпност и спокойно могат да ни сложат под един знаменател с нея, нали?! Много чужденци смятат България за ***, точно защото са достатъчно ***, че да слагат всичко под един знаменател!
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъжна работа.Хората са зле, защото някой не си е свършил работата, за да има само печалби, без да влага нито лев в поддръжката на язовирите. Отделно държавата мам мутрите ни съдира от данъци, част от които сега би трябвало да се пренасочат към бедстващите. Но и това е малко на мафията управляваща в България. За да откраднат още от нас, наблягат на тънката струна - да помогнем на бедстващите и хората мислейки, че помагат, дават още пари, не осъзнавайки, че и те ще потънат в джобовете на мафията.
21
3
 
6
 
! Отговори
teodor преди 12 години
Страхотна инициатива от страна на БЧК!Нека всички откликнем на нея и помогнем на тези хорица!
20
2
 
9
 
! Отговори
ГЗ преди 12 години
Каква работа върши Гражданска Защита, къде са кризисните запаси/или поне военновременните/, БЧК защо не прави това, за което е създадена. Дарителски кампании? Егаси гаврата, *** намазването с фекалии, *** наглостта... Има десет институции, които са там, субсидирани с наши пари, и то със стойността на стотици смс/ виж си удружките в заплатата/. Не са ли десет? Може. И тези "някоко" институции си прехвърлят топката, с доводите, че, видите ли, административно те не са отговорни. Ми за кво са те
19
2
 
15
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Аз пък вече дарих и се надявам парите да отидат по предназначение. И дано никой не приживее това, което тези хора са преживели! А иначе говоренето на празни приказки всеки го може...
18
4
 
8
 
! Отговори
хахха преди 12 години
ей сега ще пратя на г-н Григоров некой лев....Щото видно е че БГ Червения кръст е Червен Кръст! В складовете, братя, има одеяла и храна, обувки и якета, лекарства за милиони. И не само по документи. По документи са за стотици милиони... Пратете СМС - сипете бензин на А8-цата!
17
2
 
18
 
! Отговори
Нафарфории преди 12 години
Аз мисля,че в това начинание е редно да се включи и Българската Православна Църква!А да видиме сега колко благочестиви и богоугодни са мазните попове?А не само да се дрълят и да се занимават с агентурни и гей скандали!
16
3
 
8
 
! Отговори
ифф преди 12 години
може да се включите като изпратите дарителски SMS на кратък номер 17 777 с текст DMS BEDSTVIE.DMS BEDSTVIE на номер 17 777(за абонати на трите мобилни оператора на територията на страната).Цената на дарителски SMS е 1,20 лв. с ДДС.Можете да направите дарение и по банков път .
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червеният кръст е организация, която съществува във всички християнски държави. /В ислямските има червен полумесец/. Целта им е да помагат на хората! Те имат средства, но всяка помощ е добре дошла! Това са хората, които първи се отзовават когато има лавини в планините например. Ако попаднете в бедствено положение те ще са едни от първите, които ще ви помогнат. Независима организация са и освен това голяма част от тях са доброволци! Подкрепям всяка инициатива на БЧК!
14
1
 
5
 
! Отговори
10 стинки преди 12 години
сметка се РАЗКРИВА, ако преди това някой я е пазил в тайна и е извършвал престъпления с нея...
13
1
 
13
 
! Отговори
пинко преди 12 години
..ролята на така наречената "държава" в случая е да открие банкова сметка за да може народа сам да помогне на бедстващите си събратя?! *** държавата?! ми ние чисто технически сме фалирали бе хора! ако държавата няма ресурс да спаси и устрои бедстващите жители на едно селце, значи сме пълен валат... кви кризисни щабове, кви граждански защити, кви "органи", кви 5лв.?!
12
3
 
0
 
! Отговори
tosh преди 12 години
стига сте плямпали за политика, а който може да превежда пари.Има дори отворен номер за пращане на смс-и: DMS BEDSTVIE на номер 17 777bnt.bg/bg/news/view/69540/daritelska_kampanija_na_bnt_za_postradalite_ot_navodnenijata?page=1
11
2
 
4
 
! Отговори
мен преди 12 години
а другарят президент номенклатурчик и син на виден деец на бкп с десетина къщи да постъпи като мъж и да продаде някоя от десетината къщи и да дари парите. мъже с мутрата ....
10
1
 
1
 
! Отговори
10 стинки преди 12 години
"Разкри сметка" Т.е. разобличи? Някой краде от даренията ли?
9
2
 
9
 
! Отговори
пинко преди 12 години
Видя се с невъоръжено око, че държава няма - няма контрол (в случая над язовирните стени), няма известяване за бедствие (ситемите ги чуваме само като ги пробват), няма виновни/отговорни, няма и спасение (на мястото дойдоха Цецо-наглецо, Миро-ирландския, и екип на гражданска защита с една гумена лодка).. а, сега и пари за помощ на оцелелите няма, та събираме пак лептата от народа в сметка на БЧК.. Е, ДА ВИ С-РА НА ДЪРЖАВАТА!
8
2
 
8
 
! Отговори
мен преди 12 години
готвя се да дам пари, но дали ще има някаква отчетност или някое старо ченге ще потърка доволно ръце? да се надяваме че ще отидат по предназначение парите.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако се вземат по половината авоари на всички виновници за тази трагедия, ще се съберат пари за възстановят всички пострадали села, че и за язовирите да се поправят ще има....
6
3
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 12 години
Какъв ГЕРБ ??? Явно не знаеш , че БЧК е неправителствена организация ? :)