Помагаме и чрез SMS на пострадалите от наводненията

БЧК пусна номер 1255
14
Помагаме и чрез SMS на пострадалите от наводненията
Снимка: Impact Press Group

БЧК ще събира дарения за пострадалите от наводненията в хасковска област и чрез SMS.

Трите мобилни оператора са активирали кратък номер 1255 за дарения чрез текстови съобщения. Стойността на всяко дарение е 1.20 лв. с ДДС, съобщиха от БЧК.

Средства се набират и по обявената вчера банкова сметка на организацията:

Български Червен кръст
Уникредит Булбанк АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF


Може да се направи и онлайн дарение на Интернет страницата на организацията (www.redcross.bg).

Средствата се набират за дългосрочните нужди на евакуираните хора от храна, вода и вещи от първа необходимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: БЧКнаводнения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Хмм преди 12 години
Ами на сайта на БЧК си има за дарение чрез ePay на колкото лв кажеш и няма дори такса банков превод, всичко си отива при тях. И се указва за какво даряваш (топъл обяд, пострадали от бедствие, деца с проблеми). Аз оттам дарих и съм доволен.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така , така , Еконт безплатно ще транспортират за пострадалите дарителските помощи , а БЧК ще пускат есемеси та да се нагушат *** операторчета . Пращайте на хората топли дрехи и храна . Паричното обезщетение трябва да се поеме от общините , които не са сигнализирали за проблемните язовири.
9
0
 
4
 
! Отговори
Житан преди 12 години
На гърците няколко стотин милиарда,а на нас няколко стотин торби с пясък европейска помощ...на тях пенсийте им намаляли до към 500евро,а на нас се увеличили до към 60...На тези хорица от селата заляти с вода им трябват крави,овце,фураж,прасета,брашно,захар,тухли, цимент,което е далеч далеч по-евтино от разходите на обикалящите ги политици и комисионните на тези дето ще доставят пясъка в чували...Хората не желаят нищо повече от това да се върнат в родните си домове,па макар и полуразрушени !!!
8
2
 
3
 
! Отговори
До Изумен преди 12 години
Защо, ако си ***, трябва да го кажеш на всички? Половината правителство не е напускало района на трагедията. Дарения да дават само добрите хора. От теб никой не иска нищо.
7
4
 
17
 
! Отговори
Изумен преди 12 години
Е това е то идиотщина и наглост! Къде сте бе , политици, фолк певици, видни звезди, бизнесмени ? Защо трябва пак ние да плащаме за вашите издънки господа управници ? Какви са тези смешни суми , които давате на пострадалите ? Сега и мобилните ви оператори пак да храним! Ама то не е луд, този, който яде баницата , а този , който му я дава.
6
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
лека им пръст на хората пострадали от безхаберието на всички политици през всичките години.и да пращаме пак няма да стигнат до тях.нашето семейство от три дни изпраща есемеси на номер обявен от първа програма .днес им звънях да ги питам колко пари и как ще се изпращат на хората а от там ми отговориха че не се знае.но ние пак ще пращаме поне някаква част ще отиде.а кристалина каква българка е и ес съюз за какво ни е .на гадните гърчоля им дават милиарди а за нас само мизерия.
5
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ето пак възможност за мобилните оператори да се нагушат яко..и то на фона на трагедията на тези нещастни хора.нямам нищо против благотворителността в такива моменти.но колко стотинки ще отидат за тия хора от смс примерно от 1 лв и 20 ст.ако не е и по голяма суматаизобщо ме хващат дяволите от яд когато им пълним гушите на тия..и ако има открита банкова сметка.може и 5 лева да даря.но лично ще отида знаейки че няма да влезе и стотинка при тия обирджии и печалбари.стига им гушенето през годините
4
0
 
12
 
! Отговори
коко преди 12 години
Съпричастен с пострадалите.Докато не плащат виновните, така ще е .
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пробай сас ного вода,ного нешто:D:D:D
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1255 Телефона на Българския червен кръст.Пишете съобщение за пострадалите от наводненията и след това натискате изпрати .
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е защо не написахте какво трябва да гласи съобщението на номер 1255?Сега как да изпратя sms?

Спонсорирани публикации